MAN DIE JARENLANG JORIS DEMMINK AFDEKTE EN HET JOURNAILLE BEDROOG INZAKE MH 17 IS NU ‘VOORLICHTER VAN HET JAAR’

NU MAAR WACHTEN OP HET COMPLETE EN VOLLEDIGE ‘EERHERSTEL’ VOOR JORIS DEMMINK * VOORLICHTER WIM DE BRUIN VAN HET LANDELIJK PARKET -WAARVAN KINDERVERKRACHTER HANS HOLTHUIS DE EERSTE HOOFDOFFICIER WAS- KRIJGT ALS PRIJS… EEN GOUDEN KLOMP!

[wp_ad_camp_1]

De Foreign Press Association, een 91-jaar oude vereniging van buitenlandse correspondenten in Nederland, heeft Wim de Bruin, persvoorlichter van het Landelijk Parket, uitgeroepen tot Nederlandse voorlichter van het jaar 2016. De Bruin krijgt de waardering voor zijn ‘excellente dienstverlening’ aan journalisten uit de hele wereld in verband met het strafrechtelijk onderzoek naar de ramp van vlucht MH17. De leden waarderen zijn professionele communicatie en transparantie over de procedure. “Wim de Bruin en ook zijn medewerkers waren en zijn voor correspondenten betrouwbaar, bereikbaar en onmisbaar”, aldus de jury. Er is voor deze gelegenheid een beeldje gemaakt, een gouden klomp. Er zijn zo’n honderd leden aangesloten bij de vereniging.

2 Replies to “MAN DIE JARENLANG JORIS DEMMINK AFDEKTE EN HET JOURNAILLE BEDROOG INZAKE MH 17 IS NU ‘VOORLICHTER VAN HET JAAR’”

Geef een reactie