MARCEL GELAUFF BLOKKEERT ELKE BERICHTGEVING OVER LOTERIJVERLIES: ALLEEN DE TELEGRAAF ‘DOET VERSLAG’

EXTRA:LEES DE COLUMN VAN MICHA OP NIBURU.CO OVER BART MOS, FERDY ROET, DE MSM EN DE STRIJD TEGEN DE GROTE LEUGEN!

EXTRA: WE ZETTEN DE COMMENT-FUNCTIE OP YOUTUBE TOT NADER ORDER UIT OMDAT DE TROLLEN IN HUN WANHOOP STEEDS SMERIGER TE WERK GAAN EN OOK PERSOONLIJKE INFORMATIE GAAN PUBLICEREN OVER MICHA DIE ZE HEBBEN VERKREGEN VIA DE ‘ELITE’

4 Replies to “MARCEL GELAUFF BLOKKEERT ELKE BERICHTGEVING OVER LOTERIJVERLIES: ALLEEN DE TELEGRAAF ‘DOET VERSLAG’”

 1. Goeie 1 aprilgrap: de trollen moeten zich verplicht bij de Jellinek melden: afkicken van hun verslaving aan hun dagelijkse portie negatieve Micha-comments. We leven met ze mee, nu ze midden in hun cold turkey zitten!

 2. Overigens gaan door intelligente psychopaten daartoe gemanipuleerde (= onvrije) slapjanussen/lapzwansen/minkukels kortom “het gewoonste klootjesvolk met MAVO opleiding en overal hakjes over de sloot” typisch wel als “grenspsychopaat” of trol tewerk, zonder dat ze nu door bijv. Prins Bernhard BV of een andere psychopaten-“staat” zijn aangesteld of daartoe betaling ontvangen.

  Het is onderdeel van de driedimensionaal schadelijke uitstraling, die psychopathisch gestoorden nu eenmaal hebben. Wetenschappelijk is het probleem bekend, maar slechts terdege doorgedrongen bij enkele (zelf niet onbedreigde!!!) top-specialisten die in hun uppie (it’s lonely at the top’) tegen het door hen begrepen fenomeen vrij machteloos staan.

 3. Waar huur je trouwens zo snel een tank?

  Advocaten zitten verder zonder uitzondering (!) in het naoorlogse PB BV systeem (en zijn daar het bezit van….door hun eed op “de koning” = de kleinzoon van de gedeserteerde hoogverraderlijke SS psychopaat….en zullen wij vijgen van doornstruiken lezen!?), door slaapwandelende gemanipuleerde mafkezen en ‘pure evil’ gezien en gepropageerd als de voorbeeldige “democratische rechtsstaat” Nederland, waar allen gelukkig zijn.

 4. Psychopaten krijg je alleen in de EBI waar ze thuishoren d.m.v. (defensief met noodweer karakter) fysiek geweld.

  Redelijk proberen te argumenteren en rechtszaken (met opvoedkundige trekjes): Bij psychopaten verdwijnt dat in hun zielloze zwarte gat.

  Het begint MK langzaam te dagen, maar een gehuurde tank en een vlammenwerper zijn i.c. wellicht niet de geeigende geweldsmiddelen,

  ‘See you in court’ helpt natuurlijk niet, als Bernhard daar (als een zichzelf in stand houdend monolitisch netwerk) figuren met “het karakter” van Dulles, Gonsalves, Donner of Fasseur (persoonlijkheidsgestoorde morele debielen) heeft aangesteld als PB BV rechter.

  Dulles in de commissie die de moord op Kennedy moest onderzoeken = Bernhard als naoorlogse ambtenarenzuiveraar. GEKKENWERK!!!

Geef een reactie