MARCEL GELAUFF, DE GROOTSTE EN MEEST SMERIGE VERRADER UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE JOURNALISTIEK

LAATSTE BERICHTEN: MORGEN STAAT NIET DE NOS BIJ DE AMSTERDAMSE RECHTBANK ALS DE EX-TOPMAN VAN JUSTITIE ONDER EDE STAAT, MAAR WEL HET RUSSISCHE RT * DIT IS DE SATANISCHE CLIMAX VAN HET WANBELEID VAN DE CORRUPTE PEDO-BESCHERMER MARCEL GELAUFF DIE GEEN AANDACHT BESTEEDT AAN DEMMINK MAAR DES TE MEER AAN HET SLOPEN VAN MICHA KAT

Micha waarschuwde Nederland reeds vijf jaar geleden voor de weerzinwekkende praktijken van de NOS en Marcel Gelauff. Lees meer over Gelauff op BlikOpNosJournaal.

3 Replies to “MARCEL GELAUFF, DE GROOTSTE EN MEEST SMERIGE VERRADER UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE JOURNALISTIEK”

  1. Micha ziet de bui al hangen, morgen komt het langverwachte eindspel met Demmink in de hoofdrol en de anticlimax staat vast.

    Wees niet teleurgesteld, Micha, je kunt toch gewoon doorfantaseren?

    1. Geachte heer anoniem, welke gekwelde ziel schuilt er achter uw pseudoniem? Ik vermoed dat u een van die mensen bent die weleens de wind van voren heeft gekregen van Micha, en uit rancune bij voortduring dit soort flauwekul reacties plaatst. Want u heeft toch niks fout gedaan? Nee, dat is ook zo. En dat is meteen ook het probleem. U kijkt slechts de andere kant op: “Wir haben es nicht gewusst.”

      1. Is het geen schatje, die Caroly van Oostende? Zou het nou komen door die ‘PhD on medieval satire’ (LinkedIn) die ze een de Universiteit van Utrecht studeert, dat je een bewonderaar van Kat wordt? Of is dit de aanwijzing dat Caroly gewoon een trol is?

Geef een reactie