MARCEL GELAUFF, FRANS TIMMEMANS, BILL GATES EN DE REST VAN DE NWO ZWEPEN OP TOT FEAR, HYSTERIA EN MILITARY RULE.. OP UW KOSTEN!

JUIST OP DIT MOMENT LIGT DE MEEST GEZAGHEBBENDE TRUTH-SITE OVER HEALTH DEELS PLAT MAAR LEES HIER HUN LAATSTE UPDATE OVER DE NWO-FALSE FLAG VAN HET CORONA-VIRUS

Wuhan geleidelijk afgesloten van buitenwereld, vliegverkeer en ov plat
In de Chinese stad Wuhan, die is getroffen door een uitbraak van een nieuwe variant van het coronavirus, zijn het vliegverkeer en het openbaar vervoer stilgelegd. Sinds 10.00 uur ’s ochtends lokale tijd rijden bussen en metro niet meer en veerponten liggen stil. Ook vertrekken er geen treinen en interlokale bussen meer naar de stad. Het autoverkeer is niet stopgezet, maar inwoners is wel gevraagd de stad niet meer te verlaten. Onduidelijk is hoelang deze maatregelen om de stad te isoleren gaan duren. Het in Midden-China gelegen Wuhan is een van de vier belangrijkste spoorwegknooppunten in het land. Het is een metropool met 11 miljoen inwoners, groter dan bijvoorbeeld Londen en New York en een belangrijk commercieel en industrieel centrum.

2 Replies to “MARCEL GELAUFF, FRANS TIMMEMANS, BILL GATES EN DE REST VAN DE NWO ZWEPEN OP TOT FEAR, HYSTERIA EN MILITARY RULE.. OP UW KOSTEN!”

  1. Is het misschien onze Bilderberg-koning geweest die aan Rutte heeft gevraagd de dividendbelasting af te schaffen? Daar zullen we natuurlijk nooit achter komen. Maar één ding is heel zeker:

    Onze ministerpresident kan het Nederlandse volk niet vertegenwoordigen omdat hij bij de gore hebzucht aan tafel zit. De gore hebzucht is het ultieme kwaad in de wereld. Mark Rutte en zijn kliek (waaronder ook Baudet, Wilders en mw. Marijnissen) zijn natuurlijk veel te miezerig om iets groots als het ultieme kwaad te kunnen vertegenwoordigen. Maar ze zijn allen wèl de mee-eters van het ultieme kwaad.

  2. Linkje Prins Bernhard BV – China:

    IB QX is a virulent field isolate of IBV. It is sometimes known as “Chinese QX” as it was originally isolated following outbreaks of disease in the Qingdao region in China in the mid 1990s. Since that time the virus has crept towards Europe. From 2004, severe egg production issues have been identified with a very similar virus in parts of Western Europe, predominantly in the Netherlands, but also reported from Germany, France, Belgium, Denmark and in the UK.

    The virus isolated from the Dutch cases was identified by the Dutch Research Institute at Deventer as a new strain that they called D388. The Chinese connection came from further tests which showed that the virus was 99% similar to the Chinese QX viruses. A live attenuated QX-like IBV vaccine strain has now been developed.

    Zonder psychopatentest, moet de goegemeente maar hopen, dat de geachte virologen allemaal zonder uitzondering de mensheid *gelukkig en lachend* willen zien…….

Geef een reactie