MARCEL GELAUFF, HERE WE COME! DOE MAAR SNEL EEN GEEH HESJE AAN!

NA DECENNIA VAN LEUGENS EN BEDROG VAN DE NOS -WAT ALLEMAAL NOG VEEL ERGER IS GEWORDEN ONDER MARCEL GELAUFF- EN VIJF VALSE AANGIFTES TEGEN MICHA IS HET NEDERLANDSE VOLK ER KLAAR MEE * AFGELOPEN ZATERDAG VIELEN AL DE STICKERS OP ‘NOS = FAKE NEWS’ NU WILLEN WE DAT DE NOS HELEMAAL UIT DE LUCHT GAAT

5 Replies to “MARCEL GELAUFF, HERE WE COME! DOE MAAR SNEL EEN GEEH HESJE AAN!”

  1. Ja doe maar gauw een “Prins” Bernhardje en trek een geel hesje aan:

    Van de SS naar het gewapende illegaal verzet, deze vervolgens kaltstellen met spiegeltjes en kraaltjes en een verbeterde verholen SS staat oprichten onder dekmantel van “vrije” verkiezingen door psychopathisch gebrainfuckte NORMALE zwakkelingen, die niet willen weten dat ze psychopathisch gebrainfuckte normale zwakkelingen zijn.

    De “Prins” Bernhard BV “N”OS o.l.v. de “Prins” Bernhard’s natte psychopaten-droom RVD zal dus niet zwaar op de hand van de Bilderbergers c.s. zijn ?!?!

  2. We weten hier op het internet allemaal wat de actie van de gele hesjes inhoudt: het is de strijd van gewone mensen tegen de gemeenschapsgeld plunderende financiële maffia. Desondanks worden die gewone mensen steeds door de misdadigers van de NOS weggezet als zijnde “relschoppers”of “reltrappers”.

    In 2008 (bankencrisis) is een situatie ontstaan die gelijk is aan de situatie onmiddellijk voorafgaande aan de Wall-street crash van oktober 1929. Hoewel de Wall-street crash uiteindelijk uit eigen kracht weer overeind is gekomen hebben onze politici met achter hun ruggen de gokverslaafde institutionele beleggers ( dat zijn bankiers) in 2008 besloten om deze nieuwe crash uit te stellen door het stelselmatig bijeenharken van belastinggeld in de hele Dollar-zône waarbij de lezer moet bedenken dat de Dollar in de EU “Euro” heet, in Engeland het “Pond” en in Japan de “Yen”. Daarmee is de crisis niet opgelost maar is slechts de valhoogte vergroot. De huidige crisis is daarom NOG LANG NIET betaald.

Geef een reactie