MARCEL GELAUFF (NOS) BEVESTIGT BANDEN MET PEDO-NETWERKEN EENS TE MEER; ZIT DE NOS NET ALS DE BBC OOK IN DE NETWERKEN?

EXTRA ‘VERMISTE’ AZC-BROERTJES ‘ZOUDEN TERECHT ZIJN’ MAAR WE KUNNEN DE MSM OP GEEN ENKELE WIJZE MEER GELOVEN

HOGER BEROEP MICHA TEGEN 10 MAANDEN-VEROORDELING WORDT HET EINDE VAN DE NOS MET JEROEN DE JAGER ALS GETUIGE

[wp_ad_camp_1]

Steeds prominenter komt het ‘BBC-scenario’ naar voren wat de NOS betreft: de staatsomroep zit zelf ook diep in de netwerken van kinderverkrachters en baby-moordenaars. Hoe is het anders te verklaren dat Marcel Gelauff zelfs na vandaag nog met geen woord over de pedo-netwerken durft te reppen? Hoe is het te verklaren dat hij reeds jaren geleden Jeroen de Jager heeft verboden nog verder onderzoek te doen naar de zaak-Demmink hetgeen door De Jager zelf onder ede is verklaard? Hoe is het te verklaren dat hij vijf keer aangifte doet tegen Micha ondermeer wegens ‘doodsbedreiging’ -waarvan Micha werd verijgesproken? Dat hij zelfs zo ver ging De Jager te dwingen aangifte tegen Micha te doen -hetgeen opnieuw onder ede is verklaard? Het is de hysterische angst voor exposure die iemand tot dergelijk bizar en aggressief gedrag aanzet -precies zoals dat het geval was bij Hans Westenberg die Micha ging dagvaarden. Feit is dat de voorganger van Gelauff, Hans Laroes, door bart van Well is genoemd. Feit is dat Laroes du moment dat de Van Well-verhoren bekend werden zijn bureau ontruimde als voorzitter van de Raad voor de Journalistiek zonder ook maar enige verklaring. Wat is het ware verhaal over de NOS? Feit is ook dat Jeroen de Jager uitgebreid heeft verteld over de seksuele relaties van NOS-mensen met politici tot aan het kabinet aan toe. Het wordt tijd dat Gelauff opstapt. De hoogste tijd.

4 Replies to “MARCEL GELAUFF (NOS) BEVESTIGT BANDEN MET PEDO-NETWERKEN EENS TE MEER; ZIT DE NOS NET ALS DE BBC OOK IN DE NETWERKEN?”

  1. ‏@Xray_45 2h2 hours ago Schokkend dat bijna alle media geen aandacht besteedt aan het #pedoverhoor Hoe kan dat? #doofpot? Nu word ik toch wel heel nieuwsgierig.”

  2. ‏@FJBMGess 8h8 hours ago Aha #dwdd heeft een foefje gevonden om #pedoverhoor te ontwijken, kinderen in de uitzending zijn even weg zijn wegens filmpje Hans Teeuwen.”

Geef een reactie