MARCEL HAENEN: ‘IK HEB GEEN ZUS DIE NICOLE HEET’

BRONNEN VOOR MIJN ARTIKEL: EEN TIP, EEN BEVESTIGING VAN EEN WOORDVOERDER VAN HET PARKET-GENERAAL DAT ER ‘EEN FAMILIEBAND BESTAAT TUSSEN BOLHAAR EN HAENEN’ EN HET AANTREFFEN VAN DE NAAM NICOLE BOLHAAR-HAENEN OP INTERNET (ZIE SLIDER) * HAENEN SCHREEF OP TWITTER: ‘Kut nu heeft loony Micha Kat mijn zus Nicole boven water gehaald’.

Van: Haenen, Marcel [mailto:M.haenen@nrc.nl] Verzonden: zondag 15 november 2015 15:29
Aan: thijs.stapel@vvadvocaten.nl
Onderwerp: Kat

Geachte heer Stapel,

Op het web circuleert een brief die Micha Kat door u als advocaat verstuurd wil zien. Hij ziet een soort complot omdat mijn zus Nicole getrouwd zou zijn met de voorzitter van het college van PG’s Herman Bolhaar.

Ik wil u erop wijzen dat ik geen zus heb die Nicole heet. Ik heb zelfs geen enkele zus die getrouwd is met Herman Bolhaar. Ik hoop dat u daar rekening mee houdt en niet verder meewerkt aan de laster die Kat verspreidt.

Vriendelijke groet,

Marcel Haenen

6 Replies to “MARCEL HAENEN: ‘IK HEB GEEN ZUS DIE NICOLE HEET’”

 1. “” Opvallend ook dat Haenen zich direct tot mijn advocaat wendt en niet eerst tot mij en/of deze site. Normaal zou zijn een verzoek te doen het bericht weg te halen. Dat doet Haenen niet. Maar nog normaler zou natuurlijk zijn gewoon vragen te beantwoorden.”””

  Lijkt me echt niet zo vreemd monsieur Kat, ik denk je al tig keer contact of pogingen hebt gedaan in de versie van stalk gedrag, en vervolgens Haenen een beetje klaar met je is en dus absoluut geen contact met je wil hebben.

  En dus vervolgens je drammerige telefoontjes ophangt en vervolgens de toenadering zoekt via je advocaat.

  Dat had je ook zelf kunnen bedenken, in plaats van de onschuld te spelen.

  En zo zal je nog wel meer van dat soort contacten hebben die na tijd van aanhoren, vervolgens klaar met je zijn en dus eveneens de telefoon niet meer beantwoorden of anders ……

 2. Bovendien was het geen opzet van MK om Haenen in een kwaad daglicht te stellen: hij had immers informatie.

  Terwijl PB natuurlijk precies wist wat hij allemaal had uitgespookt in Nazi-Duitsland, maar dit PROACTIEF (daar heb je het woord) voor iedereen wilde verzwijgen.

  En dan achteraf dit soort aangelegenheden natuurlijk niet ruimhartig rectificeren (rehabiliteren, compenseren), dat kan vanwege de duidelijke proactiviteit ook niet,…….maar bij voorkeur ijskoud verder dooddoen via corrupte rechters of anderszins.

  Dat is een verschil groter dan een alpendal.

  Mispoes om je irritaties niet op zulk ECHT onverbeterlijk aartsgeboefte te richten.

 3. Mispoes: In ieder geval worden vergissingen (mocht het een vergissing blijken) ruiterlijk toegegeven en het weerwoord van Haenen vlot gepubliceerd.

  Dat is meer dan wat je van de psychopaten aan de stuurknuppel in USA/GB en PB BV te verwachten hebt.

  Die zouden als eenmaal keihard zou zijn vastgesteld (!) dat Heanen GEEN zus of halfzus Nicole heeft die met Herman Bolhaar is gehuwd (een sacrament), doodleuk een staatsrechter als H.A.A.G. Vermeulen of A.H. van Delden, uitspraak laten doen dat Haenen WEL een zus Nicole heeft die met BH is getrouwd.
  Als……..ze dat beter zou uitkomen.

  Zoals prins Bernhard ijskoud (volledig onaangedaan) bleef volhouden dat hij NOOIT lid van de N.S.D.A.P. was geweest toen met zijn lidmaatschapsbewijs onder zijn neus werd gezwaaid……

  ‘Reality does not apply to psychopaths, as does the law’

  Zoals het (uitsluitend) psychopaten betaamt dus.

 4. Ik wijs er ook nog maar even op dat Haenen zelf de hoorn op de haak gooide toen we wederhoor wilden toepassen en dat NRC Handelsblad weigerde aan de telefoon te komen. Opvallend ook dat Haenen zich direct tot mijn advocaat wendt en niet eerst tot mij en/of deze site. Normaal zou zijn een verzoek te doen het bericht weg te halen. Dat doet Haenen niet. Maar nog normaler zou natuurlijk zijn gewoon vragen te beantwoorden.

 5. Herman Bolhaar heeft een vrouw Nicole die lerares Engels op een Gymnasium is, zoals hij zelf aangeeft op de vraag met wie deze in en in BTK/ Heydrich-keurige huisvader het liefst eens uit dineren zou gaan.

  Bij al deze bedrijven in de uiterste periferie van het probleem, worden nog steeds geen (en BREAKING BREAKING) initiatieven ontplooid om wereldwijd tot een proactieve (!) algemene psychopatentest te komen.
  Logisch want de grote massa grijze muizen met een ERNSTIGE heterofiele persoonlijkheidsSTOORNIS (vrijwel het equivalent van de iets minder algemene homofiele persoonlijkheidsstoornis, maar nu tot overmaat van ramp gericht op het andere geslacht en deze onmenselijke aberratie, evenals psychopathie, ten diepste residerend in het instinctief substraat….hetgeen toch een bizarre/perverse band met psychopaten lijkt te scheppen, als tussen jager en -onwillige- prooi, maar toch……”natuurlijke” prooi) is nog net niet zo VOLKOMEN krankzinnig en bijna net zo allergisch voor het normale vermogen tot liefhebben en de WAARHEID, als de optelsom van ware krankzinnigheid zelve.
  Het is de massa egoïstische grijze muizen die steeds voor psychopathische moordenaar Barabbas of bijv. prins Bernhard kiest en deze de gelegenheid biedt (“zij weten niet wat zij doen”) en niet voor de ECHTE = liefdevolle koning/overheid, die hen niet wil slachten, verpletteren, koken, bakken en braden naar believen.

  Enfin hier een (……) Nicole Bolhaar-Haenen als lerares op een gymnasium:

  =======================
  How we support our lives
  Co-ordinator: Nicole Bolhaar, Gymnasium Beekvliet, Sint Michielsgestel,

  Where my parents work
  The project starts with an introduction of all participating pupils (text-photos)
  Our students are about 30 in number and their average age is 14/15 years old.
  The entire project will take three consecutive weeks.

  We suggest to divide the pupils into different “fields”, each with its own subject. Eventually students studying the same field could form an international “team”.

  We have been discussing the different “fields” and have chosen:
  · Industry
  · Division of labour
  · Students’ jobs
  · Education
  · Male/female jobs and payment
  · Industrial law

  Of course this is only a provisional list and suggestions for new “fields” are welcome.

  After the exchange of students’ names, addresses and photos, classes can be divided into different fields and students can plunge into their field and inform their international partners.

  After this students can ask their colleagues questions about fields they have not studied themselves.

  Of course this is only a beginning. Please inform us if you have other ideas or better additions. As holidays will start soon or have already started in some countries please send your e-mail as soon as possible.

  Nicole Bolhaar-Haenen, Gymnasium Beekvliet
  Andreas Voss, Waldschule
  =========================

 6. Zoals ik al voorspelde zal mr. Stapel die belachelijke brief inderdaad niet verzenden. Voor Mafkat een goede reden om weer op zoek te gaan naar de volgende advocaat.

  Zou Micha overigens nog excuses aanbieden voor dit zoveelste uit de duim gezogen lasterverhaal?

Geef een reactie