MARCEL HULSPAS SPEELT HOOG SPEL IN DE INFOWAR

BREAKING: MARCEL HULSPAS WIL ALLE ‘COMPLOTDENKERS’ OPSLUITEN IN EEN GEKKENHUIS, PRECIES ZOALS NU GEBEURT MET KANYE WEST NADAT DIE ZICH TEGEN DE NWO KEERDE * NAZI HULSPAS ZOU OOK ZIJN MOEDER AANGEVEN ALS DIE IETS ‘FOUTS’ OVER DEMMINK ZOU ZEGGEN

[wp_ad_camp_1]

Het enige echte complot van betekenis is dat tegen de ‘complotdenkers’!. MSM-journalisten die opeens gaan roepen dat collega’s ‘niet meer gewoon kunnen nadenken’ en moeten worden afgevoerd naar ‘het gekkenhuis’. De Raad voor de Journalistiek die weigert een klacht in behandeling te nemen tegen de serie complot-reportages van EenVandaag die is ingediend door meer dan 50 burgers! De totale media-blackout over nieuwsfeiten als deze. De weigering ook maar een enkele ‘complotdenker’ om commentaar en/of wederhoor te vragen bij alle artikelen, uitzendingen en ‘optredens’ over het onderwerp. Een klacht tegen complot-wetenschappers van een Universiteit die niet met naam mag worden genoemd -laat staan dat de namen van plottologen bekend mogen worden- omdat deze klacht bij elke snipper publiciteit niet zal worden behandeld. Rechtzaken tegen ‘complotdenkers’ die worden vervalst en gemanipuleerd. Het gaat maar door. Maar wij gaan ook door, want er is geen weg meer terug. Voor uw waarheid, vrede en geluk!

2 Replies to “MARCEL HULSPAS SPEELT HOOG SPEL IN DE INFOWAR”

  1. De Raad voor de Journalistiek die weigert een klacht in behandeling te nemen tegen de serie complot-reportages van EenVandaag die is ingediend door meer dan 50 burgers!
    =================
    Bij beroepsgroepen die voor psychopaten zelf niet zo interessant zijn, heb je altijd nog “Het Clubje”, de Raad, of de Schappen e.d. voor macht en controle.

    Dus dan weet je zeker dat voor psychopaten onwelgevallige ontwikkelingen ook daar in de kiem gesmoord worden…..

  2. Heel opvallend ook dat Hulspas het niet heeft over mijn veroordelingen, dat hij niet schijft: ‘de meervoudig voor stalking, bedreiging, smaad en valse bommeldingen veroordeelde publicist Micha Kat’. Dat geeft opnieuw aan dat deze veroordelingen ZO fake en nep zijn, dat mijn vijanden uit de MSM ze niet eens meer tegen mij in stelling durven te brengen!

Geef een reactie