MARGARITA NODIGT JORIS DEMMINK UIT VOOR EEN ONTMOETING VAN MENS TOT MENS

ONZE COLUMNISTE BEUKT DOOR ALLE GRENZEN EN CONVENTIES HEEN EN WIL NU EEN FACE TO FACE MET JORIS DEMMINK ‘ONDER VOORWAARDEN’

Open brief aan Joris Demmink

Geachte heer Demmink, lieve Joris,

Graag doe ik u een stoutmoedig voorstel. Ik zou u eens persoonlijk willen ontmoeten, incognito, en onder strikt persoonlijke voorwaarden. Nu denkt u natuurlijk, wie is die dame en waarom wil ze mij zo graag ontmoeten? Daar steekt iets achter! Ze haat me vast, net als zoveel andere Nederlanders. Ze gaat een moordaanslag op me plegen……

Ik kan me voorstellen dat u dat denkt. Ik zou dat namelijk ook denken. En zeker als u beseft dat ik columns schrijf voor de website Revolutionaironline, de site van uw grootste tegenstrever Micha Kat. Ik kan geen goede bedoelingen hebben in uw optiek. Uw wantrouwen is volstrekt terecht.

Maar het zit anders in elkaar. Sinds ik me de afgelopen maanden heb verdiept in uw ‘zaak’, raakte ik in toenemende mate geïntrigeerd door uw persoonlijkheid. Ik loop me voortdurend af te vragen wie u bent, wat u voelt, hoe u omgaat met de zaken waar u mee te maken krijgt. Ook heb ik bepaalde gevoelens en ideeën over u, die ik niet hard kan maken. Noem het intuïtie. En op een verlicht moment schoot het door me heen: ik wil u een keer spreken, ergens op een geheime locatie. Niemand weet ervan, wij spreken een-op-een af. U neemt natuurlijk wel uw beveiligers mee, want je weet maar nooit. Ik laat me van te voren volledig fouilleren, zodat u zeker weet dat ik inderdaad geen vuige plannen heb.

Mijn voorstel is om een afspraak te maken, wanneer u wilt. Ik geef u mijn (niet-reguliere) e-mailadres, en u laat me weten of u wilt ingaan op mijn verzoek. Een locatie heb ik al in gedachten. We spreken elkaar gedurende een half uur, en in dat half uur ga ik geen vragen stellen over uw zaak. Ik ga met u spreken alsof u een onbekende bent, een interessante man die ik graag beter wil leren kennen. Dan zal ik ook het een en ander over mezelf vertellen. Me dunkt, dat u een goede gesprekspartner bent, dus ik kijk daar echt naar uit.

Tenslotte, u wilt weten wat dit gesprek u oplevert. Dat is erg eenvoudig, u ontmoet een aardige dame, u heeft een normaal, intermenselijk contact met iemand die oprechte belangstelling voor u heeft als mens. En dat bent u. U bent niet het monster dat in de publiciteit verschijnt. U heeft goede en mooie kanten. Die wil ik graag ontdekken. Want we zijn niet geschapen om elkaar te haten, we dienen elkaar lief te hebben.

Ik wacht daarom in spanning uw antwoord af,

Uw toegenegen

Margarita

margarita030716@gmail.com

11 Replies to “MARGARITA NODIGT JORIS DEMMINK UIT VOOR EEN ONTMOETING VAN MENS TOT MENS”

 1. Ik denk dat ik wel weet wat er aan de hand is maar ik wacht het derde artikel nog wel even af. Tot nu toe heeft deze Margarita alleen maar een hoofdpijn opgeleverd.

 2. Supergrappig hoor Micha, jezelf voordoen als iemand anders. Ruzie met iedereen en alles om je heen en dan zou er nu ineens een onbekend nieuw vrouwelijk talent zijn binnengehaald op je site. Waar zou je dat gesprek met Demmink dan willen hebben? Moet hij dan naar Ierland komen, want Nederland wil jij niet meer in.

  En dan de inhoud van dit bericht. Wat is je bedoeling ermee? Demmink uitnodigen voor een gesprek waar hij zich moet verantwoorden. Iets wat hij net gedaan heeft bij een rechtbank. Oke, je kan twisten over het feit of hij zich echt verantwoord heeft, maar waarom zou jij dat dan wel doen bij een onbekend iemand die hem daarvoor via een Micha Kat site. De combinatie Micha Kat en Demmink gaat zo lekker he?

  Natuurlijk gaat Demmink hier niet op reageren en dat is precies de reden waarom jij dit plaatst. Zodat je weer kan roepen dat Demmink zich verschuilt. Dat de pedo maffia elkaar beschermt en dat jij alleen de wereld kan redden

 3. Hoe dringen is mijn advies?

  Wel als ik Moslim was, dan zou ik de leek die dit advies negeerde, met een kromzwaard het hoofd afslaan.

  Zo dringend.

 4. Mijn dringend advies is (zeker aan niet-deskundigen) om met psychopaten NIET (!) te spreken.

  Dit is niet alleen volslagen zinloos, maar de biologerende brainfuckers zitten zo in je hoofd te fucken (vandaar: ‘brainfuckers’).

  TESTEN EN UITNEMEN.

Geef een reactie