MARGARITA OVER HILLARY CLINTON, LUCIFER EN AHRIMAN

LAATSTE NIEUWS: HILLARY-PROPAGANDA-SHOW DNC WORDT EEN DRAMA: CHAIRWOMAN GEOFFERD NA NIEUW GIGA-CORRUPTIE- EN ZWENDEL-SCHANDAAL ROND HILLARY * NIEUWE FILM EXPOSET DE CLINTON-VERKRACHTINGS-MAFIA EENS TE MEER * HILLARY IS SINKING FASTER THAN THE TITANIC MAAR COLLABORENDE MSM BLIJVEN DE HILLARY-SHOW OPVOEREN

Hillary tussen Lucifer en Ahriman

Onlangs beschuldigde een Amerikaanse zwarte republikein, Ben Carson, neurochirurg en presidentskandidaat tot hij plaatsmaakte voor Donald Trump, Hillary Clinton ervan haar ziel aan de duivel, Lucifer, verkocht te hebben. Als een soort moderne Mariken van Nieumeghen. Clinton had namelijk haar masterscriptie gewijd aan het werk van Saul Alinsky. Deze radicale denker over gemeenschapsvorming en politiek droeg een van zijn belangrijkste werken, Rules for Radicals (1971), op aan Lucifer. En Lucifer is in de optiek van de gelovige christen de duivel, de gevallen engel, die hoogmoedig in opstand kwam tegen God en de hemel uitgegooid werd.
Wie zich ook maar heel even in het werk van deze filosoof en activist verdiept, komt er snel achter dat er geen groter contrast denkbaar is tussen het denken en handelen van Saul Alinsky en dat van Hillary Clinton. Hoe heeft Hillary zo ver verwijderd kunnen raken van haar kennelijk oorspronkelijke inspiratiebron?

Alinsky is iemand die elk van bovenopgelegd dogma of idee verwerpt, hij hangt de totale eigenzinnigheid en vrijheid van het individu aan, en keert zich tegen elke vorm van groepsdwang, establishment en politieke uniformiteit. Sterker, deze zoon van Russisch-joodse immigranten, die een strenggelovige joods-orthodoxe opvoeding kreeg, is van mening dat het individu het establishment dient uit te dagen, om zodoende als vijand gepercipieerd te worden: “The job of the organizer is to maneuver and bait the establishment, so that it will publicly attack him as a ‘dangerous enemy.’ The hysterical instant reaction of the establishment will not only validate the organizer’s credentials of competency but also ensure automatic popular invitation.”

Southpark over Hillary:
http://southpark.cc.com/full-episodes/s11e04-the-snuke
Er dreigt een terroristische aanslag tijdens de campagne van Hillary. Wie is de ware vijand van Amerika? En waar bevindt zich de bom? Onthullend!

Hillary, wat is er met je gebeurd? Als er iemand een totaal verlengstuk is geworden van het politieke establishment is het wel Hillary Clinton. Het Witte Huis heeft er dan ook alles aan gedaan om haar masterscriptie ontoegankelijk te maken voor het publiek, en elke link met Alinsky weg te moffelen. Nee, Hillary heeft haar ziel aan een andere duivel verkocht. Deze duivel, Ahriman geheten, staat voor heel andere zaken dan kennis en eigenzinnigheid. Hij is een materialist, en zaait graag verdeeldheid tussen groepen mensen. Ahriman staat voor de totale mechanisering van de samenleving, de absolute controle over het individu, en het verlies van elke eigenheid en hartstocht. Hillary Clinton is zo verkrampt in haar publieke optreden, dat ze flauwvalt als ze weer eens een valse glimlach tevoorschijn moet toveren. Hillary is een levende tijdbom.

[wp_ad_camp_1]

Nee, geef mij dan maar Alinsky, die na zijn dood graag naar de hel gaat. In een interview met het tijdschrift Playboy staat de volgende dialoog genoteerd:

Alinksky: “Hell would be heaven for me. All my life I’ve been with the have-nots. Over here, if you’re a have-not, you’re short of dough. If you’re a have-not in hell, you’re short of virtue. Once I get into hell, I’ll start organizing the have-nots over there.”
Playboy: “Why them?”
Alinsky: “They’re my kind of people.”

Margarita

margarita030716@gmail.conm

5 Replies to “MARGARITA OVER HILLARY CLINTON, LUCIFER EN AHRIMAN”

    1. Als Clinton Cash straks op Drudge staat is de hele democratische partij toast. Alex Jones houdt 27 juli een tv marathon. Wikileaks gaat ook nog even wat publiceren. Het is 100 procent over voor Clinton maar ook voor Bernie. Make my day.

  1. Bill Clinton heeft toch ook lezingen in Nederland gegeven. Gegarandeerd dat er ergens een strontspoor van Clinton naar het nederlandse koningshuis loopt.

  2. Wat een raar betoogje, je sluit af met dat Alinksky zegt weinig ‘virtue’ te hebben. Dat is precies toch ook zo met Hillary, een door en door slecht mens, onderdeel van die club die aarde in een hel wil veranderen.

    1. Nee, zo is het volgens mij niet bedoeld. Alinsky is een soort radicale individualist, die zich door niemand de wet wil laten voorschrijven. Hij is niet anti-moraal, maar wel erg anti-burgerlijk en anti mensen die precies weten wat goed . Hij neemt het op voor de onderliggende klasse. En vergeet niet dat zijn boek midden in de jaren 60 revolutie is gepubliceerd, ten tijde van de Vietnamoorlog. Ik denk ook dat Alinsky een nietzscheaan is, ook Nietzsche keerde zich heel erg tegen de burgerlijke moraal van zijn tijd. En die zegt: wees een goed mens, dan kom je in de hemel. En zo niet dreigt de hel. Voor dit soort emotionele chantage moet niemand buigen!

Geef een reactie