MARGARITA OVER RONALD BERNARD – MICHA NEEMT EEN KORTE VAKANTIE – BOMBSHELL BEWIJS IN ZAAK-KEIZER

AT THE END OF THE ROAD IS HET ALLEMAAL VERBLUFFEND SIMPEL * DAT ER NOG STEEDS GEEN CV VAN OME HENNIE OP TAFEL LIGT ALSMEDE DAT ER EEN COMPLETE KEIZER-BOYCOT BESTAAT BINNEN DE MSM BEWIJST DAT HIJ MIDDEN IN HET DEMMINK-NETWERK ZIT * WAAROM SCHRIJFT GEEN ENKEL MEDIUM OVER DE AFFAIRE-KEIZER -NET ZOMIN ALS OVER OM-PEDOFIEL LEENDERS EN OVER CAMIEL EURLINGS? JUIST JA!

Aus der Tiefen

‘Aus der Tiefen rufe ich, Herr, zu dir.’ Zo begint een van de oudst bewaard gebleven cantates van Johann Sebastian Bach. In essentie een tekst over de verlossing van de mens uit zijn zonden. De tekst is afkomstig uit Psalm 130 en begint met ‘de profundis’ in het Latijn. Ook Oscar Wilde gebruikte deze uitdrukking om vanuit de gevangenis zijn nood te klagen over het verraad van zijn vriend en geliefde. Een van de meest indrukwekkende teksten die ik ken uit de literatuur. Lees deze tekst, luister naar de cantate en voel wat dit oproept. Geen wezen in het universum dat dieper kan dalen, maar ook hoger kan stijgen dan elk ander: de mens.

De klacht van Ronald Bernard over de praktijken waar hij tegenaan liep als financieel specialist aan de top van de samenleving doet ons in gelijke mate huiveren. Het niet prijsgeven van zijn achtergrond is vanuit een bepaald perspectief begrijpelijk. Als hij gelijk heeft, zal elke rechtgeaarde onderzoeksjournalist meer willen en op zoek gaan naar de netwerken waarbinnen Bernard opereerde. Banken zullen geassocieerd raken met de duistere praktijken die hij benoemt in het interview met Irma Schiffers. Dat brengt risico’s met zich mee voor hem, want hij zal uiteindelijk man en paard moeten noemen. Nu treedt hij halfslachtig naar buiten, waardoor zijn verhaal zowel journalistiek als juridisch geen enkele waarde heeft. Deinst hij op het laatste moment terug voor mogelijk gevaarlijke consequenties? We weten het niet. En we zullen het ook nooit te weten komen.

Dit neemt niet weg dat hij wijst op een ongekende vorm van kwaad die zich afspeelt in de bovenste regionen van de samenleving. Iets wat vermoedelijk al eeuwen bestaat, met succes in het geheim, en vooralsnog verborgen voor het grote publiek. De dood van miljoenen mensen in de beide wereldoorlogen is al een onbevattelijk symbool van het ultieme kwaad. Maar deze verbleekt bij wat Ronald Bernard benoemt, en met hem al eerder vele anderen. Persoonlijk vind ik de film van Stanley Kubrick hierover nog het meest scherp en duidelijk: Eyes Wide Shut. Ook verplichte kost voor iedereen die zich met deze materie uiteen wil zetten.

De vraag is voor mij dan ook niet hoe waar of onwaar alle berichten zijn over pedocriminaliteit en rituele kinderoffers in de hoogste kringen. De vraag is hoe de rest van de mensheid met dit gegeven om moet gaan. De juridische weg en de feitelijke verslaggeving hierover is ernstig geblokkeerd, en ik verwacht hier in de nabije toekomst weinig verandering in. We worden geregeerd door mensen die gevangen zitten in de onderste regionen van het hellerijk, zoals Dante dat zo goed weet te beschrijven in zijn Goddelijk komedie. Wie erin zit, komt er niet uit, en wie erbuiten staat komt er niet in, godzijdank. Behalve diegenen die zich door blinde ambitie laten verleiden, en denken dat ze in een hemelrijk komen van onbegrensde macht en rijkdom. Zodra ze binnen zijn, realiseren ze zich dat ze voorgoed gevangen zitten en hun menselijkheid definitief kwijt kunnen raken, treffend verwoord in de beroemde Eagles song Hotel California. “Such a lovely place”, maar “You can check out any time you like, but you can never leave!”

Dat deze wetenschap niet bevattelijk is voor de meesten onder ons, is begrijpelijk. Maar het brengt ons verder van huis, en nog verder van een oplossing. Religieuzer gezegd: verlossing. We moeten het hebben van die ene moedige man die eruit breekt, zich uitspreekt, desnoods met gevaar voor eigen leven, en daarmee de mogelijkheid creëert voor iedereen om de muren van hotel California kapot te slaan, en te ontsnappen uit de onderste lagen van het hellerijk. Als we ons niet meer laten verblinden door destructieve drijfveren, raakt het hotel vanzelf leeg, want niemand die er nog in wil.

Ik hoop dat Joris Demmink de eerste is. Ik kwam hem pas nog tegen op straat in Den Haag, en groette hem vriendelijk, aus der Tiefen. De duivel had het nakijken.

Margarita

3 Replies to “MARGARITA OVER RONALD BERNARD – MICHA NEEMT EEN KORTE VAKANTIE – BOMBSHELL BEWIJS IN ZAAK-KEIZER”

 1. Een psychopaat is zijn menselijkheid definitief kwijt. Vandaar ‘dead inside’.

  http://www.veteranstoday.com/2017/05/14/condoleezza-rice-is-still-a-liar-and-a-psychopath/

  En ze speelt net zo gevoelig piano als mijn goed geprogrammeerde computer of Jaap de Hoop-Scheffer of zoals Reinhard Heydrich viool.

  Ondertussen:

  Psychopaths don’t care about how many people they have killed. They don’t care about the truth. They don’t care about whether they have killed four people or four thousand innocent lives. They only care about shedding blood and producing lies—bold and categorical lies, lies that can send thousands and even millions of people to their unfortunate deaths (horror-gruweldood….DSR).

 2. In word een beetje zweverig van Margarita. Enige eruditie heeft ze wel, maar het is allemaal te navelstaarderig, glad en vrijblijvend. Zouteloos.

  Niets van op psychoathie TESTEN EN indien bingo UITNEMEN teneinde naar een leefbare samenleving toe te werken.

 3. Ja hoor gaan we nu net doen of het misschien nog waar is ook wat die Bernhard zegt. Mijn broek zakt af. Bernhard gebruikt een veelgebruikte techniek in de alternatieve media zwendel. Hij verteld over misbruik maar kan geen namen noemen. Net als Vervloesem hij heeft de beelden maar hij kan die niet tonen. Net zo vele zwendelaars. Hij heeft geen achtergrond als bankier. Hij is slechts leider van een groepje zwendelaars dat zegt dat ze een bank gaan oprichten. Als er al 1,3 miljoen opgehaald is. Waar is die bank dan? want ze hadden maar 1,2 miljoen nodig om een bankvergunning te verkrijgen. Het benodigde geld is al binnen. Ik voorspel nu al dat ze gaan zeggen dat ze door de overheid en andere banken tegengewerkt worden. Daarom kan de bank niet van start gaan. Of nog beter daarom moeten ze nog meer geld incasseren, wegzwendelen. Deze truck wordt ook altijd uitgehaald. Ze lopen alle stappen die bekend staan in dit soort zwendel. Ik heb ooit eens zo’n checklist voor zwendel op het net gevonden en gelezen maar helaas kan ik hem niet meer vinden. Wel leuk dat je in de tweede alinea net doet alsof het allemaal bewezen is maar dat is het nog steeds niet. Ik denk dat er heel veel hooggeplaatste pedofielen zijn die echter alleen op lust uit zijn en dat dat rituele gedoe helemaal niet aan de orde is. Verkrachting, moord en pedofili ja maar dat rituele gedoe daar geloof ik niet in. Waarom moeten deze gruweldaden geromantiseerd worden met zo’n satanisch spannend mistrieus sausje.

Geef een reactie