MARK EN MARIEKE OVER MANNELIJKHEID: DE MARK RUTTE-PODCASTS VAN 2017

VLAK VOOR DE CRUCIALE VERKIEZINGEN VAN 15 MAART 2017 -DIE DE VVD MANIPULEERDE VIA DE ‘TURKIJE-REL’- MAAKTE MARK RUTTE ENKELE ‘PODCASTS’ DIE ZO’N GROOT DRAMA WERDEN, DAT HIJ ER NA 3 AFLEVERINGEN MEE STOPTE * EEN VAN DEZE ‘PODCASTS’ WAS MET ZIJN ‘TOEKOMSTIGE VROUW’ MARIEKE ELSINGA * OP YOUTUBE: 18.461 VIEWS EN 5 COMMENTS

Hans Bosman
1 jaar geleden
Mark Rutte heeft veel, héél veel te verbergen. iets waar hij steeds, in alle vrijheid, voor gekozen heeft. Hij is een psychopaat zonder emoties, zonder respect en zonder liefde. Hij weet niet wat vriendschap is, hij weet niet wat de liefde van een vrouw is en hij wil alleen degenen die hem in de kont zijn gekropen als zijn vrienden zien. Maar deze “vrienden” zullen hem ooit de rug toekeren. En dan zal hij een zeer eenzaam mens zijn. Mark Rutte heeft steeds de vrije keus gehad: vècht ik voor mijn volk of verraad ik mijn volk. Wil ik èchte vrienden of wil ik alleen maar kontkruipers.

3 Replies to “MARK EN MARIEKE OVER MANNELIJKHEID: DE MARK RUTTE-PODCASTS VAN 2017”

 1. En dan zal hij een “zeer eenzaam mens” zijn.
  —————
  Leken hebben nog steeds niet door, dat ‘dead inside’ niets menselijks heeft.
  Het zijn totaal gewetenloze moord-machines die ‘pure evil’-natuurlijk toneelspelen “to blend in” als een kameleon.
  De stap van listig proactief verzwegen politiek correct NSDAP lid, SS/SA Mann en Abwehr spion/intrigant naar “Führer van het illegaal verzet in vazalstaat Nederland te Londen” en verbijsterend *totaal onaangedane* medeplichtigheid met de USA/GB psychopathische gruwelmoordenaars van de eigen lieflijke bakermat Dresden, is voor een psychopaat niet krankzinnig bevreemdend en daarom wordt dat plan zo (zonder verhoging van de polsslag = ondanks aanvankelijke instinctieve bevreemding en twijfel….uiteindelijk toch aanvaard) op de normale bevolking losgelaten en door dik en dun volgehouden (zelfs als de WARE KERN-krankzinnigheid uiteindelijk niet meer te verbloemen valt).

  Hans Bosman heeft wel de klok horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt.

  1. Helemaal met je eens dat mensen die kritiek hebben op Rutte zowel van de klok als de klepel gehoord moeten hebben. Iemand als jij dus. Toch heb ik nooit een comment van jou onder zo’n YouTube video met Rutte gezien…hoe zit dat?

 2. De vreedzame wandelingen van de Nederlandse gele hesjes lopen al op hun laatst. Men heeft er niets van begrepen:

  ALS TERREUR TEGEN HET VOLK JUSTITIE IS DAN IS TERREUR VAN HET VOLK JUSTITIE!

Geef een reactie