MARK ‘KEIZER NERO’ RUTTE: ZIJN MENSEN RIJDEN NU MET HUN DIENSTAUTO’S OVER HET VOLK HEEN

NADAT KLAAS DIJKHOFF EEN SMERIG STUK SCHORRIE-MORRIE ONGESTRAFT KON PLATRIJDEN, IS HET NU DE BEURT AAN MARTIN VAN RIJN * LEES HET HELE VERHAAL BIJ STEVE BROWN * WELK LID VAN HET RUTTE-NERO-GORDON-KABINET SLAAGT ERIN MET ZIJN DOOR DE BURGER BETAALDE DIENSTAUTO DE EERSTE NEDERLANDER DOOD TE RIJDEN? * WETTEN EN REGELS GELDEN NIET DOOR DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE DIE ONGESTRAFT MAG MOORDEN EN VERKRACHTEN

Het grote en luxueuze paleis dat Nero liet bouwen in het verwoeste deel van de stad (de Domus Aurea = Gouden Huis), dat zich uitstrekte van de Palatijn tot de Esquilijn, vergrootte de reeds bestaande haat tegen de keizer. Het bevatte onder andere een enorm standbeeld van Nero van zo’n 40 meter hoog, later de Colossus genoemd. Het paleis verhinderde niet alleen een groot deel van de oorspronkelijke bewoners terug te keren naar hun woonplaats, maar verergerde ook de financiële crisis die ontstaan was door de wederopbouw van de rest van de verwoeste gedeeltes van de stad. Het is dan ook niet verwonderlijk dat in 65 een complot tegen Nero werd gesmeed. Het lekte echter uit en Nero nam harde maatregelen.

2 Replies to “MARK ‘KEIZER NERO’ RUTTE: ZIJN MENSEN RIJDEN NU MET HUN DIENSTAUTO’S OVER HET VOLK HEEN”

  1. Césare Borgia (bastaard) het Oranje model van een “echte” prins (als volkse aartsschurken hebben deze geen idee) moet bij mijn onderstaande reactie nog worden genoemd, door zijn bekendheid via Machiavelli.

  2. Nero zou, bij de huidige stand van de wetenschap, evenals bijv. Iwan ‘Grozny’ de Verschrikkelijke en Roland Freisler, als een (ongebreideld zijn ware aard ten toon spreidende) psychopaat worden gediagnostiseerd.

    Denk ik zo.

    ‘Pure evil’ gaat drenkelingen niet redden, maar kopje onder duwen….

    TESTEN EN UITNEMEN!!!

Geef een reactie