MARK RUTTE BRENGT NEDERLAND TERUG IN DE MIDDELEEUWEN

WE GAAN TERUG NAAR OMMUURDE STEDEN MET SLOTGRACHTEN EN OPHAALBRUGGEN * TENTENTKAMPEN IN DE JUNGLE VOOR DE VERSCHOPPELINGEN * SPIONNEN EN VERKLIKKERS ONDER HET VOLK

[wp_ad_camp_1]

De analyse is eigenlijk verbluffend simpel. Alle ‘reparaties’ binnen de ‘moderne samenlevingen’ sinds de Franse revolutie die waren gericht op het verbeteren van het leven van de burger worden thans versneld afgebroken. In ijtempo keren we terug naar de Middeleeuwen. Veiligheid is alleen nog te krijgen binnen ommuurde steden met slotgrachten en binnen grotere groepen met wapens. Allerhande ‘elites’ kunnen doen wat ze willen zonder kans op straf. Het platteland is een jungle waar moord en verkrachting ongestraft plaatsvinden. Onderwijs, gezondheidszorg, sociale zekerheid, werk, behuizing: alles wordt gesloopt door de Bilderbergers in de opmaat naar de giga-holocaust die 90% van de wereldbevolking zal uitroeien. In Nederland neemt de historicus M. Rutte deze taak bij uitstek serieus. Stap voor stap breekt hij Nederland af en maakt het tot een hel voor de burgers. Zijn deze psychopaten nog te stoppen?

3 Replies to “MARK RUTTE BRENGT NEDERLAND TERUG IN DE MIDDELEEUWEN”

 1. Zou mij niet verwonderen dat moeder Angela geboren tien jaar na het einde van WW2 via ouders of familie die niet ondenkbaar een trauma hebben opgelopen tijdens “Die große Flucht (Jürgen Thorwald) daar een streep van heeft meegekregen.

  Hier in Nederland willen de praatpoppen de migrantenstroom -zij noemen het steevast vluchtelingen- graag vergelijken met de vluchtelingen in 1956 vanuit Hongarije of met de jodenvlucht uit nazi-Duitsland 1933 – 1945.

  Laat diezelfde praatpoppen eerst eens in de geschiedenis -en dan niet de boekjes die men op school voorgeschoteld krijgt- duiken dan begrijpt men beter welk een onzin ze kwaken.

 2. Het is niet enkel M.Rutte met zijn touwtje via nek en schouders -zoals kinderen op de kleuterschool de handschoentjes de winterdag met een touwtje in jasje hadden- aan de bovenlip en met beide handen bedienen kan om de lip op te trekken, nee de partij van het Miezerige mannetje+++ en de partij van de Snotneus met de partij van de rooie windbuks miljonair Exota-man op de Veluwe + arbeiders-elite-grachtengordel spelen dit grote spel hartstochtelijk mee.

 3. LS…

  Over psychopaten gesproken !
  Vlak Angela Merkel ook niet uit! Suitable case for treatment aan de recente foto in Zionisten Pleepapier Elzevier te zien

Geef een reactie