MARK RUTTE GREEP PERSOONLIJK IN OM JORIS DEMMINK TE BESCHERMEN

ALLE AANWIJZINGEN EN VERMOEDENS OVER DE POSITIE VAN MARK RUTTE IN HET DEMMINK-DOSSIER WORDEN BEVESTIGD: HIJ IS PERSOONLIJK BETROKKEN * WIJ WETEN DAT RUTTE DOOR DEMMINK OP DE TROON IS GEZET * BRONNEN: OMTZIGT OOK ZWAAR GEINTIMIDEERD DOOR TURKSE GEHEIME DIENSTEN

MARK RUTTE TEGEN SYBRAND BUMA: ‘LAAT ONZE KINDERVERKRACHTERS HUN WERK DOEN ANDERS LOOPT HET NIET GOED AF MET ONZE SAMENWERKING!’

Hoe haalt Mark Rutte het in zijn hoofd om ‘in te grijpen’ bij het CDA en druk te zetten om Pieter Omtzigt kallt te stellen als Demmink-onderzoeker namens het parlement? Het is een replay van de wijze waarop Joris Demmink ingreep in de zaak-Baybasin. Demmink is nota bene nog steeds officieel verdachte en onderworpen aan twee strafrechterlijke onderzoeken! Volgens onze informatie zou er eerder druk op Omtzigt zijn uitgeoefend via zijn partijgenoten en Demmimnk-adepten Hirsch Ballin en Donner. Die zouden zijn partijleider Van Haersma Buma hebben benaderd Omzigt kort te houden en de VVD-pedofiel met rust te laten. Dat is natuurlijk al walgelijk, maar kan nog worden afgedaan als een ‘interne partijstrubbeling’. Nu komt Jan Roos met de informatie dat het Mark Rutte zelf is geweest die Buma heeft ‘opgedragen’ (vanaf 15:45) ‘eens op te houden met de Demmink-zaak want anders zou het niet goed aflopen met de samenwerking tussen de VVD en het CDA’. Met andere woorden: het CDA moet kinderverkrachters met rust laten, anders zwaait er wat! Dit gaat natuurlijk elk begrip te boven, dat de premier zo’n krankzinnige -en wanhopige- move maakt juist in het dossier-Demmink! Hiervoor zijn twee verklaringen:

-Rutte maakt zelf deel uit van het (VVD)-pedonetwerk en handelt dus met het intimideren van het CDA uit eigenbelang
-Rutte handelt op bevel van hogerhand -dus van Koning Willem

Nu deze ‘interventie’ van Rutte open op tafel ligt, is het natuurlijk de vraag wat Omtzigt nu gaat doen. Wat de zaak helemaal gecompliceerd maakt is dat Omtzigt volgens onze bronnen ook zwaar ‘in de gaten wordt gehouden’ (en meer) door allerlei Turkse gleufhoeden die samenspannen met de pedofielen en ongetwijfeld zullen ‘ingrijpen’ als Pieter door de ‘keiharde afspraken’ tussen Turkije en Nederland over de zaak-Demmink gaat ‘heen fietsen’.

3 Replies to “MARK RUTTE GREEP PERSOONLIJK IN OM JORIS DEMMINK TE BESCHERMEN”

  1. Omzigt al getest op psychopathie?

    Zonder psychopatentest test weet je niet of je met een kwaadaardig manipulerende, ongerechtigheid bevorderende lege huls of met een normaal mens te maken hebt namelijk!

Geef een reactie