5 Replies to “MARK RUTTE HEEFT ‘DE BOODSCHAP BEGREPEN’ MAAR WORDT SPONTAAN DOOF BIJ HET WOORD ‘DEMMINK’”

 1. Micha kat schreef >>>
  “”Eric Donk is al jaren bezig campagne tegen mij te voeren en mij financieel af te persen. Nu is dan eindelijk vastgesteld dat Donk een gevaarlijke bedrieger is, een zwaar verslaafde junk die als tien olifanten door de porseleinkast stiefelt van de AM. De in de lead genoemde mensen hebben belet dat de AM een leading head hebben kunnen krijgen die de strijd met de MSM en de pedo- en plunder-elite zou hebben kunnen aanvoeren. Dit is gebeurd op basis van incompetentie, karakter-zwakte, jaloezie (‘Micha en zijn miljoenen’) en outright slechtheid. In het geval van Donk is daarenboven vastgesteld dat hij samenspant met partijen als Swapichou en de criminele afpers-fotograaf Ferry de Kok van De Telegraaf. In plaats daarvan is er nu een situatie van chaos en ruzie, precies wat deze infiltranten -namens de NWO- wilden en nastreefden. We hebben geprobeerd een rechtzaak op te starten tegen Donk (van ‘JDTV’, ook bedacht door Micha) wegens de diefstal van al het onder leiding van Micha gemaakte Demmink-materiaal maar de advocaten weigerden in actie te komen tegen Donk. Dat is veelzeggend. Alleszeggend. Divide et impera. Nihil novi sub sole.””

  Hmmm leg eens uit Kat ben je weer verbroederd met je junk ….??? Of speel je een derderangs toneelstuk voor je volgertjes??

  Overigens nog een vraag betreft je teksten in het verleden >>

  2/26/2012 4:34:44 PM] Eric Donk: ja heb hem al gemaild maar nog niks gehoord [2/26/2012 4:35:27 PM] michakat: ok….. [2/26/2012 4:35:50 PM] michakat: misschien kun je gaan filmem bij Yehudi op 1 maart in Amsterdam.. [2/26/2012 4:36:34 PM] Eric Donk: ja zou wel mooi zijn idd [2/26/2012 4:37:47 PM] michakat: ik ben er zo kotsziek van… in plaats van voor mij een claim te regelen van 1 miljoen gaan ze mij nu AANSLAAN voor 50 duizend…… tel uit je winst…

  Bron: Crimesite Camilleri

  Heb je die 50.000 al afgelost, of kan dit de reden zijn dat je ondergedoken zit in Ierland ipv je geopperde verhaal aangaande DNA afgifte.

  1. Jezus WCS wat moet jij een archief hebben opgebouwd met Micha-materiaal!!!! Wat zul je een hoge rekeningen indienen bij Ivo Hommes! Dit moet je maanden werk hebben gekost!
   Ik heb altijd gezegd -ook tegen hemzelf- dat Eric een uitstekende cameraman is en vragensteller. Het een heeft (helaas) niets met het ander te maken. Beetje dom van je. Maar ja, je moet wat, he?

   1. .. Je Beseft niet hoe verkrachting werkt Kat.. ttv die 12 corrupte rechters ben je door hen verkracht en devoot eigen gemaakt en daar waren wim dankbaar als mede verkrachter dan ook bij en mogelijk donk als minion ook gelijk of later er bij gehaald..

    Tekenen waren dat je jegens dankbaar als gehoorzame onderdanige minion gedroeg van begin af aan….puurstse doodsangsten…niet om niks deed je Instinct je naar het buitenland uitwijken.

    Een ander verschijnsel van verkrachting is dat een verkrachter je dan “eigen” is als óf er altijd al van zelfsprekend “Bij gehoord” te hebben …méér familielid dan je echte Familieleden…behorende bij jé leven bestaan en wegen … en zonder bedenking of opmerkelijkheid vertrouwd zonder herinnering of gewaarwording dat zo een opeense kennis er opeens zo maar is zonder te weten hoé je aan die persoon kwam en je kritiekloos toelaat wat die alles met je wil..

    Zo was donk onder geschoven om een bres tussen jouw en je Archief cq Werk te maken en op gegeven moment toe te slaan dat te vernietigen…zo werkt die kristallnacht joodse elite al vele vele eeuwen ..Opposition control..jouw Generatie dood laten vriezende in de goot Mond dood houdende al weet je alles van ze maar zich al lang op je Kinderen en Kindskinderen via media schooltjes creches religien richtende wetende die toch wel weer voor die kar van hen te krijgen met hun nimmerending indoctrines groomings leugens drugs en bedrog!

    Je hebt je door je werk en het Therapeutisch Helende Medicijn van de Waarheid en bittere Realiteit dan wel deels weer uit hun klauwen weten te werken maar bent wel nog gevoelig voor hun invloeden dat je die plaatjes nog niet Ziet! Dat is met geheel het Volk geheel de Mensheid ook het geval!

    1. Nog wel een…edelachtbare pieter kalbfleisch

     Die Weet Ik Zeker was ook een van die 12 corrupte rechters die je verkracht hebben en daar mee doof en blind voor hun misdaden..

     Hoé? Simpel van begin zie je die man niet zie je zijn gigantische über salomons misdrijven niet of dat hij het landelijk monopolie bezit over alle schooltjes en creches in heel het Land voor misbruikend bestel only te geriefen wat met maarliefst TWAALF WOB Verzoeken moest worden Gevonden en Bevonden dat in Vlissingen de Kinder misbruiken ook welig tierden en geen enkel Fatsoenlijk Burger kreeg daar door de Kans óok een Creche of Dagopvang te Beginnen en werden allen door de pedopenose op gemeentelijk nivos met regel en wetgeving en vergunningseisen af gepoeierd!

     Zelfs dat die naar zijn roofstulpje in swiss was gevlucht “terwijl er een onderzoek naar hem liep” deed jou deed geheel justitie of recherche niks en Pakte je niet Òp! Terwijl dit toch überdemmink materiaal was! Zo werkt marteling en verkrachting!

     Het wist je hele Persoonlijkheid en Geheugen als een Pas Geborene en plaatst devoot makende doodsangsttraumas..geinternaliseerde gijzeling!

     Zo devoot makend werkten de religien ook altijd van begin..met de dood! En bordeelhouders en Kinder pooiers ook! Koningen mafia motorbenden etc en eliten ook! Hoeren Levenslang vaak van Geboorten af aan gegijzeld met doodsangst! Jesuiten (jews in suits..ambtenaren)specialiteit!

  2. Beste WCS,

   Proef ik het goed dat uw timbre is bijgesteld? Er is mij wel eens verteld door iemand die aan vechtsport deed en ieder moment de ‘knock down’ verwachtte dat hij uit wanhoop onder de gordel probeerde te stoten, er waren wel eens ringrechters die net even de andere kant opkeken.

   Bij de lagere voetbal elftallen bij ons in de plaats moest je bij wedstrijden
   zelf zorgen voor een grensrechter, zal u ook wel weten.

   Maar er een ongeschreven wet dat een goede clubgrensrechter minimaal zorgde voor 10 punten in een seizoen. (hij mocht zelf niet meevoetballen)
   Een lange aanloop naar mijn eigenlijke kernpunt, hebt u ook niet het idee dat er op het ministerie van V&J de pleuris is uitgebroken, dat men de stalen bezem vreest die de Augiasstal moet uitmesten?

   Bent u ook niet in een lichte pre-stress (de echte moet nog komen) geschoten dat straks misschien wel al uw inzet en goede bedoelingen voor niets zijn geweest en een harde landing gaat maken.

   Op het ministerie is wel het een en ander aan de hand daar kunt u gif op innemen.
   We wachten af!

Geef een reactie