MARK RUTTE IS TE BESCHADIGD OM NOG TE KUNNEN FUNCTIONEREN

KAN NEDERLANDS HORROR-PREMIER NOG OVER STRAAT LOPEN ZONDER TE WORDEN UITGEJOWD EN BESMEURD? * HET STAAT VAST SINDS HET DIVIDEND-DEBAT: RUTTE IS EEN VERRADER VAN HET VOLK, EEN PATHOLOGISCHE LEUGENAAR, EEN CRIMINEEL, EEN MOORDENAAR EN WELLICHT OOK NOG EEN PEDOFIEL * NET ALS BIJ OBAMA IS ER VRIJWEL NIETS BEKEND OVER HET VERLEDEN VAN MARK RUTTE: HIJ IS IN ELK OPZICHT DE MAN UIT DE HEL * IS ER OOIT EEN PREMIER GEWEEST DIE IS GECONFRONTEERD MET EEN ‘VOLKSMOTIE VAN WANTROUWEN‘?

Sinds het dividend-debat van vorige week bevindt ons land zich in een unieke situatie. Het is nog niet eerder voorgekomen dat een premier, een kabinet op een dergelijke manier heeft gelogen en bedrogen en ook als zodanig is exposed zonder ook maar enig serieus verweer te bieden. We hebben het eerder gezegd: met het laten zitten van Rutte III is er een full blown staatsgreep gepleegd door de NWO. Geen enkele regel of wet geldt nu meer. Niets houdt de horror-staat meer tegen de totale terreur uit te rollen tegen het volk. We zien het al gebeuren met de aanzwellende vaccinatie-push. Is het allemaal dan toch een set up geweest? Het goede nieuws is dat de weerzinwekkende waarheid nu in alle openheid op tafel ligt: het is de elite tegen het volk. Het wordt oorlog. Hoe kan het ook anders als de elite onder leiding van Rutte het volk maar blijft leegplunderen ten gunste van zichzelf? De red line is nu (bijna) bereikt. We zien dit confrontatie-scenario nu at play in Den Helder waar het volk de elite, de ‘gevestigde orde’ van VVD, CDA, PvdA en D66 niet meer accepteert. Ze zijn met de ontruiming van het Rob Scholte Museum te ver gegaan. Dat de burgemeester een pedofiel is, is natuurlijk geen toeval, want ook op landelijk nivo wordt alles bepaald door pedofielen. Het is dus niet alleen de elite tegen het volk, maar ook de perverts tegen de sane, de duisternis tegen het licht, de duivel tegen God.

Het volk is met veel, de elite met weinig. Precies om die reden wordt er nu zo’n haast gemaakt met het uitrollen van 5G en de vaccinaties. De elite kan immers alleen winnen als het volk op deze manier fysiek wordt uitgeschakeld. We hebben maar een kans: de elite verdrijven voordat de dodelijke microwaves en vaccins ons zullen hebben uitgeschakeld. De klok tikt steeds harder. Mark Rutte trekt zich na vorige week meer en meer terug uit de openbaarheid om als een satanische demon vanuit een grot in de Haagse swamp verder leiding te geven aan het leegplunderen, verkrachten en uitroeien van zijn volk.

5 Replies to “MARK RUTTE IS TE BESCHADIGD OM NOG TE KUNNEN FUNCTIONEREN”

 1. Gaat Micha ons nog de video met het ‘overweldigende bewijs’ van de pedofiele misdaden van burgemeester Schuiling tonen?

  Of moeten we concluderen dat hij hij voor de zoveelste keer allemaal uit zijn duim zoog?

  1. Zeker is Micha precies de juiste man voor Nederland!
   Niet in de laatste plaats omdat hij in Ierland zit. Deden alle smaad en laster verspreidende schreeuwers dat maar…

 2. Psychopaten, andersoortige devianten en zouteloze lapzwansen/collaborateurs conform Nazi-recept sedert 1945 op alle (sleutel)posities gemanouvreerd en geruggensteund door de gruwelmassaslachters van Dresden, door…..bevreemdende illegale verzetsheld te Londen en fundamenteel liegende brokkenpiloot “Prins” Bernhard en zijn trawanten TEGEN…..de normale mensheid, de impala’s, de olifanten, de kraanvogels, de zebra’s enz. enz. (te vernietigen prooi).

 3. U beseft hopelijk dat uzelf ook te beschadigd bent om nog serieus door te kunnen gaan als ‘journalist’?

  Daarover gesproken: Heeft u er naast uw heksenjachten al eens over nagedacht een ander vak uit te oefenen? Gewoon, iets voor erbij. Barman. Kok. Schoonheidsspecialist. Iets waar je niet teveel voor hoeft bij te scholen. Gewoon, zodat u niet meer elke keer hoeft te bedelen om geld.

Geef een reactie