MARK RUTTE MET BEATRIX OP BILDERBERG-CONFERENTIE

WAAR IS HARRY VAN BOMMEL NU VAN DE SP? SCHENKT HIJ DE CHAMPAGNE IN VOOR MARK EN BEA? * OOK LOUISE FRESCO (MONSANTO-MAFIA), KLAAS KNOT (NEDERLANDSCHE BANK) JEROEN DIJSSELBLOEM EN BEN VAN BEURDEN (CEO SHELL) OP HORROR-CONFERENTIE * LEES DE UPDATES MET VIDEO OP INFOWARS

7 Replies to “MARK RUTTE MET BEATRIX OP BILDERBERG-CONFERENTIE”

 1. Voor wat achtergronden:
  De journalist die de schouders onder Bilderberg ontmantelingen heeft gestoken is Tony Gosling. Hij heeft al 20 jaar de website Bilderberg.org
  http://bilderberg.org
  Voordat hij hier mee bezig was, werden de geheime afspraken die men maakte op Bilderberg Conferenties regelmatig toegelicht door de Judge Buster van Chicago, Sherman Skolnick, en natuurlijk ook Mae Brussell. Sherman Skolnick was iets succesvoller dan onze Hollandse Judge Buster, ziet deze website, want hij heeft verschillende rechters achter de tralies gekregen.

  Maar moge Micha dat ook lukken natuurlijk, want veel van die lui behoren achter de tralies in dit land. Niet dat het werk van Sherman Skolnick erg veel uithaalde, want ik zie nog steeds meer corrupte uitspraken van Amerikaanse rechtbanken dan terechte veroordeling. Mae Brussell vertelde dat 80% van de Amerikaanse gevangenen in wezen onschuldig zijn. Dit lijkt me volstrekt juist, ik zag verschillende predikanten waarvan ik de publicaties volgde in de VS achter de tralies geplaatst op basis van leugens. Een redelijk bekende onschuldige achter de tralies voor dit land zal Fritz Springmeier zijn. Maar Tony Alamo, die 175 jaar kreeg, ontmantelde heel wat meer over het pedofiel netwerk dan Fritz Springmeier!

  Maar de gemiddelde burger die de school propaganda tijd al ver achter zich weet in dit land, kan ook weten dat in Nederland Maffia en Justitie dezelfde organisaties zijn. Nederlandse wetten worden dagelijks overtreden door de politie, de paapse Hermandad dwingt tot overtreden van de wet en is de lijfwacht van volstrekt illegaal Katholieken geplaatst in ambtenaren posities. Deze illegaliteit baseert zich niet op een dogma, maar op gezond verstand, want een Katholiek behoort niet tot het land waar hij zich bevind, maar heeft de Pontifex Maximus als de Keizer. (Van niet alleen EU, Europa!)

  Wat Sherman Skolnick naliet in zijn Judge Busting carrière, is aantonen dat Katholieken in ambtenaren posities illegaal zijn. Okee, dat was ook nogal een moeilijk probleem, want Jan Roothaan heeft geen half werk gemaakt van zijn sabotage op onze grondwet. Ben bang dat dit commentaar een boek gaat worden, maar het is echt te belangrijk om niet te vermelden:

  Ons Nieuw Amsterdam is gestolen door protestanten hater King Charles 2nd, de zoon van King Charles 1st welke onthoofd werd door Oliver Cromwell. Deze had de titel Duke of York, daarom werd Nieuw Amsterdam New York genaamd. Ziet 9/11. Of Wal Straat, wat de straat aan wal is, maar nu Wallstreet wordt genoemd. Wall betekend muur in Engels, die lui daar hebben geen contact meer met de betekenis van geld? King Charles 2nd heeft ook de Politie begonnen in Engeland, dus stelen van kinderen van dissidente Britten voor de seks feestjes is juist hetgeen waar het politie systeem voor is opgezet.

  Rooms Katholieke rechters in de VS maken zich openlijk schuldig aan het vervolgen van protestanten, iets wat ook enorm goed zichtbaar is bij de misdaden van Rooms Katholieke politici in Nederland. Het Vaticaan is hun Hoofdstad, niet Amsterdam. Dit is een buitenlandse en zeer vijandelijk georiënteerde geheime dienst, al lijkt het landverraad, maar het is een vijfde colonne. Pim Fortuyn bevestigde de huidige propaganda agenda, zoals de Jezuïeten trots zijn op hun militaire prestaties, ze kunnen ook martelaren leveren. Katholicisme beoogd achterlijkheid, dus voor een Katholiek om zo iets te beweren van Islam is een dekmantel ter eigen reputatie promotie. Daarnaast natuurlijk promootte Pim Fortuyn de roomse propaganda van oorlog tegen terrorisme / Islam, waarbij de zuil “Links” bij Islam wordt gerekend, zodat de laatste protestanten in Nederland uitgemoord kunnen worden door de Katholieken.

  Ik spreek hier als insider over het papisme, want mijn hele familie, ook “vrienden”, verdienen hun salaris met uitmoorden van protestanten door middel van propaganda, monopolie over voedsel, monopolie over technologie, vijandelijke overnames, geheime immigraties in dit land. De Katholieken zijn hun hele leven bezig met seks en geld, want het zijn christenen. Dit heeft niets met haat te maken, maar met de realiteit. Het gedrag van politie bij demonstraties in dit land is evident illegaal, niet vanwege een dogma, maar omdat protesten gehoord dienen worden door redelijke mensen.
  Waarom protesteert u?
  Maar neen, politie bevestigd de leugens van het paapse fascisme, denkt geen seconde na over een terecht protest. Samen met de pers wordt elke poging tot overleg in de kiem gesmoord met zinloos geweld door politie dat zich bedient van een 100% gestolen salaris.

  Bilderberg komt van Bilderberg Hotel, wat Maltezer Ridder Prins Bernhard, dat is een Rooms Katholieke kruisvaarders orde, in opdracht van zijn officier, Jozef Retinger, een Poolse Jezuïet, enige landen onder Rooms Katholiek bewind nam.

  Mijn respect verder voor Micha, want voor Joden is dit echt te gevaarlijk om te vertellen. Ik vraag wel wat begrip voor andere mensen die net als ik de politiek begrijpen, de sleutel daartoe is te beseffen dat de Zwarte Paus de machtigste man is op de planeet, zich ongemakkelijk voelen bij citeren van Alex Jones, die ernstige censuur pleegt op openbaren van de Katholieke agenda voor de VS. Saint John of Nepomuk is de Katholieke Hellige waar de Cremation of Care rituelen van Bohemian Grove aan opgedragen zijn, Alex Jones verzorgt daar alweer een dekmantel voor de Hellige Inquisitie.
  http://www.spirituallysmart.com/bohemian_grove.html
  Moloch is een stier, geen uil.
  Er zijn genoeg redenen Alex Jones te wantrouwen, al weet ik zo ook geen betere 100% betrouwbare bron, we zijn allemaal mensen. Maar veel eerlijke onderzoekers worden afgekapt en doodgezwegen door Alex Jones. Maar de samenzweringen worden echt enorm eenvoudig, als men het verschil kent tussen wat Jezus zelf gezegd heeft en wat de Katholieken er over liegen. Katholicisme is Godslastering, dus illegaliteit is dus in het belang van Katholieken zelf. Die meestal niet vrijwillig Katholiek zijn, weten niet beter, worden vermoord als ze stoppen Katholiek te zijn, kinderen gestolen voor inquisitie snuff.

  1. In jouw verhaal ontbreekt geheel de daadwerkelijke machthebbers: de Zionisten. Oprichter van jezuïeten was een Marano, een Zionist avant la lettre. Hun thuisbasis is Zwitserland vandaar dat de Zwitserse Garde het Vaticaan beveiligt/controleert, dat zijn de daadwerkelijke machthebbers. De Zionisten.

 2. Helaas zoals verwacht word er in de Nederlandse mainstream media met geen woord gerept dat onze minister-president en onze minister van Financiën op titel deze corrupte jaarlijkse bijeenkomst bijwonen.

 3. The Rockefeller Foundation. Deze Rockefeller Foundation gebruikt zijn geld om volledige controle te bewerkstelligen. De Rockefeller Foundation heeft de controle over de Carnegie Endowment en de Ford Foundation. De Carnegie Endowment concentreert zichzelf op educatie net als de Rockefeller Foundation, en relateerd naar internationale zaken. De Rockefeller Foundation financierde zeven zeer belangrijke (politieke) staatsinstellingen zoals Social Science Research Council (deze concentreert zich op wetenschappelijke methodes van massacontrole door de media), …
  De Rockefeller Foundation werd in 1913 al opgezet, en zou zo’n 2000 fondsen hebben verworven en heeft met de miljarden hiervan vele instellingen en instituten opgericht, en heel veel projecten voor landbouw, milieu, “gezondheidszorg”, … http://stopdebankiers.eu/het-grote-rothschild-imperium-bankiers-van-de-het-eerste-uur/

 4. “All Tavistock and American foundation techniques have a single goal—to break down the psychological strength of the individual and render him helpless to oppose the dictators of the World Order. Any technique which helps to break down the family unit, and family inculcated principles of religion, honour, patriotism and sexual behaviour, is used by the Tavistock scientists as weapons of crowd control.” https://sites.google.com/site/nocancerfoundation/council-of-300

  10. To weaken the moral fibre of the nation and to demoralize workers in the labour class by creating mass unemployment. As jobs dwindle due to the post industrial zero growth policies introduced by the Club of Rome, demoralized and discouraged workers will resort to alcohol and drugs. The youth of the land will be encouraged by means of rock music and drugs to rebel against the status quo, thus undermining and eventually destroying the family unit. In this regard The Committee of 300 commissioned Tavistock Institute to prepare a blueprint as to how this could be achieved. Tavistock directed Stanford Research to undertake the work under the direction of Professor Willis Harmon. This work later became known as “The Aquarian Conspiracy.”

 5. Ja, ze hebben een heel conservenblik ‘dead inside’ engerlingen opengetrokken.

  T/m deze creep: Richard N. Perle, Resident Fellow, American Enterprise Institute, USA

Geef een reactie