MARK RUTTE PERSOONLIJK ACHTER MASSAAL KINDERMISBRUIK BIJ EN DOOR JEUGDZORG

Eén reactie op “MARK RUTTE PERSOONLIJK ACHTER MASSAAL KINDERMISBRUIK BIJ EN DOOR JEUGDZORG”

  1. Interessant is dat de gezinnen eerst ‘pure evil’ proactief ontregeld of soms ziek gemaakt/opgeblazen/verpletterd worden door psychopathocratie PB BV’s handelen *en/of nalaten* (soms niet eens begrepen door de slachtoffers), waarbij PB BV zich vervolgens (soms aan de *zelf* bij in gemanipuleerde werkelijkheid hun VIJAND om EEN BEETJE hulp aankloppende ouders) voordoet als “de oppermachtige reddende engel”.
    Die mensen (schuld van bijv. autisme bij de toch reeds verbijsterde en soms bijkans ‘burned-out” ouders leggend!) hebben er (aldus de BV van Prins Bernhard….!!!) zo’n chaos van gemaakt dat wij wel DIEP moesten ingrijpen (natuurlijk niet, als een psychopaat de dochter van zijn “vriendin” in stukken dreigt te snijden)…..
    Daarbij worden voor het kind dan stukje bij beetje alle belangrijke relaties afgekapt, ook met bijv. grootouders.

    Terwijl er *ondanks alles* (!!!) in zo’n gezin volstrekt geen sprake is van bedreiging met de zedelijke ondergang van het kind.
    Autistische kinderen worden nu verder totaal gefnuikt door ze van het ene geschifte pleeggezin naar het andere te verplaatsen (over het hele land) of in de Heldring Stichting tussen seksueel misbruikte meisjes en criminele jongens, Christelijke kinderen worden bij heidense D66 pleeggezinnen geplaatst en dergelijke ongein meer.

Geef een reactie