MARK RUTTE, PREMIER VAN ALLE VLUCHTELINGEN

MARK RUTTE BEWIJST MET ZIJN ‘AANDACHT’ VOOR DE ‘VLUCHTELING’ EENS TE MEER: ZE ZIJN EEN WAPEN VAN DE BILDERBERGERS EN DE NWO * ZOU ER NOG EEN ENKELE NEDERLANDER ZIJN DIE GELOOFT DAT RUTTE DAADWERKELIJK IS ‘BEGAAN’ MET HET ‘MENSELIJK LEED’ VAN DE VLUCHTELINGEN? * PREMIER IS ER NOOIT VOOR DE GEWONE NEDERLANDER: DIE MOET IMMERS KAPOT!

[wp_ad_camp_1]

NEDERLANDERS DIE HUN HAVE EN HUN GEZIN WILLEN BESCHERMEN TEGEN DE VLUCHTELINGEN-TERREUR NET ZO HARD AANGEPAKT ALS ZIJ DIE JORIS DEMMINK AANPAKKEN. RA RA HOE KAN DAT?

Dat bedoel ik nou, nu laat Rutte wel van zich horen.Maar toen er een meisje verkracht werd door een asiel zoeker,hoorde je Rutte er niet over.Is die asiel zoeker al opgepakt? De volgend reactie op de site van De Telegraaf: Is er al iemand van het kabinet bloemen komen brengen bij die mevrouw die door een beveiliger van Dijkhof haar elleboog brak/ Rutte werd niet gezien!! No further questions. Het ‘bezoek’ van Rutte aan de ‘belaagde noodopvang’ te Woerden wordt gezien voor wat het is: een weerzinwekkende, door Jack de Vries geensceneerde operette van pseudo-betrokkenheid die uiteraard precies het tegenovergestelde effect sorteert: extra aandacht voor de hypocrisie en de psycho-pathologische onmenselijkheid van deze pedo-horror-premier die duizenden Nederlandse kinderen laat misbruiken en verkrachten door zijn ‘vrinden’ van de VVD en door honderden Jeugdzorg-pedofielen in Nederland. Het ‘bezoek’ valt naadloos in de categorie van Hill & Knowlton-PR zoals eerder het bijstaan van een ‘stervende vrouw’ in Den Haag.

3 Replies to “MARK RUTTE, PREMIER VAN ALLE VLUCHTELINGEN”

 1. ….Met Jack de Vries als vaandeldrager en de journalisten van de Telegraaf die de Gouden Koets trekken naar de Ridderzaal, alwaar het volk tot tranen geroerd een nationaal geschenk zal aanbieden wegens haast bovenmenselijke prestaties van schitterende menselijke empathie en mededogen, indachtig zijn goede grootvader, de wonderlijk omgeturnde SS’er prins Bernhard, de dappere en toch zo zachtmoedige oprichter van het Wereld Natuur Fonds, die voor onze geliefde prinses Juliana zijn vlot verlopende donkerbruine carrière zo enorm onbaatzuchtig heeft opgegeven, teneinde hier, tussen de wiekende windmolens, nog slechts met volle overgave en zelfopoffering de sinecure van prins-gemaal te kunnen waarnemen.

  Stuur alle asielzoekers dus maar door naar de hekken rond ‘De Horsten’ en ‘Drakenstein’ en zij zullen daar een voorbeeldig warm, liefdevol en gastvrij onthaal vinden in razendsnel aldaar binnen de hekken opgetrokken containerwoningen.
  De Koning zelf zal hen een zakgeld geven, zodat niet alles wordt afgewenteld op de zwaksten in onze samenleving en de sociale voorzieningen niet nog verder hoeven in te storten. ‘Noblesse oblige’.

 2. ================
  ZOU ER NOG EEN ENKELE NEDERLANDER ZIJN DIE GELOOFT DAT RUTTE DAADWERKELIJK IS ‘BEGAAN’ MET HET ‘MENSELIJK LEED’ VAN DE VLUCHTELINGEN? * PREMIER IS ER NOOIT VOOR DE GEWONE NEDERLANDER: DIE MOET IMMERS KAPOT!
  ================

  Maar gelukkig is Koning Oranje er nog. Baas boven baas zeg maar. Dat immens en uitzonderlijk veilige baken in woelige zeeën zal zijn innig geliefde volk wederom uitredden.

  Als de vader en moedervan de eerlijke gerechtigheid.

 3. Geen woord in de mainstream media over de oorzaak van de vluchtelingenstroom. En dat is ook niet zo vreemd gezien het feit dat Rutte en zijn kliek zèlf de mede-veroorzakers zijn van de huidige vluchtelingenstroom. Onze Koninklijke Luchtmacht is namelijk ook van de schiet-partij bij de vele amerikaanse “vredesmissies” (economische aanvalsoorlogen!) in het midden-oosten. Ik hoor het Mark Rutte nòg zeggen: “We moeten onze vrienden van de NATO helpen”.

  Laat de graaiende punkers in Den Haag die dit vluchtelingen-schandaal zelf veroorzaakt hebben nu ook maar zelf voor die vluchtelingen zorgen.

Geef een reactie