MARTIN VRIJLAND GOOIT DE HANDDOEK JUIST OP HET MOMENT DAT DE GROTE DOORBRAAK ERAAN ZIT TE KOMEN

LEES HIER HET VERHAAL OP DE SITE VAN MARTIN VRIJLAND: HIJ WIL NIET LANGER DAT DUIZENDEN MENSEN ZIJN ARTIKELEN GRATIS KUNNEN LEZEN, DAN BEN JE DUS NIET WIJS * DEZE VIDEO VOOR UPDATES OVER DE STRIJD TEGEN DE NWO

12 Replies to “MARTIN VRIJLAND GOOIT DE HANDDOEK JUIST OP HET MOMENT DAT DE GROTE DOORBRAAK ERAAN ZIT TE KOMEN”

 1. Iedere week voorspelt Mafkat de revolutie, de grote doorbraak, het failliet van Rutte/deMSM/Klomp/NWO etc etc. In al die jaren is het welgeteld NUL keer uitgekomen. NUL.

  1. Nee, Klomp, je begrijpt het weer niet. Hoe vaak moet ik het jullie autisten nog uitleggen? Micha moet je NOOIT letterlijk nemen. Hij beschrijft een dynamisch evenwicht, de ene keer gaat het beter, de andere keer slechter, en een definitieve uitkomst bestaat niet. Net de werkelijkheid, maar daar hebben autisten geen enkel benul van. Die zitten alleen maar in hun zelfgeschapen illusies, en denken dat ze het over feiten hebben. Jammer voor ze, maar feiten bestaan niet. Dat leert elke eerstejaars filosofiestudent al in de collegebanken.

  2. Precies wat ik dacht. Hij zal het wachten zat zijn.

   Wat dat betreft heb ik wel respect voor Kat’s geduld met de msm: Hij wacht al jaren tot de totale ondergang er echt is.

 2. O.a. Martin Albeda “Vrijland” doet niets doortastends. Zijn verhalen zijn hooguit een losse verzameling van (relatief onbelangrijke) gesignaleerde symptomen één laagje diep aan de oppervlakte. Het feit dat de goegemeente niet eens door de deklaag heenprikt, doet daar niets aan af.

  Als iemand een militair goed gecoördineerd plan bedenkt en wil uitvoeren om tot een algemene psychopatentest te komen, om te beginnen voor posities van (voor psychopaten interessante) MACHT EN CONTROLE, dan zou ik dat (ook = behalve door mijn op het juiste spoor zettende reacties) financieel willen steunen.

  Door de grenzenloze (door de goegemeente -door wezenloos niets te doen- empathieloos toegestane en bevorderde!!!) chronische criminele beroving van mijn familie door psychopaten van het type Willem van Oranje (vader des vaderlands….voelt u zich al op uw gemak….) en Bernhard zur Lippe Biesterfeld (Führer van het illegale Nederlandse verzet te Londen….het kán niet, maar we doen het toch…..) en hun paladijnen, zal dat voorshands (totdat de enorme moorddadige schade is gecompenseerd) trouwens ook slechts het “penninkske der weduwe” kunnen zijn…….

 3. Keer op keer komt deze Vrijland er achter dat er voor dat geneuzel van hem geen draagvlak is, en iedere keer stelt hij het einde weer uit. Mijn advies: opheffen die handel, gewoon ergens een baantje zoeken.

Geef een reactie