MASSAMOORDENAAR JAAP VAN DISSEL IS NU ENEMY OF THE PEOPLE NUMBER ONE; WE ZOEKEN EEN ADVOCAAT DIE DE ZAAK TEGEN HEM WIL AANBRENGEN FOR THE PEOPLE

WE VERGEVEN DE KONING DAT HIJ ZICH ACHTER JAAP VAN DISSEL EN HET RIVM OPSTELT: HIJ WEET NIET BETER EN KAN NIET BETER WETEN * MAAR DE FEITEN OVER VAN DISSEL ZIJN VERWOESTEND EN ER IS GEEN ENKELE TWIJFEL DAT HIJ DE DEEP STATE-MASSAMOORD-AGENDA VAN DE BILBDERGERS UITVOERT

Donald Trump in exchange met een wanhopige MSM-pedo-reporter die alles op alles zet het reddende medicijn chloroquine de grond in te stampen, precies zoals in Nederland het RIVM doet waar men zo corrupt is, dat het het middel niet eens de grond instampt, maar het zelfs weigert te noemen. Nogmaals: de resultaten van tests zijn zo positief (100% cure) dat chloroquine per direct moet worden verstrekt en beschikbaar gesteld. Sure, zelfs met deze results is er geen garantie te bieden, maar dat geldt altijd in de medical science. De MSM en het RIVM willen maar een ding: totale paniek en hysterie onder het volk omdat dat het volk zwak maakt en klaarstoomt voor de door hun geplande total takeover/implementatie van de pedo-horror-surveillance-staat. De NL-MSM zijn hierbij zo crimineel en corrupt dat ze niet eens een vraag durven te stellen over chloroquine!

5 Replies to “MASSAMOORDENAAR JAAP VAN DISSEL IS NU ENEMY OF THE PEOPLE NUMBER ONE; WE ZOEKEN EEN ADVOCAAT DIE DE ZAAK TEGEN HEM WIL AANBRENGEN FOR THE PEOPLE”

 1. “We” zoeken een advocaat, Micha?!
  Wil jij nou echt doen geloven dat jij met je fantasieblogje nog met meerderen bent? Denk je echt dat er zich tussen de slechts 7 miljard wereldburgers ook nog maar één ander iemand bevindt die zo weinig compos mentis is dat die bereid zou zijn jouw inzichten te delen? En zich zelfs nog mag laten voorstaan als advocaat ook??!?
  Je weet jezelf toch telkens weer te overtreffen…

 2. Begrijp ik hieruit dat u weer eens bent gebrouilleerd met Dhr. Stapel? Of is hij slim genoeg om zelfs dit geniaal grappige plan te weigeren?

 3. Ah ok, nou begrijp ik waarom je zo halsstarrig begon met je verhaaltjes over ‘Corona 2.0’. Het windvaantje is weer eens 180° gedraaid, en nu is het virus ineens géén hoax meer (want Trump segt ut selluf), en is het door Big Pharma-medicijn Chloroquine ineens de énige oplossing (want Trump segt ut selluf).

  En dus moet Micha zijn fantasietjes weer rechtbreien: Big Pharma gaat ons redden, mensuh!

  Waarom ga je de mensen niet eens wat tips geven over ‘social distancing’; het is een van de weinige dingen waar je de laatste 6 jaar ruime ervaring in hebt opgebouwd.

Geef een reactie