MASSAMOORDENAAR MARK RUTTE MOET AAN ZIJN SMERIGE PEDO-HAREN NAAR BUITEN WORDEN GESLEEPT EN VOOR EEN TRIBUNAAL GEBRACHT

ALLE REMMEN GAAN LOS IN HET BOMBSHELL EN GROUNDBREAKING NIEUWE CORONA-VLOG VAN MICHA FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS -AND OF COURSE ALSO FOR YOUR HEALTH! * ‘MARK RUTTE IS EEN CRIMINEEL OP HET NIVO VAN ADOLF HITLER, STALIN, MAO EN POL POT’ * WILDERS EN BAUDET CRIMINEEL MEDE-VERANTWOORDELIJK VOOR MASSAMOORD OP HET NEDERLANDSE VOLK * BREAKING, BREAKING, BREAKING ALLEEN OP ROL EN ALLEEN BIJ MICHA

2 Replies to “MASSAMOORDENAAR MARK RUTTE MOET AAN ZIJN SMERIGE PEDO-HAREN NAAR BUITEN WORDEN GESLEEPT EN VOOR EEN TRIBUNAAL GEBRACHT”

 1. Beste Micha,

  Schrap in dit rijtje AH en voeg Franklin Delano Roosevelt, Tragedy of Mankind, toe.

  Hoofdverantwoordelijke voor escalatie in Europa per 1 sept. 1939.

  Deze Commander in Cheat wordt nooit in geen enkel rijtje met ultieme smeerlappen genoemd. Nooit. Hoort hier wel degelijk 1000% in thuis.

  Eigenlijk, zo besef ik me nu, ook de andere 5 die deel uitmaakten vd zgn. ‘Gang of Six’: Hull, Stark, Knox, Stimson en last but not least George Marshall. Hoofdverantwoordelijken voor de escalatie in de Pacific per 7 dec.1941 door uitbrengen v Secret War Provoking War Ultimatum ri. Japan. Hiermee zetten ze Japan met de rug tegen de muur waardoor ze geen enkele andere uitweg zagen dan VS in Pearl Harbor aan te vallen, waarmee WWII een definitieve wending kreeg.

  Stomme Jappen? Ja, want ’s werelds enemy was toch echt en alleen Stalin’s Evil Empire, de USSR.

  Adolf verdedigde zich slechts 4x preëmptief: Noorwegen, Lage Landen, Joegoslavië und SU.

  Klaar.

  Germany SAVED Europe.

  Een ULTIEME VERDIENSTE.

  Overbodig te noemen dat de eerder genoemden Hull en Marshall voor hun desastreuze initiatieven Nobelprijs Vrede ontvingen, resp. in 1945 en 1953. Dat staat WEL op wiki. NIET op wiki hun EPIC BETRAYALS richting Congress, Amerikaanse natie en Amerikaans volk.

  Om die richting het zgn. ‘Vrije Westen’ nog maar te zwijgen.

  FDR, PURE EVIL.

  Habe ich nie gewusst kan ik je melden.

  Mvg weer

Geef een reactie