MATT DAMON OVER GERLOF EN GELAUFF EN DE ZWARTE MAFIA

GERLOF LEISTRA VAN ELSEVIER IS DE LAFSTE EN MEEST ACHTERBAKSE PEDO-JOURNALIST OOIT: HIJ DURFT NIET EENS MELDING TE MAKEN VAN DE 10 MAANDEN VAN MICHA * DIT IN TEGENSTELLING TOT GELAUFF * OPNIEUW AANWIJZINGEN VOOR BETROKKENHEID LEISTRA BIJ PEDO-NETWERKEN * LEISTRA HEEFT NOG NOOIT IETS KRITISCH GESCHREVEN OVER JUSTITIE (HIJ STAAT OP DE LOONLIJST) EN GEEN LETTER OVER DE ZAAK-DEMMINK * LEISTRA EN DEMMINK KENNEN ELKAAR GOED
[wp_ad_camp_1]

Eén reactie op “MATT DAMON OVER GERLOF EN GELAUFF EN DE ZWARTE MAFIA”

 1. Leistra moet zelfs een der twee zoons van ex brd president willy brand zijn.

  In je veroordeling ziet t uit dat rechter en officier geen enkel moeite gedaan hebben voor een completer juister beeld waarin al zich af speelt. Krenten uit de pap en veroordelen maar.

  Waarbij opvalt dat de zwaarstse mafia misdaden tegen Bevolking en Kinderen geheel niet genoemd of mee gewogen worden.

  Waarbij opvalt dat de Media wetgeving niet getoetst is wat betreft de NOS en haar gedragingen. De betaalde media hebben wettelijke verplichtingen ten aanzien van publieks en lands gevaren.

  Waarbij opvalt dat geen gewag is gemaakt van feit dat inderdaad geheel de msm en nos van begin een breed sperfront jegens alle informering omtrent massieve massale misbruiken martelingen en drogeringen op oa schooltjes schoolreisjes wijken etc hebben en nooit op de zeer vele pogingen aan informeringen en getuigenissen van velen zelfs hebben gereageert noch iets redelijk gepubliceerd behalve actief mee doen aan afleidings vervolgingen als vele maanden lang een zwak klein zaakje in de media opblazen zoals nongeval v etc. En dat als afleiding van en cover voor waarachtig zwaarste misdaad zaken. Dat is zuiver collaboratie van geheel de msm en burgemeesters(oa van gijzel van der laan ) ook.

  Justitie en rechtbanken zijn voornaamste daders in deze zaken en kunnen nooit en te nimmer melden zo maar even wel onpartijding te kunnen werken of oordelen.

  De misdaden hebben vele decennia internationaal gewoedt .. en nóg… https://airvd.wordpress.com/2015/07/06/zionistisch-stalkingsnetwerk-verkracht-ongezien-mensen/#comment-10439

  https://www.revolutionaironline.com/euro-elite-jankt-en-poept-van-pure-angst/comment-page-1/#comment-621

  https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/07/06/hofnar-rutte-uitslag-maakt-situatie-ingewikkelder-voor-zomer-paleis-king-willem/comment-page-1/#comment-50007

  Rechtbanken en aanklagers hebben dus collectief in georganiseerd mafia verband geheel eigen zwaarwegende motieven Burgers Getuigen Slachtoffertjes zo veel mogelijk te schaden al dan niet met behulp van aangifte plegers. Zoals dat jegens Geert Wilders als nieuw verschijnsel al ingang vond.

Geef een reactie