MAURICE DE HOND, DURF JE DIT AAN? NEE, NATUURLIJK NIET!

GEEN ENKEL MEDIUM DURFT EEN VRAAGTEKEN TE PLAATSEN BIJ BARTS ‘BEKENTENIS’ OOK NIET NA DE OPERETTES ROND MARIANNE VAATSTRA, LUCIA DE BERK, BAYBASIN, DE SCHIEDAMMER PARKMOORD EN ALLE ANDERE FAKE-VEROORDELINGEN

BART VAN URK ‘BEKENT’ MOORD OP ELS BORST EN HANDELDE ‘VANUIT EEN GODDELIJKE OPDRACHT’ * DAT LAATSTE IS ERIN GESPIND OM HET ‘PROCES’ TOT EEN FARCE TE MAKEN * VOLKERT VAN DER GRAAF REVISITED: IEMAND MET EEN MOORD OP ZIJN CONTO LATEN OPDRAAIEN VOOR EEN MOORD DIE HIJ NIET HEEFT GEPLEEGD * DURFT MAURICE DE HOND TE ONDERZOEKEN HOEVEEL % GELOOFT IN HET DADERSCHAP VAN BART? * ROL HORROR-ADVOCATE NOELLE PIETERSE IS DIE VAN JAN VLUG 2.0: ZE HEEFT HELEMAAL NIETS GEDAAN VOOR BART * NU ZELFS GEEN INTERVIEW MET TWAN HUYS WANT DAN VALT ZE DOOR DE MAND * STAATSGREEP VAN HIDDEMA IS ALLANG GEPLEEGD * ELS BORST-FILES KLOL EN ROL

5 Replies to “MAURICE DE HOND, DURF JE DIT AAN? NEE, NATUURLIJK NIET!”

 1. Ja misschien wel @poes mis en misschien was Balthasar wel onschuldig, en wie weet zij ook Volkert, Bart van U, Baybasin Jasper en hoe ze allemaal ook mogen heten gewoon de lul geweest van de smerige (woord) spelletje die het zgn. rechtssysteem met ons uithaalt, we worden aan alle kanten voor gelogen door de staat dus wie weet of iets nog waarheid is of niet, het enige wat mij telkens weer blijft opvallen bij alles wat Misha Kat hier neer zet, jij als een volleerde trol de boel blijft afzeiken dus zal er voor mijn gevoel een behoorlijke kern van waarheid zitten in het geen Misha hier neer deelt

  1. LS. francis,

   Ben het met je eens, “staatstrollen”, ze zijn direct te herkennen aan hun eenzijdig gebral. Ergo ze leveren niet waar ze voor zijn aangesteld. b.v. Men hoeft het met veel dingen van dhr. Kat niet eens te zijn, maar om nu ieder bericht af te zeiken daarmee geven deze jongens/meisjes zich onmiddellijk bloot, ik mis hier waarvoor zij menen te moeten spreken iedere vorm van intelligentie.

   Mochten ze hiervoor ook nog betaald krijgen is het helemaal om te huilen. Als bedoelde trollen af en toe eens kritisch konden kijken naar hetgeen dhr. Kat beweerd en dan te pas oordelen zou hun trollen bestaan geen lang leven beschoren zijn. Men zou hen direct van de loonlijst schrappen, dan vindt ik -is hierboven door francis ook al gememoreerd en al vaker gezegd/zich afgevraagd-,n indien hetgeen dhr. Kat naar voren brengt alles fantasie en geleuter is waar maakt men zich dan nog druk over, dat begrijp ik niet.

   Het zijn steeds de zelfden die onder verschillende schuilnamen krampachtig gelijkend op Pavlov-achtige wijze reageren maar alleen maar afzeiken.
   Denk eens wat vaker aan wat Wim Sonneveld zegt toen zijn dochter met een vriendje thuiskwam ene PIM.

 2. Wie ook maar een beetje normaal gezond verstand heeft kan bedenken dat de z.g. bekentenis van Van U. volslagen nep is. Om op het werkelijke spoor van de moordenaar(s) van Els Borst te komen zou je eens moeten beginnen met ene Pechtold te bevragen….

  Poes Mis kan nu wel zo denigrerend over Micha Kat doen, maar Micha heeft wel erg vaak gelijk, ook al blijkt dat soms pas na langere tijd.

  1. LS. Gadverdakke,

   Je hebt klokkenluiders en klokkenluiders, die bij ons op het dorp en die worden hooguit bekritiseerd door mensen die niet tegen dat lawaai kunnen.

   Maar er zijn ook klokkenluiders à la dhr. Kat, er zijn er meer maar die ga ik nu niet allemaal noemen.
   Als die te dicht bij de ontmaskering van misstanden komen, dan gaat het mechanisme van het ongeloofwaardig maken in werking.

   Zoals ik eens een officier van justitie hoorde zeggen, “ik heb 100% waarheid nodig om de rechter te overtuigen, een advocaat heeft al voldoende aan twijfel om een rechter tot vrijspraak of de aanklacht niet ontvankelijk te verklaren.”

   Voor het zaaien van twijfels en een klokkenluider dus belachelijk te maken worden mensen ingehuurd Freelance of studenten van de school voor journalistiek en wordt een studie opdracht meegegeven om complottheorieën
   onderuit te halen.

   Min. v. Justitie had vorig jaar een advertentie in de landelijke dagbladen waar men gegadigden zocht om het internet af te struinen.
   Ik verlang er niet naar dat de theorieën van dhr. Kat uitkomen want dan staat ons nog heel wat te wachten, tot zelfs een soort staat van beleg toe.

 3. Dat malle Micha er van overtuigd is dat Jasper Steringa em Bart van Urk allebei onschuldig zijn en alleen na gruwelijke marteling door Joris Demmink de moorden bekenden die ze niet pleegden was wel bekend. Dat hij nu ook meent dat Volkert van der Graaf onschuldig is aan de moord op Sint Pim wisten we nog niet.

  Morgen gaat hij onthullen dat Balthasar Gerards onschuldig was aan de moord op Willem van Oranje.

Geef een reactie