MEDEDELINGEN MICHA OVER ONTKNOPING VAN DE ZAAK-DEMMINK

LINKEN: HET ‘GROTE TERRORISME-INTERVIEW‘ VANMIDDAG IN LEIDEN MET ONDERMEER DEMMINK-WITWASSER EN COMPLOTTOLOOG JELLE VAN BUUREN * HET ARTIKEL OP WAARINHOLLAND OVER JELLE VAN BUUREN DIE OPROEPT TOT CENSUUR OP INTERNET * DEEL 5 VAN DE SERIE HET COMPLOT OP KLEINTJE MUURKRANT

Vandaag BNR een programma uit over terrorisme: Het Grote Terrorisme Interview. Bernard Hammelburg interviewt daarvoor twee terroristen, beiden verbonden de Leidse Universiteit.

De bekendste van de twee optredende terroristen is Jaap de Hoop Scheffer, die van 2004 tot 2009 baas was van ’s werelds grootste en gevaarlijkste terroristische organisatie. Nee niet ISIS, maar de NATO, waardoor ISIS trouwens wel mede wordt aangestuurd. De NATO heeft sinds 1999 enkele honderdduizenden mensen (merendeels onschuldige burgers) vermoord: in Joegoslavië, Afghanistan, Irak, Libië en sinds kort ook in Syrië. De geheime terreurbendes van de NATO, die in Europa sinds de jaren 1960 onder de naam “Gladio” opereren, hebben ook ettelijke tientallen burgers vermoord. Nu is Jaap vooral een niet zeer intelligente en ethische, maal wel erg ambitieuze jongen en ongetwijfeld beschouwt hij zichzelf niet als terrorist, maar als “diplomaat.” Hoe dan ook het zijn geen begrippen die elkaar uitsluiten. Wat Jaap in elk geval niet is, is een “wetenschapper,” al wordt hij door zijn werkgever de Leidse Universiteit wel zo geafficheerd.

De andere terrorist is Jelle van Buuren, een schimmige schavuit die onlangs promoveerde op een sjoemelproefschrift waarin hij een loopje mocht nemen met wetenschappelijke normen en beginselen. Maar ja, hij werd dan ook betaald door de NCTV, een van de belangrijke spionagediensten van de overheid.

Indien u straks om 15:00 afstemt op BNR en NIET de termen “gladio” “false flag” en de namen van bijvoorbeeld Daniele Ganser, Umberto Eco of Seymour Hersh voorbij hoort komen, dan weet u dat u heeft zitten luisteren naar nepjournalistiek. Over nepwetenschap.

Uw tijd is kostbaar. (tekst Aad Vis)

8 Replies to “MEDEDELINGEN MICHA OVER ONTKNOPING VAN DE ZAAK-DEMMINK”

 1. Je gaat er nog vanuit dat er onafhankelijke rechtspraak bestaat in NL? Onder Demmink is rechterlijke macht een bedrijf geworden dat ook exact als een bedrijf opereert, rechters moeten orders opvolgen van het hogere management en bepalen zelf niet meer de uitspraak. Oude garde was misschien niet zo, maar de nieuwe jongens en meisjes rechters -allemaal VVD en D66- volgen gewoon orders uit. De VVD/D66 minerva rechters. Hogere management bepaalt uitslag, en de VVD/D66 jongens en meisjes rechters mogen de uitspraak bij elkaar typen.

 2. Sjoemelproefschrift is niet van belang. Psychopaten/lege hulzen zijn buitengewoon logisch en energiek. Daarbij usurperen ze kennis, op hun logische intelligentieniveau, zoals ze alles nassauen:

  Monobeings are narcissists and their true focus is on the body which constitutes their existence, even when they pretend to have genuine concern about someone else or their well-being (e.g., monobeings who are doctors, nurses, dentists, EMTs, pastors, etc).

  Het type “dokter” dat je ijskoud een MOM heup vol kobalt implanteert, terwijl er een moderne keramische heup is afgesproken, omdat hij die in de restant-verkoop goedkoop kan inkopen en zijn toch al beroerde inkomen hiermee iets kan opkrikken.
  Weet jij veel wat er precies in je gestopt is. Je bent al blij dat de operatie achter de rug is.

  Krijg jij hierdoor problemen, bijv. kanker? So what! Het logische onding heeft zijn geld binnen……

 3. Zo is het ook met het SS lidmaatschap van Bernhard:

  Monobeings are liars, many of which can pass a lie detector test, and if they are “religious” and say they are Christians, they are lying.

  No monobeing is a Satanist. If a monobeing pretends to be a Satanist (or a Fascist or a Nazi or whatever….:DSR), it is no different than a monobeing pretending to be a Christian or a Hindu. The pretense is only to deceive the targets and observers involved.

  Deze 100% narcisten dringen zich aldus overal (!) in en ontwrichten ELKE menselijke onderneming en komen er steeds -als het een beetje meezit- ON TOP uit .

 4. TESTEN EN UITNEMEN!!!

  Er lopen 2-4 van deze volledig krankzinnige dingen rond op 100 normale mensen, die echter (op eigen kracht, zonder hulp van de hersenscanner) niet achter het hun door deze extreem gevaarlijke en verraderlijke ECHTE krankzinnigen voorgehouden ‘mask of sanity’ weten te prikken en er VOLLEDIG INTUINEN.

 5. Dit geldt voor het gehele monolitische narcisten/psychopaten-nest (van het type -walgelijke gruwelmoordenaar van Dresden of daaraan ijskoud medeplichtige- Allen Dulles, Winston Churchill en Bernhard zur Lippe Biesterfeld, Jaap de Hoop Scheffer e.d. ‘mechanisch orerende paardenkadavers’) NAVO, waar ook Demmink is opgeleid:

  Psychopats/narcissists are monobeings forming a monolite and they are the most evil creatures in the universe.
  They cannot bond with humans. They cannot love and cannot comprehend what love is. They have no conscience, no empathy, have never experienced compassion or remorse or guilt. They are liars. They are the worst predators in the universe.

 6. Ik durf er een vermogen onder te verwedden dat ook dit filmpje weer een scheet in een netje zal blijken te zijn. Dat is bij filmpjes van Micha altijd het geval maar hier blijkt het ook uit het feit dat hij er niet nu mee durft te komen.
  Wat is de reden waarom hij er pas 29 juni mee komt en niet nu? Omdat Micha helemaal niets in handen heeft.

Geef een reactie