MEDIA-HORROR: VERTREKKENDE VOORZITTER RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK WEIGERT ELK COMMENTAAR

HANS LAROES WEIGERT IETS TE ZEGGEN DEZE DEZE SITE OVER ZIJN GEHEEL ONVERWACHTE VERTREK ALS VOORZITTER VAN DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK * OOK IN DE MSM WORDT GEEN CITAAT VAN LAROES GEVONDEN * HET KAN ALTIJD NOG KRANKZINNIGER! 06 Nov 2015 13:04 Outgoing

[wp_ad_camp_1]

In het verleden sprak Hans Laroes nog wel uitgebreid met Micha, ondermeer over de zaak-Demmink waarin hij als hoofdredacteur van het NOS Journaal ten tijde van de affaire-Demmink II (Anne Frank Plantsoen) zo’n cruciale rol speelde. Maar ja, zo gaat het altijd… het wordt de man nu allemaal te heet onder de voeten. En dus gaat de hoorn op de haak. Dat Laroes nota bene als voorzitter van de Raad voor de Journalistiek weigert tekst en uitleg te geven is waarschijnlijk het diepste dieptepunt uit de geschiedenis van de MSM.

8 Replies to “MEDIA-HORROR: VERTREKKENDE VOORZITTER RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK WEIGERT ELK COMMENTAAR”

 1. Sja RvJ.

  https://www.revolutionaironline.com/haagse-incrowd-leugen-en-spin-specialist-moet-telegraaf-gaan-redden/comment-page-1/#comment-959
  1 augustus op 08:40

  Bonusje zegt:

  Het ergste vind ik dat de telegraaf een 12 jarig Meisje misbruikte dat zwanger was en haar illegaal verkregen medische gegevens misbruikte voor een volksrel en hetse op te wekken om van die joodse tristan van der vlis de massamoordenaar(familie van hoogleraar en jdl wapenopslaghouder en terrorist bob smalhout en leger generaal arie van der vlis) af te leiden!

  En Haar allerlaatste stukje Veiligheid Welbevinden en Sociaal Economische Bezit en Onderdak weg vaagde daar ze voor de door de telegraaf georganiseerde lynchmobs moest vluchten.

  Doet me denken aan die lafaards die Weerloze Meisjes einde oorlog de zwangere buikjes intrapten en kaal schoren en nu ons petite elite bestuur zijn.

  Dat dit gelauff bij wiens NOS dit voorpagina nieuws HAD Moeten Zijn en telegraaf medewerkers ook Moge Overkomen altijd op de vlucht No shelter No rescue en die duivelse raad van journalistiek ook!

  RvJ heeft zwaarst mogelijke repressailes nodig wegens veelvuldig zwaar verstek laten gaan per opzet en mededader aan teloorgaan media en nieuws!

 2. o ja dat leuke gesprek waar Laroes jou in je redeneringen op je plaats zet, waar je vervolgens het niet kan winnen en dan vervolgens maar met de dooddoener aankomt dat de NOS miljoenen slurpt ……….

 3. Krankzinnig natuurlijk dat dit akkefietje wordt gebruikt…..
  ==========================

  Glibness……ze draaien zich overal onderuit einde van zoek. ‘Do what thou wilt’

 4. Daarom vind ik de uitspraak van Van Well dat “Laroes ook chantabel” is, OMINEUS.

  Het past in mijn profiel zeg maar en er zou (normaliter) gedegen aandacht aan besteed moeten worden.

 5. ‘Beware the soothing voice, the voice of reason’

  Kleffe Hans Laroes heeft de intonatie. Vandaar dat mijn nekharen (toen hij voor mij het allereerst in beeld verscheen in de MSM) meteen overeind gingen staan.
  Sommige forensisch psychologen hebben dat bij “iets niet pluis in het instinctief substraat”. Een oud zesde zintuig, bij velen rudimentair geworden of geheel verdwenen.

 6. “Voorzitter van de raad voor de journalistiek”.

  Ik ken de journalistiek van onze kwaliteitsmedia waarmee we het allemaal mogen doen voldoende om te kunnen zeggen dat de oud-voorzitter een smerige misdadiger is. En de nieuwe ook. Een beetje pijnlijk allemaal nu het zwaar criminele kartel van bankiers, politici en de media door de mand valt. Maar het is niet anders.

Geef een reactie