MEER BEWIJS VOOR KALTSTELLER DE VLIEGER: POWNED REPT ER MET GEEN WOORD OVER!

EXTRA EN BREAKING: MARCEL GELAUFF ‘REVANCHEERT’ ZICH VOOR (POGING TOT) WITWASSEN ‘KEULSE VERKRACHTINGEN’ EN NEEMT FILMPJE OVER VAN DEZE SITE * VOLG DE VERKRACHTINGS-COMMENTS OP POWNED MET EEN HOOG REVOLUTIE-GEHALTE

HET IS NU ZEVEN JAAR NA HET DRAMA ROND DE ‘VERBODEN RADIOUITZENDING’ VAN ADAM CURRY EN WE ZIJN NOG NIETS OPGESCHOTEN * ER IS MAAR EEN MACHT IN NEDERLAND DIE IN STAAT IS TOT DERGELIJKE POL POL-LIKE INGREPEN IN DE MEDIA * ZELFS POWNED MAG MET GEEN WOORD REPPEN OVER HET UIT DE LUCHT HALEN VAN HUN FLAGSHIP RADIOPROGRAMMA

[wp_ad_camp_1]

Amper vier maanden geleden kondigde PowNed het nog met zoveel trommelgeroffel aan: NIEUW! OPVLIEGERS MET ERIK DE VLIEGER! Om twaalf uur ’s nachts draait u de radioknop richting NPO Radio 1 voor twee uur lang De Vlieger op het scherpst van de snede. Komende zondag de aftrap met VNL’ers Bram Moszkowicz en Joram van Klaveren. Luisteren dus! En Erik twitterde: Oerend veel werk. Nog vier dagen te gaan. Mega veel zin in #opvliegersop1. Afgelopen zondag zei Erik nog dat ‘radio maken’ een van zijn prioriteiten is. Maar een dag later ‘neemt hij afscheid’. En PowNed zwijgt. Geen zin. Geen letter. Dat is dus de manier waarop luisteraars worden ‘bediend’ door de PO. Ook vanuit Arrow kwam destijds geen verklaring over het subiete verdwijnen van het -zeer populaire- programma van Adam Curry. We moesten hier ook denken aan het vertrek van Afshin Ellian bij NRC Handelsblad. Dat gebeurde direct na zijn publicatie van een column waarin hij zich ‘kritisch uitliet’ over de kersttoespraak van Beatrix. We menen ergens te hebben gezien dat er kamervragen zouden zijn gesteld door ondermeer D66 over inmenging door het KH in de media. Dit naar aanleiding van een bericht op TPO dat er zou zijn ‘ingegrepen’ bij een satire over het KH tijdens een programma over de Olympische Spelen. We kunenn er niets meer van terugvinden via Google. Maar dat kan ook aan ons liggen. Misschien kunnen er aanvullende vragen worden gesteld over het ingrijpen in de media die de kwestie-Demmink behandelen.

6 Replies to “MEER BEWIJS VOOR KALTSTELLER DE VLIEGER: POWNED REPT ER MET GEEN WOORD OVER!”

 1. “”Geenstijl, Powned behoren ook gewoon tot de club uiteraard, de Vlieger ook waarschijnlijk dus dat is sowieso opvallend.””

  apart dat Kat zowel bij Geen Stijl/Powned en echte Jannen zich graag manifisteerde.

  Overigens Kat als je het zo graag wil weten als onderzoeksjournalist lijkt me toch dat je contact op kan nemen Geen Stijl aka Pownend IPV al die beweringen te doen die meer dan flinterdun zijn en meer een gegoochel in je hersenpan dan op enige waarheid berust.

  Betref Adam Curry waren er al eerder luisteraars die een beetje moe werden van deze man, en het verhaal van Demmink de druppel was om er een einde aan te maken, en had dus niks met het verhaal Demmink zelf te maken.

 2. Afshin Ellian ……….lekker voorbeeld hoor ……pfffffff

  “” We kunenn er niets meer van terugvinden via Google. Maar dat kan ook aan ons liggen””

  We?? Owwh je dus kan niks er over vinden maar toch allerelei beweringen doen dat lijkt me wat vreemd, of misschien aan je luie aard.

Geef een reactie