‘MEER MENSEN AANWEZIG IN APPARTEMENT WAARUIT IVANA SMIT IS DOODGEVALLEN’; FRANK VAN DE GOOT ZWENDELT WEER MET DRUGS NET ALS BIJ DASCHA

NET ALS IN DE ZAAK-DASCHA ZWENDELT FRANK VAN DE GOOT OOK IN DE ZAAK-IVANA MET DRUGS * IVANA ZOU COCAINE HEBBEN GEBRUIKT MAAR VOLGENS ANDERE BRONNEN IS ER SPRAKE VAN KETAMINE, EEN ‘VERKRACHTINGSDRUG’ * IN DE ZAAK-DASCHA ZWENDELDE VAN DE GOOT ZELFS ZO HEVIG, DAT HIJ GING SPREKEN OVER ‘LICHAAMSEIGEN DRUGS’ * TAL VAN CRUCIALE FEITEN EN OMSTANDIGHEDEN VERZWEGEN IN NEDERLANDSE MEDIA, DE TELEGRAAF VOOROP


Geweld tegen vrouwen door de ‘elite’ leidt niet tot gevangenisstraf, maar hooguit tot een carnavalskraker zoals deze. In de zaak-Ivana zal dat niet anders zijn. Er is nog tijd voor een carnavalslied over haar.

Dat Ivana Smit is vermoord en niet ‘van een balkon is gevallen’ zoals De Telegraaf ons in eerste instantie wilde doen geloven staat nu wel vast. Eergisteren werden de eerste -voorlopige- resultaten bekend van het ‘onderzoek’ van Frank van de Goot die door de PP-elite is aangesteld de waarheid weg te spinnen in ‘gevoelige moordzaken’ zoals hij eerder deed bij Anass Aouragh en Dascha Graafsma waar vast staat dat hij de boel heeft belazerd (feitenoverzicht zaak-Dascha). Opvallend is reeds direct dat Van de Goot net als in de zaak-Dascha weer de drugs-kaart uitspeelt en spreekt van cocaine en PMMA ‘waarvan de combinatie dodelijk kan zijn’ terwijl in andere bronnen zoals het Belgische Nieuwsblad reeds op 19 december sprake was van ketamine -een verkrachtingsdrug. In deze krant werden reeds op 19 december tal van feiten en omstandigheden genoemd die van eminent belang zijn maar niet of nauwelijks aandacht kregen in de Nederlandse MSM:

-Alexander Amano Johnson is in alle stilte en op borgtocht vrijgelaten
-Zijn advocaat die de vrijlating heeft geregeld is aangesteld door de Amerikaanse ambassade
-Ook zijn vrouw Luna is op borgtocht vrijgelaten
-Beiden worden ‘hoofdverdachten’ genoemd
-Famile zag ‘wurgsporen’ op het lijk van Ivana. Van de Goot spreekt van ‘blauwe plekken’
-De Johnsons zouden ‘met geld en invloed’ de zaak hebben afgekocht
-De Johnsons hadden drugs gebruikt, zo bleek uit een urinetest
-In Ivana’s lichaan is ketamine aangetroffen, een ‘verkrachtingsdrug’- Dit wordt ook gemeld door 1Limburg.nl Van de Goot spreekt van cocaine en PMA/PMMA waarmee hij lijkt aan te sturen op drugs als doodsoorzaak
-In het onderzoek zijn al 48 mensen ondervraagd
-Er zouden meer mensen aanwezig zijn geweest in het appartement naast de Johnsons; van 6 van hen zou DNA zijn afgenomen. Dit wijst op een sado-orgie met een rituele moord
-De familie is van alle kanten geintimideerd en extreem onder druk gezet (ook vanuit Nederland?)
-De familie neemt een prive-detective in de arm, Marc Williams Thomas, een van de ontmaskeraars van sado-pedofiel Jimmy Savile. Volgens 1Limburg.nl betalen ze hiervoor 18.000 Euro.

Het AD publiceerde op 30 december een interessant portret van Ivana Smit met tal van achtergronden over haar familie

Eén reactie op “‘MEER MENSEN AANWEZIG IN APPARTEMENT WAARUIT IVANA SMIT IS DOODGEVALLEN’; FRANK VAN DE GOOT ZWENDELT WEER MET DRUGS NET ALS BIJ DASCHA”

  1. Het op deze fundamenteel naargeestige en totaal onverschillige wijze (denk ook aan de ouders, grootouders en broer) dumpen van een lijk/het prooidier/de ‘gullible fool’ na misbruik, is typisch voor een psychopaat die immers 100% narcist is.

    Wanneer hij in de USA verbonden is aan het psychopathische ‘deep state’ netwerk dat daar de werkelijke macht en controle heeft weten te usurperen, de naargeestige opvolgers (met dezelfde ‘mindset’) van de krankzinnige gruwelmoordenaars van Dresden die dat ANTI-sociale/ANTI-menselijke project in nauwe samenwerking met de (voor moderne deskundigen evidente) psychopaat Winston Churchill hebben uitgebroed en die alles op alles zetten om ermee te blijven wegkomen, dan zal dat netwerk al hun macht en controle (achter de schermen) inzetten, om dit lid te helpen om met deze (voor hen prettige, hun genotscentra gestoord stimulerende….) SHOCKERENDE gruweldaad weg te komen.

Geef een reactie