MEERVOUDIGE MEINEED DEMMINK; HET VOLK MOET HET LOT NU IN EIGEN HAND NEMEN

IN DE ZAAK-WESTENBERG ZAGEN WE REEDS DAT ‘MEINEED’ VOOR DE ‘ELITE’ NIET BESTAAT * TON HOFSTEDE ANALYSEERT DE MEINEED EN DE LEUGENS VAN DEMMINK * MICHA HEEFT HET ALTIJD GEZEGD: JUSTITIE IS EEN GROTE CRIMINELE MAFIA VAN KINDERVERKRACHTERS * OOK LANGE FRANS HAD HET NIET BETER KUNNEN ZEGGEN: ZIJ DIE ONS MOETEN BESCHERMEN, ZIJN DE GROOTSTE CRIMINELEN * REVOLUTIE NU!

4 Replies to “MEERVOUDIGE MEINEED DEMMINK; HET VOLK MOET HET LOT NU IN EIGEN HAND NEMEN”

 1. “”boycot alles wat met justitie te maken heeft”” ”

  Gaat onze Kat vervolgens ook zijn bijstand om advocaat stapel aan het werk te houden opzeggen??? Of dat nou weer net niet en mogen alleen Kat zijn fans dit bewerkstelligen??

 2. Ton Hofstede zit op het niveau, dat hij denkt met getuigen en bewijs wat tegen PB BV te kunnen beginnen en dit via rechter Abbink of H.A.A.G. Vermeulen of eertijds Van Delden bijvoorbeeld.

  Alle getuigen en bewijs waarmee PB BV (toen in oprichting) zich tot een anti-Nederlandse terreurbeweging (geboortig uit de diepste krochten van de SS-staat) verklaart, zijn er al vanaf het einde van WOII en dat is sedert 71 jaar.

  Demmink is (gek genoeg…..) juist het type dat PB BV schraagt en dus zullen alle getuigen van de wereld en het meest keiharde bewijs resulteren in:

  ‘Never mind, go on’ ofwel “Interesseert niet, gewoon doorgaan”.

  Een beetje zoals referenda plegen te worden behandeld……..

 3. Het bovendien zwaar gebrainfuckte en geknechte volk, dat onder eigen verderf gebukt gaat en dat idolaat WIL geloven in bijv. de goedheid van verzetshelden/SS’ers en moeders van het verzet/ijskoude hoogverraadsters.

 4. En laat die revolutie niet in blinde woede als een stier richting rode lap ALLES kort en klein slaan, maar laten we de WARE, duivels slimme ‘culprits’ van persoonlijkheidsgestoorde ‘corporate’ psychopaat/bodemloze diepe leugenput en seriemoordenaar prins Bernhard kaliber, nu eens GERICHT bij de ballen pakken……EN chirurgisch uitnemen als het levensbedreigende kankergezwel dat ze zijn.

  TESTEN EN UITNEMEN MENSEN…..

  Probleem is: Het volk heeft nog niet het begin van vage notie en zal tegenspartelen als een drenkeling tegen een reddend-zwemmer.

Geef een reactie