MEEST CRIMINELE MOSZKOWICZ GEEN HAAR GEKRENKT

MOORDAANSLAGEN, VALSHEID IN GESCHRIFTE, ZWENDEL, AFPERSING, BELANGENVERSTRENGELING, INTIMIDATIE, BEDROG: YEHUDI MOSZKOWICZ HEEFT CARTE BLANCHE * NU REEDS DRIE ZWENDEL-MOSZKOWICZEN ERUIT GEKNIKKERD MAAR DE MEEST CRIMINELE VAN HET SPAN WORDT BESCHERMD EN GEDEKT OMDAT HIJ IN HET VAATSTRA-COMPLOT ZIT

Lees hier op de site van Wim Dankbaar hoezeer Yehudi Moszkowicz de zaak loopt de bedriegen. Het mag allemaal want hij maakt deel uit van de Demmink-squads; Yehudi heeft de taak toebedeeld gekregen af te rekenen met Wim Dankbaar. Yehudi mag zelfs moordaanslagen plegen zonder dat dat enige consequentie voor hem heeft. Intussen kwam vandaag in het nieuws dat de zoveelste Moszkowicz-advocaat wordt geschrapt wegens zwendel en flessentrekkerij. Het wrange hiervan is dat geen van de geschapte Moszkowicz-advocaten -waaronder ook de vader van Yehudi- ook maar bij benadering de wandaden heeft gepleegd van Yehudi, de meest criminele advocaat van de hele mafia-familie. Toen Micha aangifte wilde doen van een poging tot doodslag door Yehudi, gepleegd te Den Bosch, werd hij door de politie bijna het bureau uit geslagen! Yehudi heeft van Demmink een carte blache gekregen te stelen, bedriegen, moorden en verkrachten. It’s all in the family.

4 Replies to “MEEST CRIMINELE MOSZKOWICZ GEEN HAAR GEKRENKT”

  1. art. 3 gezamenlijke verplichtingen/gezamenlijke verklaring en radiostilte

    3.3 partijenzullen zich niet onrechtmatig/diffamerend over elkaar uit laten.
    3.4 Partijen onthouden zich van iedere mededeling over het verleden.

  2. Wat een praatjes Kat over deze advocaat, terwijl je dit allemaal weet over hem sluit je toch dealtjes met hem. Met tevens een geheimhoudingsplicht die je vervolgens weer eens breekt om je racune te botvieren.

    beetje vreemd allemaal ……….

Geef een reactie