MEGA-ESCALATIE ZAAK-DEMMINK: PAUL WITTEMAN EN JEROEN PAUW MEDPLICHTIG AAN MOORD

EXTRA: LEES OP NRCOMBUDSMAN HOE KOEN VOSKUIL DOOR DE PEDOFIELEN IS KALLTGESTELLT EN ‘OPGEOFFERD’ AAN CRIS KLOMP

JAN DIJKGRAAF, EEN GOEDE VRIEND VAN FRED DE BROUWER, BEVESTIGT HET: FRED ZOU INDERDAAD OVER DE ZAAK-DEMMINK KOMEN VERTELLEN BIJ PAUW EN WITTEMAN -HETGEEN DE TWEE DOOR DEMMINK BETAALDE STAATSJOURNALISTEN ALTIJD HEBBEN ONTKEND * HIERMEE IS DE MOORD OP FRED WAT ONS BETREFT BEWEZEN

[wp_ad_camp_1]

Op 25 maart 2014 stelden wij reeds dat Pauw en Witteman het Demmink-kamp hebben geinformeerd over het komende optreden van De Brouwer in hun programma. Nu zegt zijn goede vriend Jan Dijkgraaf: Maar dan denk ik weer aan mijn oud-Panorama-collega Fred de Brouwer, die met Henk Krol schreef over de Demmink-affaire. De Brouwer werd in het weekend voor hij er over bij ‘Pauw en Witteman’ zou komen vertellen in Thailand tot moes gereden. Een dader? Nooit gepakt. Hiermee zijn de vorstelijk betaalde staats-witwassers op twee manieren mede-schuldig aan de dood van Fred: ze hebben Justitie getipt -wat de dood van Fred werd- en na de moord hebben ze ontkend dat Fred te gast zou zijn waarmee ze de zaak hebben proberen wit te wassen en het onderzoek te saboteren. Nu is ook duidelijk waarom Martin Vrijland deze zaak in opdracht van de pedofielem kapot moest spinnen: de belangen waren krankzinnig groot en de reputatie van de twee ’top-interviewers’ van Nederland stond op het spel.

2 Replies to “MEGA-ESCALATIE ZAAK-DEMMINK: PAUL WITTEMAN EN JEROEN PAUW MEDPLICHTIG AAN MOORD”

 1. Die Pauw bezit toch ook een peeskamer in Amsterdam.
  Een moreel genie kan het dus alvast niet zijn. Of hij moreel debiel is?

  TESTEN en evt. UITNEMEN!

  En mensenmoord (dit is trouwens iets anders dan het defensief in het algemeen belang doden van een proactief bedreigende, moreel debiele vijand) is het immoreelste dat bestaat.

  ====================
  There is only Truth, and then innumerable lies; disconnected from the former, a people inevitably falls victim to the latter, and we’re embracing lies only the insane could believe.

 2. LS…

  De walgelijke slijmjurk Weissemann doet nu goody goody in een muziekprogramma en EO achtig religieus geneuzel. Terwijl Pauw quasi actueel doet in een programma waar hij zichtbaar aan de touwtjes hangt van een opzichter met tasergun op een onzichtbare umpire stoel. HAHA Voer voor cartoonisten

Geef een reactie