MELTDOWN AMNESTY: DIEPE BANDEN MET CRIMINELE POSTCODE LOTERIJ

AMNESTY INTERNATIONAL NIET ALLEEN MEDE-SCHULDIG AAN HET VERKRACHTEN EN DOODMARTELEN VAN KINDEREN, DE ORGANISATIE HEEFT OOK DIEPE BANDEN MET HILLARY CLINTON DIE BEZIG IS DE WERELD MEE TE SLEPEN IN EEN ALLES-VERWOESTEND ARMAGEDDON MET DE BILDERBERGERS * NET ALS HILLARY VREET OOK ANMESTY MEE UIT DE CRIMINELE RUIF VAN DE POSTCODE LOTERIJ

[wp_ad_camp_1]

Ingezonden column over Amnesty International

Van Amnesty International naar Amnesia Irrational

Amnesty International, we schreven het al eerder, is een clubje van wereldvreemde snoeshanen die in hun eigen sprookjes geloven. Simpel gezegd denken ze bij Amnesty dat de schendingen van mensenrechten pas echt beginnen buiten de Nederlandse grenzen. Ja ik weet het, ze roepen een beetje plichtmatig wat dingen over vluchtelingen en “raciaal profileren”, maar ze hebben echt geen idee van hoe het Nederlandse rechtssysteem werkt. Of misschien weten ze dat juist wel, maar zijn ze zo verblind door hun vooroordeel en racisme dat ze dat allemaal niet willen zien en weten. Ik denk dat die Eduard Nazarski zo iemand is: een kortzichtige domoor die in een ivoren toren leeft.

Het is niet zonder risico om openlijk voor je mening uit te komen. Zeker niet als je anders denkt dan de regering. Wil je demonstreren, dan zijn er strenge regels waar je je aan moet houden. Een ervan is dat je niet mag demonstreren zonder toestemming. Doe je dat toch, dan kan je een enorme boete krijgen.

Dat schrijft Amnesty over Rusland, maar het geldt ook voor Nederland. In Den Haag bijvoorbeeld kan je al worden opgepakt en in de cel gesmeten voor “samenscholing” als je met zijn tweeën over straat loopt. En van die mogelijkheid maakt de Haagse politie grif gebruik, te pas en te onpas.

Politiegeweld wordt in de hand gewerkt doordat agenten onvoldoende worden getraind en geen heldere richtlijnen krijgen. Bovendien worden wetshandhavers die zonder pardon iemand doodschieten, zelden berecht. Zolang agenten geen strobreed in de weg wordt gelegd, duurt het politiegeweld voort.

Dat schrijft Amnesty over Brazilië maar het geldt ook voor Nederland. Weet u bijvoorbeeld nog hoe onlangs de politiemoord op Mitch Henriquez in Den Haag werd herdacht met een keurige optocht, onder begeleiding van tientallen agressieve en tot de tanden gewapende dienders? En de daders worden natuurlijk nooit berecht. In Nederland in ieder geval niet en misschien ook niet in Brazilië.

Amnesty roept de autoriteiten op … onmiddellijk vrij te laten, omdat ze alleen wordt vastgehouden omdat ze gebruikmaakte van haar recht op vrije meningsuiting.

Dit gaat over een Iraanse historica. Maar weet u nog waarom Geert Wilders wordt vervolgd door het OM. Had dat niet ook iets te maken met het gebruik van zijn recht op vrije meningsuiting?

Overheid snoert critici de mond. Mensen die kritiek hebben op de autoriteiten worden voortdurend lastiggevallen en opgepakt. In de afgelopen maanden arresteerde de politie (…) nog drie andere journalisten.

Zo gaat het in India. Maar hoe anders is dat dan in Nederland? Amnesty wil het gewoon niet weten, want ze weigeren te praten met “Misha de Kat” of met Erwin Lensink. Want ook in Nederland wordt wie kritiek heeft op de autoriteiten de mond gesnoerd, lastig gevallen en opgepakt. Micha Kat (veroordeeld in absentia door een “onafhankelijke rechter” tot bijna een jaar gevangenisstraf) is het land uitgewerkt en Erwin Lensink zit weer in de cel (weer zonder proces). Gewoon omdat de “autoriteiten” hem lastig vinden.

Er is geen wezenlijk verschil tussen de mensenrechtensituatie in Nederland en de landen waar Amnesty (aangestuurd door de VS-ambassade) zich mee bemoeit.

Ruud Bosgraaf, die zichzelf parmantig “Senior Persvoorlichter” noemt, bestaat het echter om te schrijven: “In Nederland bestaat een situatie waarin mensen worden bijgestaan door goede advocaten naar keuze, waarin ze kunnen rekenen op een eerlijk proces, en waarin bovendien beroepsmogelijkheden bestaan tot het Europees Hof voor de Rechten van de Mens aan toe. In geval van eventuele gerechtelijke dalingen (sic!) of fouten is er de mogelijkheid van herziening.” Die Bosgraaf is zó ongeïnformeerd en zó dom dat het een regelrechte schande is. Hij zou eens moeten praten met Adèle van der Plas, maar ik betwijfel of zij bij Bosgraaf zijn discriminatie en racisme zou kunnen wegnemen.

Bij Amnesty maken ze er een zootje van. Weten zij veel. Het wordt echt de hoogste tijd dat die club van hypocriete oplichters eens wordt opgeheven. In plaats van Amnesty International kunnen ze zich beter omdopen in Amnesia Irrational. Ze lijden daar namelijk aan selectief geheugenverlies en ze zijn volstrekt irrationeel.

Stelletje ordinaire bedriegers.

6 Replies to “MELTDOWN AMNESTY: DIEPE BANDEN MET CRIMINELE POSTCODE LOTERIJ”

 1. Ik denk dat die Eduard Nazarski zo iemand is: een kortzichtige domoor die in een ivoren toren leeft. Even die hufter goedpraten ook nog. Nazarski zit daar juist om zaken zoals Kat, Baybassin en Lensink de soep in te laten draaien. Anders zou hij nu toch in actie komen maar dat gebeurd niet. Dit is het bewijs dat Amnesty International voor de staat werkt. Ze krijgen direct geld van de staat en krijgen gratis aandacht op de tv. Flikker op met dat a decharge artikel.

 2. Extra project 2010: 1.769.282 euro

  Au > ” Daarnaast gaat Amnesty politieagenten trainen in geweldloos optreden.”

  “Ook zal Amnesty een groot mediaoffensief starten waarin foto’s gebruikt worden van sloppenwijk-bewoners die met prominente Afrikanen geportretteerd worden.” Sja holle bolle gijs leeg vat

 3. “De Afrikaanse Mensenrechtencommissie neemt in het komende half jaar richtlijnen aan voor de invoering van sociaal-economische rechten die kunnen helpen bij het terugdringen van gedwongen huisuitzettingen. Deze richtlijnen bieden Amnesty een instrument om juist nu bij landen op nationale wetgeving aan te dringen.”

  Pff die worden met miljoenen tegelijk hun landen uit gedreven en geschoten

  Laat Nico van den Ham dat maar niet zien..want wij hebben dat niet

Geef een reactie