MET BELASTINGGELD BETAALDE EU-HOER WEGGEZET DOOR NIGEL FARAGE

GO, MARCEL GELAUFF, GO! JE DRIJFT NEDERLAND LINEA RECTA RICHTING NEXIT * MAAR MARCEL ‘HEEFT GEEN BANDEN MET DE PEDO-NETWERKEN’ EN ALS HIJ DIE AL HEEFT, MAG DAT NIET WORDEN GEZEGD WANT DAN GA JE VOOR TIEN MAANDEN DE CEL IN

8 Replies to “MET BELASTINGGELD BETAALDE EU-HOER WEGGEZET DOOR NIGEL FARAGE”

 1. Tsjonge wat valt “journaliste” Mariëlle Tweebeeke hier verschrikkelijk door de mand als een onnozele handlanger van de EU-maffia. Alweer zo’n individu met een mentaliteit die nooit dieper gaat dan de inhoud van de portemonnee.

 2. Er komt geen nexit en ook geen brexit, dat duurt 2 jaar en we hebben binnen een maand een eu leger. Let maar op de eu gaat in overdrive. Voor Trump aan de macht is hebben we chaos. Denk je nu echt nu ze zo dichtbij zijn dat ze het uit hun handen laten glippen. kijk the endgame van Alex jone nu maar eens en houdt in het achterhoofd dat deze docu wel bijna 10 jaar oud is dan zie je dat ze bijna hun doel berijkt hebben. Het is onmogelijk dat we deze figuren die tot alles in staat zijn zonder geweld kunnen verslaan dat heeft de geschiendenis al tientallen keren bewezen. Zonder geweld dat is idiologische irrieele praat. Wordt wakker man. Na al die moorden die ze al gepleegd hebben laten ze zich gewoon zonder tegenwerking opsluiten. Er zijn teveel mensen bij betrokken dit gaat nooit vreedzaam opgelost worden. Ja sorry jongens voor al die moorden maar nu zullen we het niet meer doen even goede vrienden. Denk je dat echt. Kijk die docu dan wordt je misschien wakker. We vechten niet tegen de regering van Nederland maar tegen de NWO. Rutte is ook maar een slaaf. Weet je wel wat die gasten op hun geweten hebben.
  https://www.youtube.com/watch?v=x-CrNlilZho

 3. Mooie aansluiting op dit item. Enkele minuten geleden heb ik een reactie geschreven aan Poes Mis. Hem uitdagend om een stelling in te nemen in de geseponeerde zaak tegen een pedofiele kinderarts in Nijmegen, twee items terug, zie hieronder.

  De gemene factor hier is dat je uiteraard mag roepen wat je wilt maar dat je dat ook enigszins moet kunnen onderbouwen. Of hou anders je mond…

  “@Poes Mis, ik vraag me echt af of je wel over voldoende verstandelijke en invoelende vermogens beschikt. Maar afijn, kun jij het verschil aangeven tussen een ordinaire zwembadgluurder en een kinderarts? Oftewel, hoort een pedofiel eigenlijk wel thuis op een kinder-IC?”

  Dus, Poes Mis? Of blijf je weer stil zoals onze zo gewaardeerde MSM?

  1. Beste Andre,

   Het heeft geen nut om met Pis poes in discussie te gaan want het enigste wat hij probeert is om Micha te kwetsen. Hij spelt alleen maar op de man en niet op het onderwerp. Hij voegt ook niets toe op deze site. Laten we er gewoon eens over stemmen hier, gewoon een ideetje. Ik ben in principe tegen een ban maar voor Pispoes zou ik echt een uitzondering maken. Dat de hufter mag rotten in de hel.

   MHV de Zure Haring

  2. Dat deed je anders ook niet met Bart van U. Geen enkel zinnig argument gehoord, maar dat weerhield je er niet van om maar wat wat om je heen te roepen.

Geef een reactie