MET DEZE EMAIL UIT DE SATANISCHE PEDO-KEUKEN VAN HET OM BLIEZEN ZE HUN EIGEN GELAUFF-ZAAK VOLLEDIG OP

MET DEZE EMAIL IS DE ASIELPROCEDURE IN IJSLAND AL VRIJWEL GEWONNEN: HET BIJWONEN VAN JE EIGEN PROCES IS HET MEEST FUNDAMENTELE GRONDRECHT DAT ER BESTAAT MAAR IN HUN HAAT EN HETZE TEGEN MICHA WORDT ZELFS DAT MET VOETEN GETREDEN

ZELFS IN NAZI-DUITSLAND MOCHTEN VERDACHTEN HUN EIGEN PROCESSEN NOG BIJWONEN MAAR IN HET NEDERLAND VAN RUTTE EN DEMMINK KAN OOK DAT NIET MEER * HET OM WIL MICHA TEGEN ELKE PRIJS WEGHOUDEN BIJ ZITTINGEN OMDAT ZE WETEN DAT HIJ AL HUN MISDADEN EN KINDERVERKRACHTINGEN AAN DE ORDE ZAL STELLEN EN DAN HEBBEN ZE GEEN VERHAAL * IN HET VERLEDEN VERLIETEN MENSEN VAN HET OM HUILEND DE ZAAL NA DE CONFRONTATIE MET MICHA

Van: “Klaassen-Zomerman, mr. R. (Ressortsparket, Arnhem-Leeuwarden)”
Onderwerp: FW: SPOED T.a.v Demi Budding: inzake vrijgeleide voor mijn cliënt M. Kat, parketnummer 21/ 004090-14
Datum: 6 november 2017 13:23:53 CET
Aan: “‘stapel@stapeladvocatuur.nl'”

Geachte heer Stapel,

Ik wil u namens de advocaat-generaal berichten dat er géén vrijgeleide wordt verleend in verband met de zittingen van 7 en 8 november.

Met vriendelijke groet,
De advocaat-generaal mr. W. Stienen,
Namens deze,

mw. mr. R. (Rixt) Klaassen-Zomerman
senior secretaris

Openbaar Ministerie
Ressortsparket, vestiging Arnhem-Leeuwarden
locatie Arnhem
Postbus 30200, 6803 AE Arnhem
M 06 270 88 693
r.zomerman@om.nl
www.om.nl

10 Replies to “MET DEZE EMAIL UIT DE SATANISCHE PEDO-KEUKEN VAN HET OM BLIEZEN ZE HUN EIGEN GELAUFF-ZAAK VOLLEDIG OP”

 1. En let op: Bij SS moordenaars gaat het niet om individuen, maar om een ALTIJD POLITIEK CORRECTE (ook als zo meteen besloten wordt om alle gereformeerde brildragers te vergassen bijvoorbeeld) totaal gewetenloze en, 100% narcistisch, richting de NORMALE mens totaal onverschillige MINDSET.

 2. maar zou ook moeten weten dat de advocaat-generaal geen enkele titel heeft om hier wan de wet af te wijken.
  —————–
  Nee, de wet wordt in een psychopathische dictatuur onder dekmantel van vrije verkiezingen alleen volkomen genegeerd/aan de laars gelapt indien de ‘deep state’ ZELVE anders problemen zou krijgen.

  Hier zou die zieke kern ongekeerd pas problemen kunnen krijgen, als men zich niet als bovenstebeste “Prins Bernhard waarheidsvindende” wetsdienaren aan de wet zou vastklampen als een bloedzuiger aan een ontstoken been.

 3. Lagerältester war Werner Strohkirchen und Lagerkapo Emil Stienen. Die SS war im Lager lediglich mit zwölf bis 14 Mann vertreten, der Großteil der Bewachungsaufgaben wurde von Marinesoldaten verrichtet…..

 4. Stienen, Peter. Geboortedatum: 21 februari 1911 (Rheinhausen/Baden, Duitsland); Overlijdensdatum: 1 oktober 2001; Nationaliteit: Duitse … maart 1945: SS-Hauptmsturmführer, Kommandant I / PzGrenRgt 5

 5. Willkommen auf der Webseite von Elektrotechnik Udo Stienen,

  Metallbau Stienen GmbH

  Usw. usf.

  Als het een beetje meezit zijn de Stienens nog Freisler-achtige oude Reiter-SS vrindjes van Bernhard……..

  Of misschien hebben ze alleen toevallig dezelfde ‘mindset’.

 6. Dat hele PB BV OM is een Nazi-minnende (nu natuurlijk politiek correct beweerdelijk hoog democratische) criminele organisatie.

  Aantoonbaar medeplichtig aan ‘pure evil’.

  Nee zeggen en afwijzen van alle normale zaken in groepsverband, vinden dat soort weerzinwekkende sujetten erg sterk.

  De naam Stienen zegt mij ook niets. Een naam zonder enige historische betekenis voor Nederland. Vermoedelijk brutaal Duits zich hier snel omhoog sjacherend plebs zoals Neher of PB himself.

  Of het genoeg is om asiel in IJsland te krijgen, waar evenals op Malta ook datzelfde soort morele debielen de dienst uitmaken?

  De vraag stellen is haar beantwoorden.

 7. En jij dacht bij deze e-mail niet bij jezelf: “Hoezo, 8 november? Is daar ook een zitting dan?” ?!?

  En jouw 5-sterren advocaat nam naar aanleiding van deze mail ook geen contact met je op om even te informeren hoe die 10 maanden gevangenisstraf uit de weg moest worden geruimd? Dat is een futiliteit die nog niet eens een telefoontje waard is?!

 8. Micha werd geen strobreed in de weg gelegd om de behandeling van zijn strafzaak bij te wonen maar zou ook moeten weten dat de advocaat-generaal geen enkele titel heeft om hier wan de wet af te wijken.

  In elk geval zullen ze dat in IJsland heel goed begrijpen.

  Zijn conclusie dat hiermee is aangetoond dat Nederland een onveilig land is is de logica van een dronken aardbei.

Geef een reactie