7 Replies to “MET GEENPEIL OP WEG NAAR DE VERKIEZINGEN: MICHA ZET JAN DIJKGRAAF IN HISTORISCH PERSPECTIEF”

 1. Is onbeschaafd inderdaad Micha, maar erger dan voor gek uitgemaakt worden door Jan Dijkgraaf, dat is doodgezwegen worden. Je naam noemde hij in dat artikel in HP De Tiijd, dus mensen kunnen je op gaan zoeken om zelf een oordeel te vormen.

  Of moest dat geheim blijven?
  In dat geval, laat dit commentaar maar weg dan.

 2. Aardig is trouwens te zien, dat psychopaten altijd al onherkend tussen de normale mensheid hebben rondgebaggerd en verschrikkelijke krankzinnigheden hebben uitgebroed en begaan/bewerkstelligd.

  Een paard tot senator benoemen is op zich reeds een vrij zekere indicatie. Het geeft eigenlijk aan de normale mens een ‘gullible fool’ te vinden, minder waard dan een paard, ja rijp om op de vuilnisbelt gedumpt te worden en je paard erop te laten schijten.

  Zo hebben de Oranjes ook betere begraafplaatsen voor hun paarden en schoothondjes, dan jij voor je opa……Het is een Hitler – Blondie (meer dan een jood) iets.

 3. Psychopaten heb ik wel eens vergeleken met een “mechanisch orerend paardenkadaver”

  Misschien is Dijkgraaf daarmee te vergelijken en daar is geen lol aan.

  Dijkgraaf zal best geweten hebben dat zo’n referendum geen zin heeft. Net zo goed als rechters die 2 + 2 = 5 uitspraken doen wel weten dat 2 + 2 = 4, maar zich verkneukelen in perverse macht en controle, door psychopaten zo begeerd.
  Denk ook aan het vermoorden/afslachten van Dresden onder dekmantel van normale oorlogshandeling.

  Je zou eens met de blik van een forensisch psycholoog naar de geschiedenis van Dijkgraaf moeten kijken.

  Uiteindelijk zal het lachen je (helaas, ik vind het wel aardig: Dijkstal zien als een paard dat senetor wil worden) vergaan i.g.v. psychopathie.

  Was er trouwens meer recent niet een losgeslagen perverse idioot, de zoon van de recent van ons verscheiden koning Boemibol of Bhumibol ofzo, die zijn schoothondje tot luchtmaarschalk had benoemd?

  De Oranjes benoemden hun 3-jarige kinderen al tot maarschalk meen ik ergens gelezen te hebben. Globaal steeds dezelfde ware krankzinnigheid met psychopaten die zich een weg “naar de top” gebaggerd hebben. Echt creatief is ‘dead inside’ niet.

 4. Het filmpje nog niet gezien onderweg met trage vebinding, maar juist zicht op de geschiedenis is net zo belangrijk als eerlijke en onafhankelijke journalistiek.

  Dat is dus niet wat psychopaten willen, die in het verleden je familie hebben afgeslacht en die daar nu mee willen (blijven) wegkomen.

  MSNBC Anchor: “Our Job” Is To “Control What People Think” Featured

  ————————–
  Post by Newsroom – Feb 22, 2017 – 0
  MSNBC Anchor: “Our Job” Is To “Control What People Think”

  During a lively discussion centered on fears that President Trump is “trying to undermine the media,” MSNBC’s Mika Brzezinski let slip the awesome unspoken truth that the media’s “job” is to “actually control exactly what people think

Geef een reactie