MET NIEUWE ‘WETGEVING’ ZOALS DIE IN FRANKRIJK HAD MICHA 5 JAAR CEL GEKREGEN VOOR HET EXPOSEN VAN DE CRIMINELE RECHTER WESTENBERG

DE EU GAAT ERVOOR KIEZEN PLUNDERENDE EN VERKRACHTENDE RECHTERS BOVEN DE WET TE STELLEN IN PLAATS VAN ZE EXTRA HARD AAN TE PAKKEN * DEZE HELE SITUATIE WERD AL ‘VOORBEREID’ IN NEDERLAND MET DE ZAAK-WESTENBERG * IN FRANKRIJK IS HET NU STRAFBAAR ONDERZOEK TE DOEN NAAR RECHTERS * MEER OP NIBURU.CO * LEES HIERONDER MICHA’S VERHAAL OVER ZIJN POGINGEN DE MICHA-CLAIM TE VERZILVEREN

Dit hoofdstuk zou en had eigenlijk moeten gaan over mijn strijd voor schadevergoeding van de criminele en corrupte ex rechter Westenberg. Nadat ik door hem in 2004 voor de rechter werd gesleept wegens smaad, draaide de zaak vanaf 2013 volledig om en werd ik de eisende partij, omdat inmiddels duidelijk was, dat de door mij expooste crimineel in toga ‘misbruik had gemaakt van het procesrecht’ en mijn te kwader trouw in een procedure had betrokken met als enig oogmerk zichzelf wit te wassen van door mij aan het licht gebrachte verbijsterende feiten. Begin 2019 haalde ik bij de Hoge Raad de definitieve winst binnen – ja, Westenberg heeft onrechtmatig gehandeld jegens mij en heeft schade veroorzaakt. Maar enige uitzicht op het verzilveren van de ‘Micha claim’ is er niet LEES VERDER OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM

2 Replies to “MET NIEUWE ‘WETGEVING’ ZOALS DIE IN FRANKRIJK HAD MICHA 5 JAAR CEL GEKREGEN VOOR HET EXPOSEN VAN DE CRIMINELE RECHTER WESTENBERG”

  1. Geen enkel medium heeft melding gemaakt van mijn overwinning op Westenberg en mijn huidige advocaat Thijs Stapel neemt geen enkel initiatief meer door te vechten voor mijn schadevergoeding – helemaal krankzinning, omdat hij werkt op basis van een toevoeging en er ook voor hem een leuk bedrag zou klaarliggen als ik mijn poen zou binnenhalen. Kun je je voorstellen, dat in deze zaak – die nota bene reeds gewonnen is – een mogelijke premie van een ton een advocaat zelfs niet in beweging kan krijgen? Hier is meer aan de hand. Van hogerhand worden mijn advocaten tegengewerkt.
    ———————————–
    Tolstoi zei het al (en in Prins Bernhard BV is het evident, zie ook de advocateneed…..en ja als je dan de kleinzoon van Bernhard als legitieme koning ziet met je verdorven kop….): De advocaten zijn de trawanten van de rechters.

Geef een reactie