MH 17, DE MOEDER ALLER HOAXEN: DE AFSCHUWELIJKE WAARHEID ROND HET ZUURSTOFKAPJE VAN FRANS TIMMERMANS

EXTRA: BELLINGCAT NET ALS NOVAJA GAZETA GEFINANCIERD DOOR GEORGE SOROS: GELOOFWAARDIGHEID ZERO

LEES OOK OP NIBURU.CO: CIA HEEFT NAMEN ‘DADERS’ IN OOR GEFLUISTERD VAN MH17 JIT TEAM * DE LIJKEN OP DE CRASH-SITE WAREN MAANDEN OUD EN AFKOMSTIG VAN DE MH370 [video] DUS KAN ER NOOIT SPRAKE ZIJN GEWEEST VAN EEN ‘ZUURSTOFMASKER’ * TIMMERMANS ZUIGT DIT UIT ZIJN DUIM VOOR HET ‘EMOTIONELE EFFECT’ NET ALS HIJ ALLES UIT ZIJN DUIM ZOOG IN ZIJN TOESPRAAK VOOR DE VN

Opmerking: mijn analyse wordt nog eens bevestigd door de woorden waarmee Timmermans zijn ‘onthulling’ van het ‘zuurstofkapje’ inkleedt: ‘u weet dat….’ Hoe kan Pauw dat in godesnaam weten? Dit zijn woorden waarmee iemand een anekdote inleidt, een grap, iets wat hij zelf heeft verzonnen.

2 Replies to “MH 17, DE MOEDER ALLER HOAXEN: DE AFSCHUWELIJKE WAARHEID ROND HET ZUURSTOFKAPJE VAN FRANS TIMMERMANS”

  1. Als je lijken neer kan leggen, kan je er toch ook een zuurstofkapje bijleggen? Het ‘bewijst’ dus he-le-maal NIKS!!! Zijn de oehoeboeri’s nou zo dom of is de rest van de wereld zo slim?

    En wie heeft er volgens deze sneuneuzen nou precies baat bij gehad om de MH370 passagiers 4 maanden op sterk water te bewaren en 9000 kilometer verderop in een akker te dumpen? En waar zijn de MH17 passagiers nu?

  2. Zelfs als er straks een 100 pagina’s rapport ligt vol bewijzen, gaan de graancirkelgekkies van Niburu nog verwijzen naar complotdenker Joost Niemöller en complot- en propagandasite Veterans Today. De kop van het Niburu stukje is weer eens volledig verzonnen. Het woord CIA komt in geen van de door hen aangehaalde artikelen voor, behalve in een door Niburu zelf geschreven stukje waar doodleuk staat: ‘Wanneer we ervan uit gaan dat het hele ISIS gebeuren een Psychologische operatie is, uitgevoerd voornamelijk door de CIA, met uiteraard hulp van de Mossad, dan is het interessant om te kijken of er ook een verband is tussen de CIA en de onthoofde journalist James Foley.’

Geef een reactie