MH 17-FRAUDE MSM KRIJGT KRANKZINNIGE TREKJES

NAAST DE KRANKZINNIGE EMOTIE-VERHALEN -JENNI: MIJN ZUS ZAT IN DE MH 17; POST MH 17 KOMT RETOUR AFZENDER; STEWARDESS RENUKA CHECKTE REIZIGERS OP VLUCHT MH 17 IN- NU OUTRIGHT BEDROG EN VERVALSINGEN
[wp_ad_camp_1]
Eerder stelden we op deze site dat het grote verschil tussen 1939 en 2015 is dat we nu beschikken over echte journalistiek op internet om de MSM-oorlogspropaganda te counteren. Dit wordt thans op onthutsende wijze bewaarheid via het ’terugtrekken’ van (opnieuw) een Telegraaf-giga-‘primeur’ rond de MH 17 in de vorm van zogenaamde ‘nieuwe opnames‘ die juist op de dag van de herdenking zouden zijn ‘opgedoken’. In Nederland ‘verdwijnen’ alle stukken en bewijzen van de waarheid (fotorolletjes Srebrenica; telefoontaps Van Rey, bonnetjes Teeven-deals) terwijl opnames die de leugen moeten verspreiden steevast uit het niets ‘opduiken’. Op de foto zien we stewardess Renuka die de MH 17-reizigers inchekte.

12 Replies to “MH 17-FRAUDE MSM KRIJGT KRANKZINNIGE TREKJES”

 1. ‘je’ ‘kunt’ ‘alles’ ‘wel’ ’tussen’ ‘quotes’ ‘zetten’, ‘maar’ ‘je’ ‘verhaal’ ‘wordt’ ‘er’ ‘niks’ ‘beter’ ‘door’ ‘hoor’. Onzin van voor naar achter.

 2. “”Hans Jansen is vermoordt met een insuline injectie toen die ziek te bed lag “”

  Had Hans Jansen suikerziekte dan??

  En waarom zou dit op jouw worden toegepast?? Of ben je toevallig Maud Oortwijn??

 3. Is de samenwerking tussen Powned(publieke omroep) en geenstijl(telegraaf) wel legaal.
  De sites hebben 1 moderator. Wordt deze door beide betaald of alleen door de publieke omroep
  Op Powned wordt reklame gemaakt voor geen stijl en niet andersom.
  Het lijkt op subsidiering van de telegraaf door de overheid.
  Mag dit? Ik hoop het niet dan kunnen we die aandelen nog even een duwtje omlaag geven.

 4. Alle stukken/bewijzen verdwijnen hier al vanaf a.D. 1402 (de stukken die Van Nassau -bijzonder- slecht uitkomen dan) en waar de nobele (……) familie (evt. decennia of eeuwen later) de vinger achter kan krijgen. Slordigheden en foutjes bij het verdonkeremanen daargelaten. Er werd al breed over geklaagd toen ze stadhouder van Holland waren.

  Het belangrijkste contemporain: Het zoekmaken van een of meerdere processen-verbaal aangaande de rabiate geallieerde gruwelmoord op “Dresden” waar ca. 100 rijksambtenaren (internationaal erkend daartoe bevoegd) dankzij Wilhelmina/Bernhard hun standplaats hadden moeten (door Duitsers met de wet in de hand gespeeld….’The best there is’) aanvaarden.

  Om erger te voorkomen (voor ZICHZELF dan): Liever verholen stadhouder van USA/GB dan voor het vuurpeloton in de werkelijk bevrijde Staat der Nederlanden.
  Psychopaten zijn 100% narcist. Een fenomeen.

 5. Kijk eens aan Micha, interessant nieuws over een bijna-killer cop vandaag.

  Een lid van een arrestatieteam schiet op een verdachte die vlucht in een auto, met als reden dat de auto in zou rijden op andere agenten. De agent raakt de bijrijder, die dat ternauwernood overleeft. Het OM besloot de agent niet te vervolgen maar de gewonde bijrijder dwong toch vervolging af. Nu heeft de rechtbank geoordeeld dat de agent niet had mogen schieten: hij is vandaag tot twee jaar cel veroordeeld.

  Toch heel vreemd in het licht van jouw killer cop-theorie hè? Het OM dat hem niet wil vervolgen maar de rechter veroordeelt hem toch, nota bene tot twee jaar cel.

  Kan jij dit, als zelfbenoemd briljant analyticus van killer cop zaken, enigszins duiden? We zitten erom te springen!

   1. Ik. Je hebt inderdaad invloed op een handjevol mensen die waarschijnlijk alles voor waar aannemen als het maar niet de officiele lezing is, maar verder heb je geen enkele invloed. None whatsoever.

 6. Wereld record wegjorissen op powned.nl bij MH17.
  Overheids trollen masaal aanwezig om alles te spinnen.
  De waarheid mag niet gezegd worden als je niet zwicht voor de trollen krijg je een ban.
  Ik kan niet wachten tot die lui failliet zijn.

 7. btw Hans Jansen is vermoordt met een insuline injectie toen die ziek te bed lag lieten ze de moordenaar binnen die hem een injectie gaf in zijn mond in het laagste deel onder de onder voortanden.

  Dé zélfde killer die Mij Aug 2014 ook moest omprikken..dé privé killer van koning willem!

  Voor die service aan koning willem betaald de staat mark rutte dus 1 miljoen euro per jaar aan de ndrangheta van de rothchilds.

 8. “In Nederland ‘verdwijnen’ alle stukken en bewijzen van de waarheid (fotorolletjes Srebrenica; telefoontaps Van Rey, bonnetjes Teeven-deals) terwijl opnames die de leugen moeten verspreiden steevast uit het niets ‘opduiken’. ”

  Haha ja dat is zo..glashelder!

Geef een reactie