MICHA-AANGEVER GERLOF LEISTRA BETAALD DOOR OVERHEID

IN YOUR FACE: NIET ALLEEN MICHA-AANGEVER MARCEL GELAUFF, MAAR OOK GERLOF LEISTRA WORDT BETAALD DOOR JORIS DEMMINK INC. * ALLE AANGEVERS TEGEN MICHA ZIJN DEEL VAN DE STAAT (OM, POLITIE, KONINGSHUIS, LANDSADVOCAAT) OF WORDEN BETAALD DOOR DE STAAT (LEISTRA, GELAUFF, MOSZKOWICZ) * BEWIJS VOOR SAMENSPANNING GELAUFF MET PEDO-NETWERKEN IS JEROEN DE JAGER, BEWIJS VOOR LEISTRA’S PEDO-COLLABORATIE IS DE ‘SUPERGETUIGE’ EN INEZ VAN KORLAAR
[wp_ad_camp_1]
We konden erop wachten. De feiten bereiken ons toch wel, linksom of rechtsom. Nadat Marcel Gelauff en Gerlof Leistra zich hebben ‘witgewassen’ van de beschuldiging samen te werken met cq. deel uit te maken van pedo-netwerken via een ‘vonnis’ van een pedo-rechter a la Jan Wolter Wabeke komt nu aan het licht dat vieze Gerlof zich laat betalen door de staat. Dat wordt lachen bij het hoger beroep, want nu staat vast dat alle aangevers tegen Micha in alle strafzaken of wel de staat zelf behelzen of wel door de staat worden betaald. Uit dezelfde koffers dus waaruit ook het OM wordt betaald. Als getuige kunnen we in het geval van ome Gerlof in elk geval Inez van Korlaar oproepen en de ‘supergetuige’ die heeft verklaard dat Gerlof aanwezig was bij de moord op Marianne Vaatstra. Kijken wat er overblijft van de perverse leugens van officier van justitie MacLean dat Micha de beschuldigingen aan het adres van Gerlof en Gelauff (een soort Geer en Goor, maar dan op zijn pedo’s!) ‘op geen enkele wijze heeft kunnen waarmaken’. Het is weer die satanische inversie: het is juist MacLean die de stelling dat Micha zijn beschuldigingen ‘op geen enkele wijze heeft onderbouwd’ op geen enkele wijze heeft kunnen waarmaken dan wel onderbouwen. The truth will prevail! We will be victorious!

5 Replies to “MICHA-AANGEVER GERLOF LEISTRA BETAALD DOOR OVERHEID”

 1. En roepen dat je nooit zelfmoord zou plegen en dat als je doodgaat het een aanslag is geweest slaat ook nergens op. Je bent niet onsterfelijk, dus dood ga je, net als iedereen, toch een keer. Waarschijnlijk in je eentje ergens in een goedkoop hostel, en omdat er niet iemand bij was is het direct verdacht volgens je plottervolgers.

 2. Ach kerel, doe toch es normaal. Als er ook maar iets waar was van wat je al jaren roept had de nederlandse overheid je allang af laten maken in plaats van je vervolgen en je hoger beroep aan laten tekenen. Sukkel.

 3. Ach Micha, hoeveel heb je zelf als journalist bijgeklust voor de vastgoedspeculanten van de familie Poot? Voor de volle 100% van je inkomen…

 4. Overigens lijk mij het zo te zijn dat als Kat hier een punt van maakt, zijn eigen voorkomen ook niet zuiver is aangaande zijn werk als spindokter voor de familie Poot.
  En dit voor een maandbedrag van 2400 eurie en je dus vervolgens dus hoger uitkomt dan Charles, maar dat mag ook wel met je inzet van valse bommeldingen en alle andere grappen en grollen.

  Vervolgens trek je vervolgens nog effe wat fans leeg door middels van donatie s, die in het ongewisse zijn dat je een leuk salaris hebt ………

 5. “”en de ‘supergetuige’ die heeft verklaard dat Gerlof aanwezig was bij de moord op Marianne Vaatstra.””

  gossie gossie gossie, Leistra wil niet meewerken aan Blijenburg haar verhaal en schiet vervolgens in de Kat modus en bestempeld de man vervolgens als pedo en aanwezige bij de moord.

  Overigens speurneus Kat leuk zo n lijstje betaalde krachten, maar wat hielden hun diensten in en met welk uur tarief.

  Hoe zit dat dan met Wim Dankbaar, was die dan ook aanwezig bij de moord op Vaatstra?? Aaangezien Wim Dankbaar haar verhaal eveneens de deur wees.
  En dit allemaal in dat caravan van de Duitser, zal me portie druk geweest zijn. Mhhh daarvandaan de sterke driften van Dankbaar om het in de hoek neer te zetten van de AZC bewoners.

Geef een reactie