5 Replies to “MICHA BIJ DE STEUREXIT: STAP VOOR STAP OP WEG NAAR DE OVERWINNING”

 1. Ziet de optelsom van WARE (moordzuchtige) krankzinnigheid, zijn eigen stoornis NIET in, maar wel de NORMALE mensheid als vijandig projectiel dat (letterlijk of figuurlijk, waar maar het beste mee weg te komen valt, Willem Aantjes, Edwin de Roy van Zuydewijn, div. cummunistische en andere verzetsstrijders enz. enz. enz.) moet worden uitgeschakeld, zo wil de NORMALE (!) mens -die zich de buitenaards vreemd onvoorstelbare ‘alien mindset’ van de ECHTE krankzinnige “niet gemakkelijk” kan voorstellen- deze lege hulzen -indien men dan eenmaal in de gaten heeft gekregen dat het bij deze normaal en charmant ogende “prettige buurtjes bij wie het opmerkelijk goed toeven is” HELEMAAL EN ONACCEPTABEL NIET PLUIS is- eigenlijk liever GENEZEN dan (helaas noodzakelijk: genezing door reparatie van het instinctief substraat TECHNISCH NIET MOGELIJK) UITNEMEN.

  Dat is het verschil tussen een (verholen) anti-sociale ‘pure evil’ psychopaat en een NORMAAL sociaal en goedaardig mens, genegen om anderen (in nood) bij te staan e.d..

 2. Demmink is bepaald “uitverkoren” door prins Bernhard.

  Die walgelijke verrader is ijskoud medeplichtig aan (grootste en meest gewelddadige ‘pure evil’ horreur tot op heden) “Dresden” (zijn vriendelijke bakermat….nota bene: geen objectliefde = geen moederstad, geen vaderland etc. etc.), hij is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de touwtjestrekkende verrader van Arnhem/Operatie Market Garden (met de dood van duizenden ‘gullible fools’ tot gevolg, wat Churchill ook ijskoud laat….!!!), hij heeft Nederland eerst verkocht en verraden aan Hitler en vervolgens aan de USA/GB, waarvan we nu (volkomen onnodig i.t.t. de BRD) een (verholen om opstand te vermijden) vazalstaat zijn.

  Het is een duivel ★ (zoals Micha al eerder opmerkte).

 3. Het is erger: verwoester van Nederland Joris Demmink = (in feite, verholen op de achtergrond) SS psychopaat prins Bernhard, want anders had Demmink niet, in de jaren ’70 vorige eeuw, in die NAVO opleiding gezeten (de ‘alien mindset’ is steeds dezelfde, de minieme rest van de persoonlijkheid volkomen overschaduwend, en monolitisch 100% narcistisch op zichzelf -ook herkend in de ander- gericht. Vandaar dat met ijzeren wil onderling het balletje wordt toegespeeld).

  Troika hier, troika daar,
  Bartje Mos en klapsigaar…..enz. enz.

  Ondertussen nog steeds geen GERICHTE actie om een moderne psychopatentest voor het openbaar bestuur en de openbare dienst MET SPOED ingevoerd te krijgen. DE SCHADE IS ENORM!!!

Geef een reactie