2 Replies to “MICHA BIJ ROGIER HOP OVER DE ZAAK-DEMMINK: ‘DE MAN HEEFT HEEL NEDERLAND IN FEITE VERWOEST’”

  1. Als iemand Nederland driedimensionaal naar de gallemiezen geholpen heeft (voor wat de echte waarden betreft), dan is het in de allereerste plaats de ijskoude aartsleugenaar SS psychopaat Bernhard zur Lippe Biesterfeld, die vanaf 1945 de vrije hand heeft gehad om het ambtenarenapparaat/de inlichtingen- en veiligheidsdiensten vol te stoppen met griezelige monolitische narcisten, de MSM onder zijn controle te plaatsen kortom de hele rotzooi met ‘deutsche logische Gründlichkeit’ totalimente te belatafelen.

  2. Hetzelfde geldt natuurlijk voor Demminks grote promotor (als altijd als een schim op de achtergrond), de ijskoud krankzinnige SS intrigant, CIA, NAVO ‘deep state’ leugenaar, Bernhard zur Lippe Biesterfeld, bij wiens “openbare” “dienst” de idee “zonder aanzien des persoons” natuurlijk totaal niet goed ondergebracht is.

    Dergelijke criminele super-narcisten gaan natuurlijk nooit zichzelf vervolgen. Ze komen juist letterlijk en figuurlijk “over lijken” aan de macht, om ongestoord hun psychopathie uit te kunnen “leven”. En…..’The law does not apply to psychopaths’, immers.

    Mogelijk is Bernhard ook betrokken geweest bij walgelijke sexuele perversie, geruchten zijn er wel, maar vást staat, dat hij Nederland ijskoud met huid en haar aan Hitler heeft uitgeleverd en later aan de USA/GB.

    Als Bernhards “openbare” “dienst” de vele, vele tienduizenden ONNODIGE gruweldoden en zwaar gewonden die dat in WOII heeft opgeleverd onder het tapijt geveegd wil houden, dan zal dat gedrag zich bij de homofiele huis-psychopaat met gewelddadige pedofiele comorbiditeit, n.a.w. niet vanzelf/spontaan verbeteren….

    Psychopaten kennen immers geen berouw/schaamte e.d. en leren derhalve nooit iets bij op moreel/emotioneel terrein. Morele debiliteit maakt dat onmogelijk.

Geef een reactie