MICHA BRENGT ALS ENIGE DE FEITEN: TRUMP (VOORALSNOG) 100% CLEAN IN BEERPUT-EPSTEIN

TRUMP VLOOG EEN ENKELE KEER IN DE ‘LOLITA EXPRESS’ MAAR DAT WAS EEN VLUCHT VAN FLORIDA NAAR NEW YORK (BRON: VERKLARING VAN EPSTEIN’S BROER MARK) * EPSTEIN WAS WEL VELE MALEN GAST OP MAR A LAGO MAAR WERD ER DOOR TRUMP UITGEFLIKKERD TOEN HIJ DAAR EEN MINDERJARIG MEISJE ‘AANVIEL’ * HIERONDER EEN SCREENSHOT VAN DE MIAMI HERALD, HET LEADING MEDIUM QUA ONDERZOEK IN DE ZAAK-EPSTEIN * HET IS VOORAL EEN REMARK VAN 17 JAAR GELEDEN WAARIN TRUMP EPSTEIN EEN ‘TERRIFIC GUY’ NOEMT DIE VOOR CORRUPTE MEDIA HET ‘BEWIJS’ VORMT VOOR KINDERMISBRUIK DOOR TRUMP * VIDEO MET BACKGROUNDS

5 Replies to “MICHA BRENGT ALS ENIGE DE FEITEN: TRUMP (VOORALSNOG) 100% CLEAN IN BEERPUT-EPSTEIN”

  1. Ah, u heeft inmiddels “tweet” aangepast naar “remark”. Wat dat precies is, weet verder niemand maar dat maakt ook niet uit. U verzint wat, u doet wat aannames, maakt overal TELEGRAAFLETTERS van en hop, het internet op. Klaar voor de vergetelheid.

  2. @Micha, je gaat totaal voorbij aan het feit dat Acosta nu in het kabinet van Trump zit nadat hij Epstein in Florida mbv Horowitz een vrijgeleide gaf. Dit gaat als een boemerang terug slaan..

    Trump is niet in control, maar het zijn de mensen achter Trump zoals Lex Wexner, Sheldon Adelson enz die het voor het zeggen hebben.

  3. “HET IS VOORAL EEN TWEET VAN 17 JAAR GELEDEN”

    Misschien moet u voor de aardigheid eens opzoeken in welk jaar Twitter werd opgericht.

    Iedereen weet dat u maar wat kletst, behalve u zelf. U bent te incompetent om dat door te hebben.

Geef een reactie