MICHA-CLAIM: MICHA’S EIGEN WOIII MET WESTENBERG ALS DE NWO EN MICHA ALS FREEDOM FIGHTER

EEN DAG VOOR HET VERLOPEN VAN DE DEADLINE KOMT DE CRIMINELE EN CORRPTE EX-RECHTER WESTENBERG MET ZIJN COUNTER-STRIKE OP KOSTEN VAN DE GEMEENSCHAP EN GEDEKT DOOR HET KONINKLIJK HUIS

THIS IS THE THING: DE ZWARTE MAFIA IS PSYCHOLOGISCH NIET IN STAAT VERLIES TE NEMEN OF FOUTEN TE ERKENNEN * HIERMEE IS DE RECHTERLIJKE MACHT VERWORDEN TOT EEN CRIMINELE ORGANISATIE DIE ONS LAND AAN HET VERWOESTEN IS * DE COMPLETE CRIMINELE TOP VAN DE ZWARTE MAFIA MOET WORDEN OPGERUIMD * STEUN MICHA HIERBIJ! * SAMEN GAAN EN MOETEN WE DE CORRUPTE EN CRIMINELE HOGE RAAD SLOPEN

Het feit dat Westenberg nu bij de Hoge Raad durft te spreken van de ethics of journalism die door Micha zouden zijn geschonden omdat hij de criminele rechter geen ’toestemming’ heeft gevraagd te publiceren dat hij corrupt is, is zo pervers en zo satanisch dat er geen woorden voor zijn. Bovendien hebben de genoemde ethics of journalism (die in wetgevende zin helemaal niet bestaan) geen enkele kracht of waarde, laat staan dat iemand zich erop zou kunnen beroepen anders dan bij de Raad voor de Journalistiek.

4 Replies to “MICHA-CLAIM: MICHA’S EIGEN WOIII MET WESTENBERG ALS DE NWO EN MICHA ALS FREEDOM FIGHTER”

 1. Dit doet (qua anti-sociale morele debiliteit) een beetje aan de ongehinderd verder over lijken rondbaggerende WMD psychopaat Tony Blair denken, die zich (kenmerkend) ijskoud en onverbeterlijk, volkomen schaamteloos nu weer (‘pure evil’ uiteraard) tegen de Syrische zaak aanbemoeit:

  ——————–
  Het feit dat Westenberg nu bij de Hoge Raad durft te spreken van de ethics of journalism die door Micha zouden zijn geschonden omdat hij de criminele rechter geen ‘toestemming’ heeft gevraagd te publiceren dat hij corrupt is, is zo pervers en zo satanisch dat er geen woorden voor zijn.

 2. Schaamte, wat is dat…..

  Their sense of honor bids them to cheat and revile that ‘other’ human world and its values at every opportunity.” (Lobaczewski, 138)

 3. Psychopaten maken geen menselijke fouten inderdaad.

  Eventueel zullen ze dat (cynisch) uitsluitend voorwenden als ze menen hierdoor ergens onderuit- of mee weg te kunnen komen.

  Maar NORMAAL (zich bijv. ervoor schamend) fouten toegeven/erkennen kunnen de vleermuisschijt krankzinnige MONSTERS onder een (min of meer geslaagde) ‘mask of sanity’ UITERAARD niet.

 4. Ik begrijp dat het nog een paar jaar gaat duren voordat Micha miljonair wordt.

  Laten we intussen hopen dat deze zorgmijder passende hulp krijgt.

Geef een reactie