MICHA-CLAIM: OPNIEUW VERRADEN DOOR CORRUPTE ADVOCAAT

‘BIJSTANDSVERBOD’ VOOR MICHA KAT KRIJGT BIZARRE TREKJES * JUIST VOOR HET BEKEND WORDEN VAN OPNIEUW EEN WINNENDE ONTWIKKELING VOOR MICHA IN DE MICHA-CLAIM-ZAAK WORDT HIJ OPNIEUW DOOR EEN CORRUPTE ADVOCAAT VERRADEN, NU DOEKO BOSSCHER VAN PLANB ADVOCATEN

[wp_ad_camp_1]

EXTRA: MICHA HEEFTc DE LIEGENDE RECHTER WESTENBERG IN EEN WURGENDE HOUTGREEP. WIL HET OM HEM MEDE OOK DAAROM ACHTER DE TRALIES HEBBEN?

Net als het OM op weg is naar de tiende strafzaak tegen Micha, zijn we ook hard op weg naar de tiende advocaat inzake de Micha-claim [backgrounds]. De een na de ander zakt door het ijs omdat steeds weer blijkt dat ze niet de belangen dienen van Micha maar van de criminele en corrupte ‘liegende rechter’ Hans Westenberg. De laatste in de rij is Doeko Bosscher die niets voor Micha heeft gedaan, stukken achter zijn rug om indiende, loog tegen Micha dat hij Westenberg had opgeroepen als voorlopige getuige en er steeds prat op ging dat hij ‘zo’n uitstekende werk-relatie had’ met de advocaat van Westenberg Arnold Croiset van Uchelen. Dat ik dit allemaal opschrijf zal amice Doeko overigens geen windeieren leggen, want hij zal wel worden ‘beloond’ door de zwarte mafia voor zijn hand- en spandiensten. Inmiddels zijn we aan het spreken met weer een nieuwe advocaat. Tsja, zie het maar als een bezigheidstherapie. De waarheid is dat Demmink een algeheel bijstandsverbod heeft uitgevaardigd tegen Micha: advocaten mogen een of twee stapjes zetten, maar du moment dat ze een bedreiging gaan vormen voor de zwarte mafia worden ze kalltgestellt. Het meest verbijsterende voorbeeld hiervan is Micha’s strafadvocaat Gerard van der Meer.

Intussen is eens te meer vast komen te staan dat Westenberg geheel en volledig onrechtmatig tegen Micha heeft gehandeld en dat Micha recht heeft op een enorme schadevergoeding. Uit het gelinkte stuk volgt dwingend dat Westenberg Micha ten onrechte en te kwader trouw heeft betrokken in een bodemprocedure en daarbij misbruik heeft gemaakt van procesrecht. Maar de procedure van Micha tegen Westenberg mag niet bestaan. Mag niet worden genoemd in de MSM. Mag niet serieus worden bepleit door een advocaat. Maar we gaan door! We will be victorious!

5 Replies to “MICHA-CLAIM: OPNIEUW VERRADEN DOOR CORRUPTE ADVOCAAT”

 1. Hugo had overigens maar 1 uitspraak en dat was dat ie NOOIT meer iets met je te maken wil hebben.
  ================
  En Neelie Kroes vindt mevrouw Lagarde fantastisch competent, evenals Wilhelmina Bernhard en ja….Hillary Clinton Rodham….Bill Clinton.

  Wat moet je ermee…

 2. De huidige vrijwel onaantastbare positie van de SG van justitie is eertijds door de Nazi’s ‘ausgeklügelt’ en daar begint het al naar PB’s harde kern te rieken, waar het tuig in toga dus -zonder verhoging van de polsslag- de eed op heeft afgelegd.

  Een bedorven lucht voor wie de democratische rechtsstaat (echt) hoog in het vaandel heeft.

 3. ‘BIJSTANDSVERBOD’ VOOR MICHA KAT KRIJGT BIZARRE TREKJES “”

  Appart aangezien je bovengenoemde ontslagen advocaat dit naar het land van fabelen verwees, en je vervolgens gewoon bijstand krijgt zoals elke nederlander en evenwel mensen die niet geboren zijn in NL hier aanspraak op kunnen maken.
  Hoewel daar wel een eigen bijdrage aan vast zit, zoals dit voor iedereen geldt.

  Overigens neem ik aan dat het OM bij eventuele weigering een schrijven bijvoegd waarom KAT dit wordt geweigerd, waarom zet Kat dit niet online …??

  Overigens dit verhaaltje speelde je al eerder af, waarschijnlijk ging het om je Eigen bijdrage en wil je net als Demmink behandeld worden ……

  Overigens houd dit dus evenwel in dat het OM je als elk ander mens behandeld, en je dus geen uitzonderings positive bent ……… ook al had je dat zelf graag gewild.

  Misschien moet je aankloppen bij je ex werkgever fam Poot.

  Overigens welke afspraken had je gemaakt met de advocaat Hugo Smit betreft dat boek, Hugo had overigens maar 1 uitspraak en dat was dat ie NOOIT meer iets met je te maken wil hebben.

  1. Vind t wél een verschutting dat alles in mod gaat kÀt terwijl je de grootste vijandige lalkoppen van de pedopenose gewoon binnen laat????

 4. Zoals gezegd: Je haalt altijd een PVT binnen, want dit tuig in toga -dat beter moest weten- heeft stuk voor stuk de advocateneed afgelegd op de kleinzoon van de walgelijkste seriemoordende hoogverrader die in Nederland ooit als een soort onderkoning aan alle touwtjes heeft getrokken: prins Bernhard.

  En niet op de Grondwet.

Geef een reactie