MICHA CLAIM-UPDATE: STAPEL IS STAND BY VIA ZIJN MOBILE OP DE ZITTING

VOLG VIA DEZE SITE DE MOEDER VAN ALLE KLASSENJUSTITIE-ZAKEN IN NEDERLAND * MINKLAS GRAPPERHAUS LAAT ZICH BIJPRATEN EN ZIET DAT HET GOED IS * HOE CORRUPT ZIJN DE RECHTERS DIE DE ZAAK BEHANDELEN VAN DE LIEGENDE RECHTER? * HOE HOGER DE RECHTER, HOE CORRUPTER EN CRIMINELER HIJ IS

2 Replies to “MICHA CLAIM-UPDATE: STAPEL IS STAND BY VIA ZIJN MOBILE OP DE ZITTING”

 1. Hoe hoger gevallen de rechter, des te moreel debieler (voor zover gradaties in absolute debiliteit zijn aan te brengen).

  In het onderstaande artikel zien we iets aangaande de MO van onherkend geïnfiltreerde psychopaten en de ENORME SCHADE EN ONTWRICHTING die deze krankzinnige driedimensionaal ‘pure evil’ moordrobots (dat is wat er overblijft als deze aberratie heeft toegeslagen) veroorzaken.

  Ook komt hierbij de uitgekiende walgelijke rol van de verduisterende, verzwijgende en toedekkende MSM weer sterk naar voren. Het belang voor de USA/GB psychopathocratie (waar PB BV -op ‘zum kotzen’ walgelijk doortrapte wijze- een vazalstaat van is geworden in 1945) laat zich raden…..:

  https://www.veteranstoday.com/2017/11/06/neo-new-revelations-in-the-syrian-war/

 2. Hoe moreel debieler een rechter in PB BV is tot aan het “zwarte gat” niveau van de elitaire ‘deep state’ Reiter SS’er, naamgever van de BV en diens USA/GB ‘deep state’ backup, waar de aalgladde Nazi spion en hoogverrader WONDERLIJK GENOEG (Churchill was toch zo fel anti-Nazi, dat hij daarvoor ijskoud en weerzinwekkend onmilitair complete steden overspoeld met burgers, burger-vluchtelingen en oorlogsgewonden heeft vermoord….) zeer innig mee samenwerkte.
  Als een soort bijzonder akelige en naargeestige, over lijken gaand belasting ontwijkende, anti-sociale monoliet zeg maar.

  Natuurlijk zijn hier eerder rechtszaken over gevoerd (met hogere schadeclaims dan de bescheiden 1 miljoen voor een -i.c. dan ook nog lang niet volledig- gefnuikt bestaan), maar toen was Micha, overigens in ‘deep sleep’en nog steeds, kennelijk uit pragmatische gronden, de kleinzoon van de ambteloze hoogverraderlijke hondsbrutale elitaire Reiter SS’er koning noemend, nog niet direct IN EIGEN VLEES geraakt en verscheen hij dus ook niet ter ondersteuning….overigens ook niet op de hoogte gebracht door de verraderlijk met ‘pure evil’ collaborerende MSM, die elke berichtgeving heeft afgewezen.

  TESTEN EN UITNEMEN (als Nederland en je leven je lief is) !!!!

Geef een reactie