MICHA DANKT COLLEGA JAN DIJKGRAAF VOOR ZIJN STEUN. GO, JAN, GO!

(Via ‘Borrepoes’:) Jona Lendering: Eén ding wil ik vóór Dijkgraaf zeggen: hij neemt geen blad voor de mond. Hij schrijft bijvoorbeeld: ‘Mensen die vroeger op last van de burgemeester in een dwangbuis werden afgevoerd naar een kliniek … hebben in social media als Twitter soms een tweede thuis gevonden. Als u voorbeelden wilt zien van dat soort lieden, zeg ik: google even … Micha Kat.’ (blz.55) Micha Kat is een classicus die ooit interessante dingen schreef over bijvoorbeeld decadentie als bedreiging voor de westerse samenleving, maar die steeds ongebruikelijkere ideeën is gaan uitdragen.
Antwoord Micha: ‘Ongebruikelijkere ideeen’… HAHAHAHAHAHAHAHAHA…. als ‘gebruikelijkheid’ een voorwaarde is voor de ‘juistheid’ van ideeen…… ‘De aarde is plat’ was eeuwen lang heel ‘gebruikelijk’ net als dat de bliksem een wapen was van de oorlogsgod Thor…. zonder mensen die ‘ongebruikelijke’ ideeen naar voren durfden te brengen had Borrpoes nu nog met zijn pedo-pootjes in de modder gestaan boven zijn emmertje en de waterput!

[wp_ad_camp_1]

Micha heeft Jan Dijkgraaf meegemaakt als sport-redacteur bij Panorama en later kort als hoofdredacteur a.i. bij HP/de Tijd. In de laatste functie steunde hij Micha bij zijn onderzoek naar Joris Demmink. Er heeft nooit iets negatiefs gespeeld tussen Micha en Jan. Jan meent ook (in navolging van Peter R. de Vries) dat ik ‘de dwangbuis in zou moeten’. Jan geeft voor zijn uitspraken over mij geen enkele reden noch noemt hij een voorbeeld van een ‘ongebruikelijk idee’ van mij. Dat voorspelt in elk geval weinig goeds voor zijn prille politieke loopbaan. Jan is geen onaardige vent, maar heeft geen enkel talent. Net als Hulspas is hij een ‘hyena’ die schijnbaar kwestbare mensen ‘opzoekt’ zoals Micha in de hoop een stuk vlees van zijn lijk af te kunnen trekken, ‘gedekt’ door het ‘establishment’ waar hij zogenaamd tegen ageert, maar waar hij elke avond mastureberend in bedje van droomt… zou hij worden uitgenodigd? Krijgt hij een hand? Go, Jan, go! Nederland is klaar voor je! Of met je? O ja Jan nog een ding: ik zit niet op Twitter!

8 Replies to “MICHA DANKT COLLEGA JAN DIJKGRAAF VOOR ZIJN STEUN. GO, JAN, GO!”

 1. En ja dat raadgevend (geen macht afstaan jongens) referendum BINNEN SS/burgerslachters psychopathocratie PB BV.

  Heeft er nog een in sprookjesland levende foute ‘gutmensch’ aan meegedaan/tijd voor uitgetrokken?

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’

 2. Je gelooft het niet, maar Bernhard zou, met de grootst mogelijke aandacht, zeer geïnteresseerd naar dit poepballetje hebben geluisterd.

  Je bent gewéldig Jan, mensen als jij bent, heeft Nederland (PB BV) nodig. We maken je lid van de Raad van State, we maken je opperrechter of super PG, desnoods minister van Verkeer & Waterstaat, pardon Infrastructuur & Milieu. Je bedje staat in PB BV gespreid.

  Allemaal ‘pure evil’ voor de spiegel geoefend fake, want met smerige poepballetjes als piloot, vlieg je het vliegtuig met alle inzittenden ZEKER EN VAST tegen een berg.

  En dat is wat ‘pure evil’ wil, krankzinnig genoeg.

  Hij is immers ‘dead inside’ dus de buitenwereld moet zo worden als de psychopaat van binnen is.

  Het is een ongebruikelijk idee…..

 3. Dat nooit losgelaten, maar krampachtig vastgehouden ego hè.

  Wie zijn leven zal willen behouden, die zal het verliezen, maar wie zijn leven aflegt om Mijnentwil, die zal het behouden.

  Ik noem Jan Dijkgraaf nu een poepballetje en daarmee heb ik het (tezamen met mijn ongebruikelijke ideeën aangaande Bernhard, Dulles, Hitler, Stalin, Iwan de Verschrikkelijke etc. etc. door deze te zien als wat ze zijn: verschillende typen psychopaten) bij hem n.a.w. stevig verbruid.

  Bernhard (of een dergelijke extreem verraderlijke, glibberige psychopaat), noemt hem (verholen gezien als gebruiksvoorwerp) ‘Sir’ en Mijn Heer, zorgt dat hij voor zolang het duurt onder “de psychopathische paraplu” kan plaatsnemen en………sabelt hem vervolgens psychisch en/of fysiek neer (door een nucleair conflict uit te lokken, door ‘wolfpacks’ wrede moslims hem de hals te laten afsnijden, door zijn vader vals te beschuldigen lid van de SS te zijn geweest…….enz. enz. je kunt het zo ‘pure evil’ krankzinnig niet bedenken).

 4. Tja…..wat dit soort bekrompen heikneuters en collaborateurs allemaal vreemde of ongebruikelijke ideeën noemen……

  Het worden door forensisch psychologen wel grens-psychopaten genoemd. Het is een grote groep lieden, meelopers die denken dat het onder de paraplu van psychopaten van Dulles en Prins Bernhard kaliber lekker warmpjes en veilig schuilen is voor smerige poepballetjes.

  Totdat ze een mes in de rug krijgen, want psychopaten hebben uiteindelijk nog minder op met dergelijke ‘gullible fools’.

 5. De gehele oppositie is nep inclusief alle nieuwe partijen. VoorNederland is zeker ‘controlled’, Dijkgraaf uiteraard zeker van Geenstijl/Geenpeil. Geenpeil is in het leven geroepen om de fake verkiezingsuitslag te bevestigen.

Geef een reactie