3 Replies to “MICHA DENKT MEE MET VOLKSKRANT-ADVOCATE CHRISTIEN WILDEMAN”

 1. Ik weet zeker dat Sanne niet is veroordeeld wegens doodsbedreiging van een collega journalist.
  Ook is ze niet tot celstraf veroordeeld wegens smaad, laster en bommeldingen.

  Er was geen misdadige trucage voor nodig om jou te schrappen als lid van de NVJ. Je veroordeling voor de doodsbedreiging van Bart Mos volstond.

  Sanne heeft goed werk verricht als onderzoeksjournalist en verdiende inderdaad de volle steun van de NVJ toen ze als gevolg daarvan gestalkt en belaagd werd en voor de rechtbank werd gedaagd. In tegenstelling tot jou won ze de zaak, ook nog eens in hoger beroep. Jij verliest systematisch al je zaken omdat je niet met feiten komt maar met verhaaltjes.

 2. Bij de bestaande wetgeving, lijkt het nu vaak sterk op ‘The devil takes care of his own’.

  Referenda zijn alleen “raadgevend” enz. en alles wat voor de mens wel eens goed zou kunnen uitpakken is eigenaardig (daar heb je weer zo’n woord) genoeg steeds akelig kracht- en futloos en zonder backup, of er valt verbijsterend makkelijk omheen te werken (de stevig ogende brug -neem bijv. huurbescherming, gezondheidszorg, kinderbescherming of ambtelijke aanstellingsvoorwaarden- blijkt kuis verrot en zodra je er als mens op stapt/gebruik van moet maken, zak je er finaal doorheen alsof het gebakken lucht is, dat idee), zo lijkt het wel.

  Omgekeerde bewijslast ontbreekt vaak/steeds, waar die (omdat bijv. anders het einde zoek is voor het zwaar getraumatiseerde slachtoffer) echt wel nodig is enz. enz. enz.

 3. Misschien kan ook in de grondwet worden opgenomen dat discriminatie op grond van psychopathie, vanaf prins Bernhard niveau, niet is toegestaan en dat deze vorm van psychopathie niet de echte krankzinnigheid is, die wordt bedoeld als uitsluitingsgrond voor het koningschap.

  Dat lijkt me wel belangrijk.

  Maar goed, het filmpje was tot een mij onbekende advocate gericht en niet aan mij.

Geef een reactie