MICHA DOET ENIG JOURNALISTIEK ONDERZOEK NAAR DE ‘SLUIPMOORDENAAR VAN ONZE DEMOCRATIE’ JONKVROUW KARIN HILDUR OLLONGREN

THIERRY BAUDET MOCHT BILDERBERG-KAJSA GEEN ‘SLUIPMOORDENAAR VAN ONZE DEMOCRATIE’ NOEMEN EN WERD DOOR EEN MAROKKAANSE KAMERVOORZITTER GEDWONGEN DEZE WOORDEN TERUG TE NEMEN * MAAR DAT IS OOK LOGISCH, WANT KAJSA IS EEN ECHTE JONKVROUW! * HOE IS DAT ZO GEKOMEN? * MICHA DOET ONDERZOEK FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS EN BELT MET DE HOGE RAAD VAN ADEL!23 Feb 2018 09:35 Outgoing

LEES OOK DE COLUMN OVER JONKVROUW KARIN HILDUR VAN OLLONGREN TOT BILDERBERG VAN NAUSICAA MARBE

We werden inderdaad direct teruggebeld door secretaris Scheidius. Hij vertelde ons dat de opname van de familie Ollongren in de Nederlandse adelstand mogelijk was omdat deze kon worden gebaseerd op het Fins-Zweedse adelstatuut. Scheidius: “De familie heeft een adelijke status in Zweden en Finland en als die landen een vergelijkbaar adelstatuut hebben met ons land, dan kan de familie ook in Nederland tot de adelstand worden verheven.” Een adelstatuut, alsdus Scheidius, is het ‘geheel van regelingen en wetten betreffende de verheffing, erkenning en inlijving van een familie in de adelstand’. Het is de vader van Kajsa geweest, Alexander Ollongren, die inn 2002 het initiatief heeft genomen tot de verheffing van zijn geslacht tot Nederlandse adel. Scheidius: “Andere geslachten hebben een vergelijkbaar traject afgelegd zoals De Lange -Deense adel- en Van der Vieveren.”

De vraag is natuurlijk of er een causaal verband bestaat tussen haar opname in de adelstand en de positie van Kajsa als de ‘sluipmoordenaar van onze democratie’. Gezien de rol van Beatrix op de achtergrond van de ‘briljante carriere’ van Kajsa en haar parallelle ‘verheffing’ tot Bilderberger -een organisatie die verregaand wordt aangestuurd door Beatrix als dochter van de oprichter- lijkt deze vraag bevestigd te moeten worden beantwoord. Dit zou dus betekenen dat de ware ‘sluipmoordenaar van de democratie’ niemand minder is dat Beatrix zelf.

5 Replies to “MICHA DOET ENIG JOURNALISTIEK ONDERZOEK NAAR DE ‘SLUIPMOORDENAAR VAN ONZE DEMOCRATIE’ JONKVROUW KARIN HILDUR OLLONGREN”

 1. Leuk bedacht alleen is het natuurlijk Willy die hier nu aan de knoppen zit, nooit ter sprake geweest tijdens bewind Beatrix bovendien was brexit -de reden van afschaffen referendum- na Beatrix.

  Nee het zijn Willy en Donner die hier aan de knoppen zitten en de rest voert het uit.

 2. Maar de (uitsluitend geacteerde) ‘mask of sanity’ is i.c. bijzonder overtuigend:

  De Oranje Hoge Raad van Adel lijkt voor de ‘gullible fool’ zoals u en ik en de keizer zelve zelf wel haast van vorstelijken bloede en de kern-brutale Oranje lakei dhr. Schijthius nobeler dan een van de Europese christen-keizer stammende soevereine Hertog.

 3. De “Van Oranjes” zijn helemaal niet van adel, doch als volkse (kenmerkend ijskoud hondsbrutale en onverbeterlijke op gestoord-absolute macht en controle beluste) psychopaten, in de 11e eeuw ONHERKEND aalglad en ruggenstekend inspelend op alle mazen en gebreken van de christelijk-feodale staats-/bestuursinrichting (waarin alles zijn gerechte plaats had), daarin geïnfiltreerd en hebben (dus) ook de bijbehorende hoge morele begaafdheid en inzicht (in m.n. de vorstelijke stand) niet.
  Het door kenmerkend woekerend en baggerend Oranje bedachte “adel”statuut is (dan ook) een knettergekke, sterfhuis-achtige abominatie, die alles naar HUN hand zet.

  Zo zien we een familie Ploos van Amstel (totaal niet van adel) met het grootste gemak opduiken als graven, terwijl OER-oude geslachten ECHT uit de (keizerlijke) vorstenstand stammend als Van Pallandt en Van Dongen (uit het Huis van Arkel) na enorme, veelal haast onmogelijke inspanningen om hun wettige afstamming te bewijzen worden afgescheept met titel resp. predikaat baron resp. jonkheer, dit naast Oranje hielenlikkers die in de adelstand zijn verheven omdat het een Oranje “behaagde”, neppers zoals Loudon die zelfs (weerzinwekkend) de naam van een ander geslacht voeren enz. enz.

  Kenmerkende ROKENDE PUINHOPEN mensen…….alsof Vrouw Holle padden, kikkers en slangen uitbraakt en daarin gaat liggen rollen.

 4. Heel boeiend verhaal, hoor. En het zal allemaal wel weer één groot complot zijn om babytjes te kunnen eten met het koninklijk huis en de Clintons enzo. Maar wat ik me écht afvraag is: waar komt die ‘Z’ opeens vandaan?

  1. Ah, ik snap hem al!
   Als je googled op ‘Micha Katz’ komt je uit bij respectabele internationale bankiers, wetenschappers, nobelprijswinnaars, etc. etc. Google je daarentegen op ‘Micha Kat’, dan kom je bij het criminele, voortvluchtige, lasterende, aan lager wal geraakte, zich als ‘journalist’ uitgevende smaadschrift schrijvertje.

   De kans dat je dan wordt teruggebeld door de Hoge Raad van Adel is dan niet zo heel erg groot als de secretaris eerst eventjes kijkt met wie hij te maken heeft. Héél soms is die Micha Kat(z) dus niet zo heel erg dom…

Geef een reactie