MICHA DOOR HET STOF VOOR HERMAN BOLHAAR….. BOLHAAR STRIJDT TE VUUR EN TE ZWAARD TEGEN KINDERMISBRUIK

BREAKING: VOORZITTER AMNESTY INTERNATIONAL NEDERLAND EN MAROKKOFONDS IS DEZELFDE PERSOON: ILA KASEM * IS HET MAROKKOFONDS OOK EEN SPEELTJE IN HANDEN VAN GEROGE SOROS?

WIJ BIEDEN ONZE OPRECHTE EXCUSES AAN AAN DE WELEDELGESTRENGE HEER HERMAN BOLHAAR VAN HET OM ALS WE OOIT HEBBEN GESCHREVEN OF GESUGGEREERD DAT HIJ KINDERMISBRUIKERS ZOU ONDERSTEUNEN DAN WEL GEEN WERK ZOU MAKEN VAN HET VERVOLGEN VAN PEDOFIELEN. KIJK HIER MAAR WAT WE VINDEN IN HET JAARVERSLAG VAN HET MAROKKOFONDS WAARVAN HIJ AMBASSADEUR IS (WAS?)! WE BEGRIJPEN NU ALLEEN NIET WAAROM DE HEER BOLHAAR DEZE NEVENFUCTIE STIEKEM MOEST WISSEN VAN ZIJN CV!

[wp_ad_camp_1]

De stichting ‘Touche Pas à Mon Enfant’ uit Agadir strijdt tegen alle vormen van seksueel misbruik van kinderen in Marokko zoals incest, kinderporno, kinderprostitutie, kinderhandel en sekstoerisme gericht op kinderen. In Marokko komt er steeds meer aandacht voor seksueel misbruik van kinderen. De laatste tijd zijn er regelmatig gevallen va pedofilie en sekstoerisme in het nieuws. Zo ronselen speciale ‘gidsen’ minderjarige jongens en meisjes om te werken in de toeristenprostitutie. Touche Pas à Mon Enfant probeert seksueel misbruik van kinderen te voorkomen en uit de taboesfeer te halen door onder andere voorlichting te geven en het onderwerp onder de aandacht van de media, politie en justitie te brengen. Zij sporen Marokko en de internationale gemeenschap aan om toe te zien op de handhaving van de fundamentele rechten van het kind en hen te beschermen tegen alle vormen van seksueel misbruik. (bron: Jaarverslag Marokkofonds 2009)

2 Replies to “MICHA DOOR HET STOF VOOR HERMAN BOLHAAR….. BOLHAAR STRIJDT TE VUUR EN TE ZWAARD TEGEN KINDERMISBRUIK”

 1. Het is precies niets voor psychopaten met “buitenaardse” neigingen richting kinderen om een stichting op te richten die bijv. heet: “Blijf met je Tengels van mijn Kind af”

  Alleen een totale gek kan zoiets bedenken MICHA KAT.

  Psychopaten bestaan helemaal niet. Dat verzinnen forensisch psychologen maar om wat leuks te doen te hebben en zich gewichtig te maken.
  Vervolgens nemen ze niet eens de moeite om de beweerdelijke “psychopaat” op hun spreekuur te laten komen om eens goed te luisteren naar wat die allemaal te vertellen heeft.
  Luie donders. Alleen rekeningen schrijven kunnen die nassauers.

 2. Hoe kun je nu toch denken dat “pedofiele” psychopaten in de stichting ‘Touche Pas à Mon Enfant’ kunnen zitten.

  Zoals een neushoornslachter bij het WNF of een hoogverraderlijke SS’er (die een fris dealtje heeft gemaakt met de gruwelslachters van Dresden) bij de naoorlogse ambtenarenzuivering hier zeker.

  Laat naar je kijken man. Je bent niet goed snik. Een moderne psychopatentest kan dat toch allang voorkomen.
  We leven toch niet meer in de Baronie van Breda onder de (onder een ‘mask of sanity’ verholen) “huilend krankzinnige” nassauers…..

Geef een reactie